- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко човека сте правили секс
И аз съм спала с толкова, с колкото съм си поискала.Първоначално написано от ^Sam90^
Тогава не съди другите, за дето правят същото.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
+1Първоначално написано от ^Sam90^
ПП:Кремче, дразниш ме! Имаш самочувствие, защото си модератор, но ако сравним теб и Алеандра, например, ти си просто неграмотна!
И за последно, спри да ни навираш мъжа си и 100 годишната си връзка в лицето, защото аз нямам нищо против гейовете и влюбените, стига първите да не ми навират аналните си въжделения, а влюбените-емоциите си в лицето ми!!! 'Айде, със здраве!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Първоначално написано от nofi
+1![]()
MUXAXAXAXA![]()
![]()
![]()
![]()
4esno govorq padnah ot stola da se hilq kato vidqh posta na momi4eto deka se bilo na*balo na 21![]()
![]()
![]()
![]()
.. kakto i da e de taka e re6ila tei e napraila...![]()
mmmdaaaaaa i mn va podkrepqm oricata deka si kazahte mnogoto broiki - 4esno govorq mn pove4e me radvat takiva kato vas otkolkoto dr 4ast ot toq forum![]()
az sam na 14 i ne sam spala s nikoi.. no vse pak iskah da izrazq podkrepa za horicata s mn broiki![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
18 - с 3 момчета
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
На 18 - с 11 момчета и 2 момичета (ако не броим една оргия, когато бях на 12). Инак съм хетеросексуална, това с момичетата беше експеримент.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
на 16 съм с 2ма съм спала..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
на 16 с един![]()
на 15 съм - 2 моми4ета,0 мом4ета
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Яхуууу ставаха ли ми чуркитеПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
wtf
K'во?Първоначално написано от Овесения
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
I az taka mislq ... ama kakvo da se praviПървоначално написано от ReFlEcTiOn
(Na po4ti 16 sym)
Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj
14 и нешто 0 пати (срам нали)
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
Предполагам за мен говориш. Аз още не съм се нае**а, защото мен не ме........Моя приятел прави секс, любов с мен. А и достатъчно уважавам тялото си, за да го давам на който ми падне. И знаеш ли-100% правя по-хубав секс, отколкото тези с десетките бройки. Просто той ме познава и знае как за 10 секунди да меу изпрати на върха........Първоначално написано от wasntme_
Със здраве да е. И не съм неграмотна-просто не всички буквички ми излизат като пиша............бързи пръсти какво да ги правиш. Ако бях неграмотна, нямаше да съм там, където се намирав в момента. Нямам самочувствие, защото съм модератор. Както днес съм, така утре може да не съм. Имам съмочувствие, защото знам какво струвам и не се подценявам излишно, за да се харесам на другите. Имам на кого да се харесвам. Не целя това с писанията си тук. целите ми са малко по-различни, но няма сега да се хвана да обяснявам, защото трябва да пиша до утре сутринта. И пак съм казвала-на който не му изнася да не чете! Не си длъжен да го правиш и никой не може да те накара.Първоначално написано от nofi
на 14-0
![]()
някой казвал ли ти е колко си тъпа?Първоначално написано от wasntme_
![]()
нищо лично...
Явно не споделяш мнението на момичето, но това не ти дава право да я наричаш "тъпа". Само защото някой не споделя мнението ти не значи че нивото му на интелект е по-ниско от твоето! Тъпата в случая си ти, защото е тъпо да отричаш това, което не се припокрива с твоите собствени виждания.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
И за да не е съвсем офтопик, аз смятам, че това е въпрос на личен избор-както не можеш да кажеш на някой "Не обичай портокалов сок!" така не можеш и да кажеш "Не прави безразборен секс!", защото всички сме различни и именно за това света е интересенХайде със здраве!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:Първоначално написано от Българска SS легия
16-1
с едно - о6те сме си заедно
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
16-0хайде смейте ми се, защото си имам принципи и искам да придобия повече морал, преди да правя секс, защото секса освен удоволствие е и отговорност. Няма смисъл да се обяснявам повече...![]()