.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 210
    четири нимфоманки
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Я, стига сте се правили на монахини.... Спал съм с толкова, с колкото искам.
    И аз съм спала с толкова, с колкото съм си поискала.

Град
    София
    Тогава не съди другите, за дето правят същото.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

+1

ПП:Кремче, дразниш ме! Имаш самочувствие, защото си модератор, но ако сравним теб и Алеандра, например, ти си просто неграмотна!
    И за последно, спри да ни навираш мъжа си и 100 годишната си връзка в лицето, защото аз нямам нищо против гейовете и влюбените, стига първите да не ми навират аналните си въжделения, а влюбените-емоциите си в лицето ми!!! 'Айде, със здраве!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Hahahaha e** vi i u tapite monahini....
    Nekva na 22 samo s 2-ma i to ediniq i bil sega6no gadje!
    Nekva dryga pa se proebala 4ak na 21 i ve4e 37 meseca bili s gadjeto i....

Abe vie ne ste y red!!!
    Az sam na 15 i sam spala s 1 mom4e.No mislq pone 20-30 mom4eta da mina prez jivota si I ne ne sam KU*VA a mi se jivee obi4am sexa i spored mene SEX BEZ LIUBOV MOJE!!! \/ Edin jivot se jivee be hora vie jiveete s razbiraniqta na babite si ebati!
    Imam frendka koqto e na 23godini i e spala s POVE4E ot 25 4oveka (s maje i jeni)...Ma kvo tq e 4ovek na jivota!Taka trqbva!
    Vie pa verno za da ne stanete za ob6testvoto "ku*vi" stanahe monahini T@P@4KI!
    Съгласна съм, при положение, че не съм обвързана с някой, който обичам и искам да запазя връзката си с него не бих се наебала с 25, но ако не съм обвързана-какво лошо да си навъртя бройката

+1

Град
    shumen
    MUXAXAXAXA

4esno govorq padnah ot stola da se hilq kato vidqh posta na momi4eto deka se bilo na*balo na 21
    .. kakto i da e de taka e re6ila tei e napraila...

mmmdaaaaaa i mn va podkrepqm oricata deka si kazahte mnogoto broiki - 4esno govorq mn pove4e me radvat takiva kato vas otkolkoto dr 4ast ot toq forum

az sam na 14 i ne sam spala s nikoi.. no vse pak iskah da izrazq podkrepa za horicata s mn broiki
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София
    18 - с 3 момчета
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    На 18 - с 11 момчета и 2 момичета (ако не броим една оргия, когато бях на 12). Инак съм хетеросексуална, това с момичетата беше експеримент.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

на 16 съм с 2ма съм спала..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

на 16 с един

на 15 съм - 2 моми4ета,0 мом4ета
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    На 18 - с 11 момчета и 2 момичета (ако не броим една оргия, когато бях на 12). Инак съм хетеросексуална, това с момичетата беше експеримент.
    Яхуууу ставаха ли ми чурките
    wtf

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Яхуууу ставаха ли ми чурките
    K'во?

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
    аз съм на 16 и съм била с един и все пак мисля че съм доста малка но при свършен факт......
    I az taka mislq ... ama kakvo da se pravi (Na po4ti 16 sym)
    Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj

14 и нешто 0 пати (срам нали)
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Глупости. На 15 съм почти и само с 1 (тъпа уфсъ)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    MUXAXAXAXA

4esno govorq padnah ot stola da se hilq kato vidqh posta na momi4eto deka se bilo na*balo na 21

mmmdaaaaaa i mn va podkrepqm oricata deka si kazahte mnogoto broiki - 4esno govorq mn pove4e me radvat takiva kato vas otkolkoto dr 4ast ot toq forum

az sam na 14 i ne sam spala s nikoi.. no vse pak iskah da izrazq podkrepa za horicata s mn broiki
    Предполагам за мен говориш. Аз още не съм се нае**а, защото мен не ме........Моя приятел прави секс, любов с мен. А и достатъчно уважавам тялото си, за да го давам на който ми падне. И знаеш ли-100% правя по-хубав секс, отколкото тези с десетките бройки. Просто той ме познава и знае как за 10 секунди да меу изпрати на върха........

Цитирай Първоначално написано от nofi
    +1

ПП:Кремче, дразниш ме! Имаш самочувствие, защото си модератор, но ако сравним теб и Алеандра, например, ти си просто неграмотна!
    И за последно, спри да ни навираш мъжа си и 100 годишната си връзка в лицето, защото аз нямам нищо против гейовете и влюбените, стига първите да не ми навират аналните си въжделения, а влюбените-емоциите си в лицето ми!!! 'Айде, със здраве!
    Със здраве да е. И не съм неграмотна-просто не всички буквички ми излизат като пиша............бързи пръсти какво да ги правиш. Ако бях неграмотна, нямаше да съм там, където се намирав в момента. Нямам самочувствие, защото съм модератор. Както днес съм, така утре може да не съм. Имам съмочувствие, защото знам какво струвам и не се подценявам излишно, за да се харесам на другите. Имам на кого да се харесвам. Не целя това с писанията си тук. целите ми са малко по-различни, но няма сега да се хвана да обяснявам, защото трябва да пиша до утре сутринта. И пак съм казвала-на който не му изнася да не чете! Не си длъжен да го правиш и никой не може да те накара.

MUXAXAXAXA

някой казвал ли ти е колко си тъпа?
    нищо лично...

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    MUXAXAXAXA

някой казвал ли ти е колко си тъпа?
    нищо лично...
    Явно не споделяш мнението на момичето, но това не ти дава право да я наричаш "тъпа". Само защото някой не споделя мнението ти не значи че нивото му на интелект е по-ниско от твоето! Тъпата в случая си ти, защото е тъпо да отричаш това, което не се припокрива с твоите собствени виждания.

И за да не е съвсем офтопик, аз смятам, че това е въпрос на личен избор-както не можеш да кажеш на някой "Не обичай портокалов сок!" така не можеш и да кажеш "Не прави безразборен секс!", защото всички сме различни и именно за това света е интересен Хайде със здраве!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Цитирай Първоначално написано от Българска SS легия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    на 16 със 7-8. Боже, момичета-вие имате ли изобщо морал и себеуважение?
    Морала е унищожен с началото на анархията. Цялото ни поколение е жертва на смяната на един режим с нова икономическа система. На повечето деца в този форум(13-16), родителите им се мъчат да свържат двата края, през това време младите госпожички си рзвяват коня и правят безразборно секс с който падне. Това е трагедията.
    :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

с едно - о6те сме си заедно
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Повече от фен
    Град
    sofia
    16-0хайде смейте ми се, защото си имам принципи и искам да придобия повече морал, преди да правя секс, защото секса освен удоволствие е и отговорност. Няма смисъл да се обяснявам повече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си