- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко човека сте правили секс
Правила съм секс само с един човек след 18 месечна връзка. Сега ходим вече 37-ми месец...........На 22 съм и го направих за първи път 3 месеца преди 21-вия си РД.
ами интересно ми е {:Първоначално написано от ^Sam90^
хаха ... на почти 17 с 3-ма и с тримата съм имала сериозни връзки ... но последната е най-сериозна ..
Love you Kris !!!
na 16 sum s 3
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Nikoi li nqma dvucifrena broika tuka
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Първоначално написано от zelena feq
Nie pone si pomnim to4nata broika![]()
13-0000000000000000000000000000000000000000000000000
![]()
Oh slunce ti mi opravi nastroenieto 4e se bqh nerviralane se nahusvai 4ak tolkova..ina4e "7-8" za6toto 1vq put s ein mladej neznam dali moga da go nareka "sex" i za tfa..ae sus zdrae
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
az sam na 18 i sam bila samo s 1
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Xaxa ne se nahusvam i na men mi stana zabavno.Ne sum iskala da te obidiaПървоначално написано от zelena feq
![]()
На 16 съм и с 1 момче![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
na 17 s 2-ma
Ми 14-->0![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Що само човека?Някой може да си бройкат и животинки![]()
С лявата и дясната ръка, предимно дясната
22 години сексът все още е мит![]()
na 16 sum hm s nekude 10
На 15 съм с 1
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
На 16 годинки съм...не съм правила секс с никой досега![]()
Na 18 sam s 38 momi4eta sam spal,no tva e dopredi 10 meseca i polovina...togava sre6tnah sega6nata si priatelkai sled kato pravih sex s neq razbrah samo,4e sex-a e ne samo fizi4esko,a i emocionalno prejivqvane
.sega6nata mi priatelka bi trqbvalo da e 39-ta...no ve4e broikata nqma zna4enie,a samo moeto malko pilence...Edno razbrah sex-a e ne6to o6te po-hubavo kogato ima 4uvstva m/u partniorite
MiLo oBi4aM Si Te MnOoooooooooooooooooooooooooooGooooooooooooooooooo ooo