- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко човека сте правили секс
155
На 17 съм
С 2 момчета![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
na 16 sam i s edin sam pravila sex
Близо 16 и съм девствен.![]()
Хм.. аз съм на седемнайсе... ама не мога да броя дотолкова с колкото момичета съм спал ;( знаех си, че трява да си пиша домашните по математика...
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
само с приятелката ми![]()
Едновременно или изобщо?
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
аз съм на 16 и съм била с един и все пак мисля че съм доста малка но при свършен факт......
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
На 19 год. с 1 момче, с което съм и в момента.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne moga da razbera za6to si na mnenie che priqtelqt ti trqbva da si iska? Da, ne vsichko e sex, no vsyshnost sex-a e neshto strahotno, toi sblijava partniorite. Ako hodish v priqtelite si po polovin godina i oshte ne si sigurna v tqh, znachi neshto vyv vryzkite ti kuca. Zashtoto spored men na 3-tiq mesec veche trqbva da si osyznala dali vryzkata ti ima nqkakvo bydeshte.. Kaji, vie kazvate li si che se obichate? xaxa zashtoto sym sigurna che po 50 pyti na den mu spomenavash kolko go "obi4ka6" .. vsyshnost mn hora neznaqt kakvo e Lubovta.. A kakvo po-hubavo ot sexa m/y dvama vlubeni?Първоначално написано от sladko_dete
Sorry che taka se razpalih, na 16 sym - 7 momcheta
на 17 с двама, единия сериозно гадже, другия след втория секс го зарязахСамо на тъмно що-годе го биваше, ама на светло като излезем ... леле повече няма да излизам с момче, с което съм се запознала в тъмна дискотека.
малко са...
![]()
Така е, няма нищо по-хубаво от секса между 2-ма души, които се обичат. Аз пък взех, че се влюбих в сегашния си приятел след като спах с него.Първоначално написано от UnderMySkin
Всичко е до психика..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
На 13 съм и не съм правила секс![]()
Az sum na 15 i sum spala s 5 momcheta![]()
ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...
След 2 месеца ставам на 14 ------->0
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
на 15 години 8 месеца и 11 дни - С един!!!
na 15 sam s 1 mom4e
17 - 14 за 15 не съм много сигурен че бях пиян![]()
Хехе и аз след 2 месеца ставам на 14 и аз с 0 :PПървоначално написано от gabrielka@a