- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо гледат?
Жените били боклуци ..Първоначално написано от Любовта е за слабите
.. ми стани педерас кат ти не изнася ..
![]()
Разрови прахта... и събери ме,
частица разпиляна празнина...
Не ме изкупвай, просто утеши ме,
спасение вържи ми... без вина!
Nqma na4in te sa si takivaKofti e ponqkoga,ama se pak nqma lo6o da gledat ima lo6o ako pipat
Ina4e spored men na tqh si im e vrodeno kakto i na nas,no nie go priemame tupo 6oto se vkarvame v nekfi filmi 4e haresvat onaq det zqpat pove4e i t.n.t a ne e taka
taka 4e muje..jeni..zqpaite si na volq
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Emi za6toto sa Majene e smeshno ama trqbva da se primirim
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Леле колко е права zelena feq и Fire_Lady евалата момичета ако всички бяха и мислеха като вас светът щеше да е прекрасен![]()
Е какво толкова те дразни нали за това са му очите, ти не можеш да им затвориш очите, пък и ме съмнява, че ти не заглеждаш, може би го правиш несъзнателно, както някой по-горе каза.Както се казва това, че са на диета не значи, че не може да прегледа менюто.Това, че заглежда друга не значи, че не обича теб.
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
задавате си въпроса защо гледат...аз пък не виждам нищо лошо в тфа...да гледа,да гледа,че да се увери,че по-добро от мене няма да намерипо-добре да си зададем въпроса:"защо не"
...сега живота не е ли по-хубав?!
![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
Няма лошозатова си имат очи,за да гледат е малко е изнервящо,н
о какво да се прави,мен лично някой път ме фаща яд
и аз почвам да ги гледам
![]()
![]()
и общо взето пада голям смях
![]()
![]()
,или им мятам един зловещ
![]()
![]()
поглед и не си го и помислят.
![]()
![]()
![]()
хъх...и кво...то и аз мога,ама като съм с гажето не го правяПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Скъпа, такива са мъжете - СвинеПървоначално написано от H8_mE
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Това, че е загледал друго момиче не означава автоматично, че ще ти изневери. Момичетата също заглеждат момчетата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Хах мии харесва им явно...не е особено приятно ,но ако и ти го правиш...няма как да се бориш с/у това
![]()
Ami az sum momi4e, no i az se zaglejdam po drugi mom4eta :P
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Не всички мъже сме такива![]()
![]()
Аз лично не съм такъв-гледам да обръщам 100 процентово внимание на момичето до себе си :P
Незнам дали им стига това,което имат.Вероятно не.Само знам,че обичат да си гледат момичета.Ти не се ли заглеждаш по момчета?Първоначално написано от H8_mE
Трябва да си доста комплексиран, за да обръщаш чак такова внимание на това и да се нервираш до такава степен...
Просто не обръщай внимание .. повечето момчета са си такива, но това "бройкане" е безобидно![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами може наистиа да търси нещо по-добро. Но оптимистично погледнато - защото трудно се върви със затвореди очи.![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
лъжи лъжи толкова много лъжи има в тая тема
ние мъжете сме устроени по друг начин защо да не гледаме ако вие видите сладко и хубаво момче няма ли да се зарадвате въпроса е там че вие само ще го погледнете за секунда докъто ние представителите на силния пол не се срамуваме да гледаме обаче има и момчета които се заглеждат само че не го показват наяве
Biv6iq mi to4no zardi tova stana biv6, postoqnno puska6e razni komenri i kato go pomolih da prestane, toi daje zapo4na pove4e da go pravi..Mnogo e drazne6to tova, no pri po4ti vs mom4eta e taka. Ne kriq,4e i az se zaglejdam, kato mine nqkoi pi4,no samo kato sam svobodna ptica...
SORRY za latinicata nqmam BG na kompiutara
Първоначално написано от H8_mE
> Ама ти найстина ли все още не си разбрала че го правим нарочно за да ви дразним ??? Явно си прекалено тъпа за да загрееш..
> Да, и ще си гледаме където си поискаме... Просто много ни улеква така...
> И за съжеление скъпа, ти никога няма да можеж да промениш това мъжко качество. Освен ако си намереш някое "ревливо гейче"
> Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
> Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Ай стига бе едно гледане, голяма работа, все едно като си имаш половинка и света е свършил, кви са тия окови не мога да разбера
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
А защо не?
Очите за к'во са? За гледане
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
гледаш, но не пипаш!Първоначално написано от Aleandra
кое ти пречи от това ?! и ти гледаш ама никой нищо не ти казва и не мога да разбера защо в една толкова тъпа тема се пише толкова много ?!?!?!!?
Обшо взето, всичко общо е взето!
Най-тъпите теми са най-популярните - факт. А по темата мисля като по-умната част от форума, демек като всички, които нямат нищо против гледането.Първоначално написано от пазя-го-в-тайна
![]()
офффф абе ко приказвате бе,вие мъжете сте баси подлите и тъпи същества в тва отношение.или заглеждате-което го правят огроомна част от вас или правите тва дет праи най-добрия ми приятел на най-добрата ми приятелка.докато вървят каквото и момче да има той и закрива очите![]()
![]()
![]()
е кажете ми тва нормално ли е
![]()
момичето се притрепа кат върви така със затворени очи
![]()
лелей изроди сте от всякъде.п.п той не заглежда други момичета
но пак си оставате гадни изродчета в тва отношение
![]()
![]()
![]()
![]()