.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 210
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Hahahaha e** vi i u tapite monahini....
    Nekva na 22 samo s 2-ma i to ediniq i bil sega6no gadje!
    Nekva dryga pa se proebala 4ak na 21 i ve4e 37 meseca bili s gadjeto i....

Abe vie ne ste y red!!!
    Az sam na 15 i sam spala s 1 mom4e.No mislq pone 20-30 mom4eta da mina prez jivota si I ne ne sam KU*VA a mi se jivee obi4am sexa i spored mene SEX BEZ LIUBOV MOJE!!! \/ Edin jivot se jivee be hora vie jiveete s razbiraniqta na babite si ebati!
    Imam frendka koqto e na 23godini i e spala s POVE4E ot 25 4oveka (s maje i jeni)...Ma kvo tq e 4ovek na jivota!Taka trqbva!
    Vie pa verno za da ne stanete za ob6testvoto "ku*vi" stanahe monahini T@P@4KI!
    Съгласна съм, при положение, че не съм обвързана с някой, който обичам и искам да запазя връзката си с него не бих се наебала с 25, но ако не съм обвързана-какво лошо да си навъртя бройката

+1
    Абе на думи...повечето недорасли пикли се едно сте расли на улицата...ама само на думи.И мн ми е интересно как с тоя богат опит с 1 момче толко' па заобичала секса...
    ок,имаите си свои мнения,нищо не казвам.Но 15 год да се правите като че живота ви е сдъвкал и изплюл,че има няма вс ви е било на главите и знаете и 2 и 200.......недеите още млади и зелени да простеете толкова...

Голям фен Аватара на Devilka

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от takethispill
    14 - 5 momcheta , za momicheta shte zamylcha
    На 14 години си и си спала с 5 момчета?

на 17 съм и съм спала с 3-ма

na 20, spal sum s 5 momicheta
    BMW POWER

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    еми на 19- само с 1 момче и все още съм с него. вече сме 1 година заедно. някои могат да ме сметнат за старомодна, но аз чаках моят "принц"

Град
    Монтана
    Ми на 18 съм и съм била с 7 т.е. всичките ми гаджета... аз не виждам за какво друго може да ми е едно гадже

Фен
    Град
    New York
    15 - 1 .. =) моята любов.. немога да си се представя да правя сец с някой, който не обичам..

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    На 16 съм и съм спала само с един ..и продължавам де
    >>> House Music <<<

[quote="`ТвОеТо`бОнБоНчЕ`"][quote="nofi"]

Abe vie ne ste y red!!!
    Az sam na 15 i sam spala s 1 mom4e.No mislq pone 20-30 mom4eta da mina prez jivota si I ne ne sam KU*VA a mi se jivee obi4am sexa i spored mene SEX BEZ LIUBOV MOJE!!! \/ Edin jivot se jivee be hora vie jiveete s razbiraniqta na babite si ebati!
    Imam frendka koqto e na 23godini i e spala s POVE4E ot 25 4oveka (s maje i jeni)...Ma kvo tq e 4ovek na jivota!Taka trqbva!

Ето това е едно истински глупаво мнение. БРАВО!!! Ако си влюбена в някого ще го зарежеш ли само защото си решила да спиш с N броя момчета? И какво значение има с колко си спала? Може бройката ти да е трицифрена и пак да си дърво. Глупаво е изобщо да си правиш такива планове, защото не знаеш как ще ти се стече живота. Вместо да се правиш на много свободомислеща и отворена се заеми с нещо, което да ти осмисли живота, който НЕ СЕ ВЪРТИ около секс и брой к*рове, които са те минали.

Град
    Пловдив
    Аз съм на 16 и съм правила секс с двама.

2
    ...not everyone understands house music...
    ...house music is more than music...

Kakvo zna4enie ima s kolko 4oveka si spal nemoga da razbera!Vseki 4ovek pravi tova koeto mu haresva.Nemoga da gi razbera nqkoi Kurvi4ki(izvinqvam se momi4eta) kadeto na po 14 godini sa spali s 10-12 mom4eta kakvo gordeete li se s tova????!!! Golqma rabota to da si legne6 s nqkoi e mn lesno ako iskam o6te dnes moje da prespq s 10 mom4eta i 6te po4na da se fykam,no tova li e na4ina?Smeete se na momi4eto koeto kaza 4e na 20 e pravilo sex-togava e precenila togava e pravila vas kakvo vi barka ama go e napravila s 4uvstvo a ne kato nqkoi ot vas da se ebat na vsqka vtora kra4ka i to bez nikakvi 4uvstva samo za samoto ebane golqma gordost nqma 6to... VSEKI SI IMA PRAVO NA IZBOR! moga samo da vi kaja 4e vsi4ki koito mislqt 4e broikata ima zna4enie ste super ograni4eni!
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Почти съм на 17 с 1 момиче което още много си го лофкам!!

ne e vajen sexa vajen e partniora ne e vajna broikata a na4inat 4ukal sam mn putki 4isla ne gledam i ne mi puka oba4e sex s 4ustva e ne6to koeto naistina si struva a la6janeto na piqni putki putki po kuponi tva e sport a na tqh kato im e tolkova akala kat se napiqt da davat tqhna si rabota na 18 sam

Mnogo vicove i sme6ki razpravqt nqkoi horaaaaaaaa
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Та.. нека продължим темата.. На 17 съм и съм спала с едно момче..
    One day.. I swear.. I`m gonna reach my goal and just to be on top.. without selling my soul.. !

ٿ My Style.. My RuLeZ.. My Win ! ٿ

Az sym na 20 god i sym bila samo s 1!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    MUXAXAXAXA

4esno govorq padnah ot stola da se hilq kato vidqh posta na momi4eto deka se bilo na*balo na 21
    .. kakto i da e de taka e re6ila tei e napraila...

mmmdaaaaaa i mn va podkrepqm oricata deka si kazahte mnogoto broiki - 4esno govorq mn pove4e me radvat takiva kato vas otkolkoto dr 4ast ot toq forum

az sam na 14 i ne sam spala s nikoi.. no vse pak iskah da izrazq podkrepa za horicata s mn broiki
    някой казвал ли ти е колко си тъпа?
    нищо лично...
    emiiii... sega kato se zamislq........ NE moje bi 6toto ne sam? a? A? a? A? myxaxaxa tapa sam bila... tva e moeto mnenie ve... basi int mi e kak taka moje6 da me kritikyva6 za tova koeto mislq? tctctc tva 4e ne sam nqkakva santimentalna da iskam da spa samo s hora, koito poznavam ot godinI i nekvi takia shemi, ne me prai tapa e...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

17 години- 1

Град
    София
    На 20 съм,секс правя от 17годишна. Досега съм била с 10 /включително и сегашния ми приятел/
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart
    ми не знаеш ли - куцо кйораво и сакато бройката е злато
    gre6i6 kuco kioravo sakato ima li dupka e zlato !!

на 15 с 1 обичам си гоооо
    Не съм надута,а просто съм разглезена

На 19 години съм и с 4 съм спала.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от nofi

Abe vie ne ste y red!!!
    Съгласна съм, при положение, че не съм обвързана с някой, който обичам и искам да запазя връзката си с него не бих се наебала с 25, но ако не съм обвързана-какво лошо да си навъртя бройката

+1
    Абе на думи...повечето недорасли пикли се едно сте расли на улицата...ама само на думи.И мн ми е интересно как с тоя богат опит с 1 момче толко' па заобичала секса...
    ок,имаите си свои мнения,нищо не казвам.Но 15 год да се правите като че живота ви е сдъвкал и изплюл,че има няма вс ви е било на главите и знаете и 2 и 200.......недеите още млади и зелени да простеете толкова...

TcTc misleh che imam pravo na sobstveno mnenie !!!Em da ti kaja pod sekret, tva s kolko si spal nqma ob6to kakvo misli6 za sexa ! Moga da sum devstvena i pak da smqtam, 4e nqma losho da si spal s mnogo hora razbirash li... Ne che smqtam za redno naistina na po 13- 14 -15 da sa sa ebali s 10 4oveka emm ne naistina, ama se pak ima momenti na strasti i tn v koito prosto se jivee za miga i se naslajdavash na udovolstvieto ! Prosto ne ti puka che utre nqma da ste nikakvi, nali i dvamata tva ste iskali ;] Tova ne te previ kurva koqto ne si podbira horata a prosto chovek koito iska vseki mig da e pulnocenno izjivqn

Ето това е едно истински глупаво мнение. БРАВО!!! Ако си влюбена в някого ще го зарежеш ли само защото си решила да спиш с N броя момчета? И какво значение има с колко си спала? Може бройката ти да е трицифрена и пак да си дърво. Глупаво е изобщо да си правиш такива планове, защото не знаеш как ще ти се стече живота. Вместо да се правиш на много свободомислеща и отворена се заеми с нещо, което да ти осмисли живота, който НЕ СЕ ВЪРТИ около секс и брой к*рове, които са те минали.

Nikoi ne e kazal che zarqzva lubovta za bezrazborniq sex prosto kogato si neobvarzan imash pravoto da se vazpolzvash - e ne vsqka vecher ili vseki kupon ;] Jivota na teenovete minava prez tova da uchat i da kuponqsvat kakvoto i da pravim nema nachin tova da se promeni Moralistite ot teenovete sa prosto izoliranata chast ot obshtestvoto ;] Nqma momiche, na koeto da mu se otdade shans da go napravi s nqkoi na koito durji i toi da q predrazpoloji i tq da ne mu pusne! Ima takiva koito nikoi ne go iska ot tqh ;] ... Sled kato vednaj momichetata pochnat polov jivot te veche pochvat po - malko da podbirat partniorite i tova e greshkata No pak povtarqm nqma losho da se nasladish na nqkoi momenti strasti! \/

Бе те момичетата се състезават с приятелките си.Как така ената са я ебали 1000 човека а другата 10.Изостава с материала.Бахти умрелите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си