- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко човека сте правили секс
Абе на думи...повечето недорасли пикли се едно сте расли на улицата...ама само на думи.И мн ми е интересно как с тоя богат опит с 1 момче толко' па заобичала секса...Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
ок,имаите си свои мнения,нищо не казвам.Но 15 год да се правите като че живота ви е сдъвкал и изплюл,че има няма вс ви е било на главите и знаете и 2 и 200.......недеите още млади и зелени да простеете толкова...
На 14 години си и си спала с 5 момчета?Първоначално написано от takethispill
![]()
на 17 съм и съм спала с 3-ма
na 20, spal sum s 5 momicheta
BMW POWER
Ми на 18 съм и съм била с 7 т.е. всичките ми гаджета... аз не виждам за какво друго може да ми е едно гадже![]()
15 - 1 .. =) моята любов.. немога да си се представя да правя сец с някой, който не обичам..![]()
На 16 съм и съм спала само с един..и продължавам де
![]()
>>> House Music <<<
[quote="`ТвОеТо`бОнБоНчЕ`"][quote="nofi"]Първоначално написано от CrazyBear
Ето това е едно истински глупаво мнение. БРАВО!!! Ако си влюбена в някого ще го зарежеш ли само защото си решила да спиш с N броя момчета? И какво значение има с колко си спала? Може бройката ти да е трицифрена и пак да си дърво. Глупаво е изобщо да си правиш такива планове, защото не знаеш как ще ти се стече живота. Вместо да се правиш на много свободомислеща и отворена се заеми с нещо, което да ти осмисли живота, който НЕ СЕ ВЪРТИ около секс и брой к*рове, които са те минали.
2![]()
...not everyone understands house music...
...house music is more than music...
Kakvo zna4enie ima s kolko 4oveka si spal nemoga da razbera!Vseki 4ovek pravi tova koeto mu haresva.Nemoga da gi razbera nqkoi Kurvi4ki(izvinqvam se momi4eta) kadeto na po 14 godini sa spali s 10-12 mom4eta kakvo gordeete li se s tova????!!! Golqma rabota to da si legne6 s nqkoi e mn lesno ako iskam o6te dnes moje da prespq s 10 mom4eta i 6te po4na da se fykam,no tova li e na4ina?Smeete se na momi4eto koeto kaza 4e na 20 e pravilo sex-togava e precenila togava e pravila vas kakvo vi barka ama go e napravila s 4uvstvo a ne kato nqkoi ot vas da se ebat na vsqka vtora kra4ka i to bez nikakvi 4uvstva samo za samoto ebane golqma gordost nqma 6to... VSEKI SI IMA PRAVO NA IZBOR!![]()
![]()
![]()
moga samo da vi kaja 4e vsi4ki koito mislqt 4e broikata ima zna4enie ste super ograni4eni!
Почти съм на 17 с 1 момиче което още много си го лофкам!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne e vajen sexa vajen e partniora ne e vajna broikata a na4inat 4ukal sam mn putki 4isla ne gledam i ne mi puka oba4e sex s 4ustva e ne6to koeto naistina si struva a la6janeto na piqni putki putki po kuponi tva e sport a na tqh kato im e tolkova akala kat se napiqt da davat tqhna si rabota na 18 sam
Та.. нека продължим темата.. На 17 съм и съм спала с едно момче..![]()
![]()
One day.. I swear.. I`m gonna reach my goal and just to be on top.. without selling my soul.. !
ٿ My Style.. My RuLeZ.. My Win ! ٿ
Az sym na 20 god i sym bila samo s 1!
emiiii... sega kato se zamislq........ NEПървоначално написано от bqsna_teenagerka
moje bi 6toto ne sam? a? A? a? A? myxaxaxa tapa sam bila... tva e moeto mnenie ve... basi int mi e kak taka moje6 da me kritikyva6 za tova koeto mislq? tctctc tva 4e ne sam nqkakva santimentalna da iskam da spa samo s hora, koito poznavam ot godinI i nekvi takia shemi, ne me prai tapa e...
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На 20 съм,секс правя от 17годишна. Досега съм била с 10 /включително и сегашния ми приятел/
![]()
Smile!?
gre6i6Първоначално написано от Phoenixheart
kuco kioravo sakato ima li dupka e zlato !!
![]()
![]()
на 15 с 1 обичам си гоооо
Не съм надута,а просто съм разглезена
На 19 години съм и с 4 съм спала.
Първоначално написано от AtMosFera
TcTc misleh che imam pravo na sobstveno mnenie !!!Em da ti kaja pod sekret, tva s kolko si spal nqma ob6to kakvo misli6 za sexa ! Moga da sum devstvena i pak da smqtam, 4e nqma losho da si spal s mnogo hora razbirash li... Ne che smqtam za redno naistina na po 13- 14 -15 da sa sa ebali s 10 4oveka emm ne naistina, ama se pak ima momenti na strasti i tn v koito prosto se jivee za miga i se naslajdavash na udovolstvieto ! Prosto ne ti puka che utre nqma da ste nikakvi, nali i dvamata tva ste iskali ;] Tova ne te previ kurva koqto ne si podbira horata a prosto chovek koito iska vseki mig da e pulnocenno izjivqn
![]()
Ето това е едно истински глупаво мнение. БРАВО!!! Ако си влюбена в някого ще го зарежеш ли само защото си решила да спиш с N броя момчета? И какво значение има с колко си спала? Може бройката ти да е трицифрена и пак да си дърво. Глупаво е изобщо да си правиш такива планове, защото не знаеш как ще ти се стече живота. Вместо да се правиш на много свободомислеща и отворена се заеми с нещо, което да ти осмисли живота, който НЕ СЕ ВЪРТИ около секс и брой к*рове, които са те минали.
Nikoi ne e kazal che zarqzva lubovta za bezrazborniq sex
prosto kogato si neobvarzan imash pravoto da se vazpolzvash - e ne vsqka vecher ili vseki kupon ;] Jivota na teenovete minava prez tova da uchat i da kuponqsvat kakvoto i da pravim nema nachin tova da se promeni
Moralistite ot teenovete sa prosto izoliranata chast ot obshtestvoto ;] Nqma momiche, na koeto da mu se otdade shans da go napravi s nqkoi na koito durji i toi da q predrazpoloji i tq da ne mu pusne! Ima takiva koito nikoi ne go iska ot tqh ;] ... Sled kato vednaj momichetata pochnat polov jivot te veche pochvat po - malko da podbirat partniorite i tova e greshkata
No pak povtarqm nqma losho da se nasladish na nqkoi momenti strasti! \
/
Бе те момичетата се състезават с приятелките си.Как така ената са я ебали 1000 човека а другата 10.Изостава с материала.Бахти умрелите