.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: skins

skins

Дръпнах си един скин за winamp , но е zip архив и когато го разерхивирам и отворя папката е целия разпилян и виждам само снимки от части на скина. Някои 6те ми кайе ли как да го сглобя ?
    Благодаря ви предварително

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    каква ти е версията на winamp защото за класик и модерн са различни скиновете

WINAMP 5.22
    ,,Човек е щастлив,когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват!!!''

nikoi li nz kak stava?
    ,,Човек е щастлив,когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват!!!''

знам как става!
    зна4и от менюто отгоре на винампа влизаш през FILE-->SKINS-->SKIN BROWSER и слагаш папката

kato otida na skins brawzer mi se otvarq menu skin
    i v dqsno ima set skins directory i kogato dam na nego i mi dava izbor ot komputara otivam tam kadeto mi e skina (papkata) i davam ok i ni6to ne stava

уф имаш ли скайп, 4е така е мн сложно...

da imam
    SKYPE- **************

Аз знам по лесен начин копираш папката със скина поставяш я във скинс която се намира в папката с линампа ти и после стартираш линамп и му даваш десен бутон сомоче не на плейлиста а там кадето е времето на песента после посочваш скинс и си избираш скина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си