.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 210

Град
    Варна
    15 5

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    На 17 съм
    С 2 момчета
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

na 16 sam i s edin sam pravila sex

Град
    Ямбол
    Близо 16 и съм девствен.

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Хм.. аз съм на седемнайсе... ама не мога да броя дотолкова с колкото момичета съм спал ;( знаех си, че трява да си пиша домашните по математика...
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    16 god - 2

само с приятелката ми

Едновременно или изобщо?
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

аз съм на 16 и съм била с един и все пак мисля че съм доста малка но при свършен факт......
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

На 19 год. с 1 момче, с което съм и в момента.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    И аз съм като sasha_90 - на 17 и съм девствена. Имам си приятел от 6 месеца и нищо не е искал, имала съм 9 месечна връзка също без секс, момчето също не си е искало... така че, не всичко е секс
    Ne moga da razbera za6to si na mnenie che priqtelqt ti trqbva da si iska? Da, ne vsichko e sex, no vsyshnost sex-a e neshto strahotno, toi sblijava partniorite. Ako hodish v priqtelite si po polovin godina i oshte ne si sigurna v tqh, znachi neshto vyv vryzkite ti kuca. Zashtoto spored men na 3-tiq mesec veche trqbva da si osyznala dali vryzkata ti ima nqkakvo bydeshte.. Kaji, vie kazvate li si che se obichate? xaxa zashtoto sym sigurna che po 50 pyti na den mu spomenavash kolko go "obi4ka6" .. vsyshnost mn hora neznaqt kakvo e Lubovta.. A kakvo po-hubavo ot sexa m/y dvama vlubeni?

Sorry che taka se razpalih, na 16 sym - 7 momcheta

на 17 с двама, единия сериозно гадже, другия след втория секс го зарязах Само на тъмно що-годе го биваше, ама на светло като излезем ... леле повече няма да излизам с момче, с което съм се запознала в тъмна дискотека.

Мега фен Аватара на quench
    малко са...

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    И аз съм като sasha_90 - на 17 и съм девствена. Имам си приятел от 6 месеца и нищо не е искал, имала съм 9 месечна връзка също без секс, момчето също не си е искало... така че, не всичко е секс
    Ne moga da razbera za6to si na mnenie che priqtelqt ti trqbva da si iska? Da, ne vsichko e sex, no vsyshnost sex-a e neshto strahotno, toi sblijava partniorite. Ako hodish v priqtelite si po polovin godina i oshte ne si sigurna v tqh, znachi neshto vyv vryzkite ti kuca. Zashtoto spored men na 3-tiq mesec veche trqbva da si osyznala dali vryzkata ti ima nqkakvo bydeshte.. Kaji, vie kazvate li si che se obichate? xaxa zashtoto sym sigurna che po 50 pyti na den mu spomenavash kolko go "obi4ka6" .. vsyshnost mn hora neznaqt kakvo e Lubovta.. A kakvo po-hubavo ot sexa m/y dvama vlubeni?

Sorry che taka se razpalih, na 16 sym - 7 momcheta
    Така е, няма нищо по-хубаво от секса между 2-ма души, които се обичат. Аз пък взех, че се влюбих в сегашния си приятел след като спах с него. Всичко е до психика..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

На 13 съм и не съм правила секс

Az sum na 15 i sum spala s 5 momcheta
    ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...

Na 15 po4ti 16 s 1 mom4e,no ot kakvo zna4enie s tova s kolko si spal vajno e kolko si obi4al!!!!!

След 2 месеца ставам на 14 ------->0
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

на 15 години 8 месеца и 11 дни - С един!!!

na 15 sam s 1 mom4e

17 - 14 за 15 не съм много сигурен че бях пиян

Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    След 2 месеца ставам на 14 ------->0
    Хехе и аз след 2 месеца ставам на 14 и аз с 0 :P

Големи сте бройкаджии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си