- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко човека сте правили секс
Предполагам за мен говориш. Аз още не съм се нае**а, защото мен не ме........Моя приятел прави секс, любов с мен. А и достатъчно уважавам тялото си, за да го давам на който ми падне. И знаеш ли-100% правя по-хубав секс, отколкото тези с десетките бройки. Просто той ме познава и знае как за 10 секунди да меу изпрати на върха........Първоначално написано от wasntme_
Със здраве да е. И не съм неграмотна-просто не всички буквички ми излизат като пиша............бързи пръсти какво да ги правиш. Ако бях неграмотна, нямаше да съм там, където се намирав в момента. Нямам самочувствие, защото съм модератор. Както днес съм, така утре може да не съм. Имам съмочувствие, защото знам какво струвам и не се подценявам излишно, за да се харесам на другите. Имам на кого да се харесвам. Не целя това с писанията си тук. целите ми са малко по-различни, но няма сега да се хвана да обяснявам, защото трябва да пиша до утре сутринта. И пак съм казвала-на който не му изнася да не чете! Не си длъжен да го правиш и никой не може да те накара.Първоначално написано от nofi