.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Наистина ли ме обича

v4era priznah na edno mom4e 4e mnogo go haresvam i to mi kaza 4e i to men otidohme na kafe s negovite priqteli izkarah me si super.No tova mom4e e po-malko to men s 1 godina postoqnno mi se sardi za gluposti i taka se nervq no ne moga bez nego!!v4era mi kaza dnes da varim na kafe no az mu otkazah i toi se razsardi.Vinagi iska da mu ogajdam az nakraq se saglasih da otidem no dnes iznikna ne6to i nqma6e da moga da otida obadih mu se i mu kazah 4e ne moga da otida i toi mi kaza:hubavo are 4ao!! i sq se samnqvam dali naistina me haresva

Модерирано от ramaiana.
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!

Май не те харесва вярвай ми аз имам същият проблем самоче с момиче.

Супер фен
    Град
    Панацея
    ili puk ne znae kakvo da napravi, za da ne te zagubi po nqkakuv nachin i zatova ti se surdi ... ne znam i az
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

е може да те харесва, просто да е няква лигня...
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Просто отиди и го попитай сериозно и той ако те обича това ще е единственият му шанс да го каже и покаже

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    а може би просто е малък!?....

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    а може би просто е малък!?....
    може би да.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Може би те харесва и не знае как да се държи с теб...но пък може да иска просто да си има приятелка и ти да си добър вариант....не знам. Просто си поговорете на 4 очи, кажи му че не ти е приятно да се държи така, обясни му как се чувстваш, изяснете се. Не се отчайвай, всичко ще се оправи

lape6ka mu rab0ta,drug0 nqma kakv0 da kaja!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Тва момче още не е пораснало за такъв тип отношения.

А може би не обича да го режат ?!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

ei sq se vidqhme i go pitah za ko mi se e sardil toi mi kaza 4e prosto bil nerven az mu kazah 4e se darji kato lape i toi se zasmq i mi kaza dobre tova kak da go razbiram?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от denicee
    ei sq se vidqhme i go pitah za ko mi se e sardil toi mi kaza 4e prosto bil nerven az mu kazah 4e se darji kato lape i toi se zasmq i mi kaza dobre tova kak da go razbiram?
    че не те взима насериозно...

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен
    Офф ама ти разлика м/у обичам и харесвам правиш ли?Май като гледам - НЕ!И другото .... тоя още е малак и изобщо не е готов за връзка.Нз какво иска и какво прави!
    Обичам те <3 !!!

Град
    somewhere over the rainbow
    ако имаш нерви и го харесваш достатъчно го изчакай да порасне ама според мен ако те нерви го разкарай-няма смисъл в една връска щом няма разбирателство.По добре и двамата сами и щастливи отколкото заедно и нещастни.

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Офф ама ти разлика м/у обичам и харесвам правиш ли?Май като гледам - НЕ!И другото .... тоя още е малак и изобщо не е готов за връзка.Нз какво иска и какво прави!
    Моя огнена лейди...една година нищо не е...има гаджета с по 2-3-4 години разлика...по-твоята логика не трябва да си хващаме по малки момичета от нас защото не знаят какво искат...явно сме мазохисти защото 97% от връзките са такива...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Такова лапешко поведение и то от некфо по-малко от мен пишлеме аз лично не бих издържала и му бих била шута, ако не се усети как трябва да се държи правилно в една връзка и по-скоро докато порасне... Все пак не е последният на тази земя...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

mi ili te haresva obache mu e takuv haRAktera ili poneje nqma s koq dr u te izpozva

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Тва момче още не е пораснало за такъв тип отношения.
    и аз това си мисля
    алелуя.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    А може ли годините и на двама ви?

Predpolagam, 4e te haresva, no mom4etata po princip izrastvat po -bavno i mislq, 4e edvali 6te se polu4i seriozna vrazka.Ako ne tyrsi6 takava nqma problemi \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си