.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Безпокои ме, че след секс ми се появи течение

zdraveite iskam da spodelq s vas 4e s priqtelq mi go pravihme predi 1 den bez prezervativ i se opasqvam 4e moje ne6to da mi ima za6toto polu4ih mn stranno kafqvo te4enie molq vi obqsnete mi kakvo stava s men da ne sam bremenna spe6no se nujdaq ot pomo6t

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

ne e cikul te4enieto e rujdivo

Цитирай Първоначално написано от mashinka
    ne e cikul te4enieto e rujdivo
    Ами иди на гинеколог-знам, че те е срам и не ти се ходи, но ние тук в форума не можем да ти кажам с сигурност какво ти има и да ти предпишем нещо!

На колко години си?
    Идвало ли ти е до сега?
    За първи път ли ти е било?

Възможно да ти дойде. Не винги кръвта веднага е с червен цвят. При някои момичета първоначално е с по-тъмен цят, наподобяващ ръжда.
    Ако ти е било за първи път няма защо да се притесняваш. При някои момичета се появява такова "течение" след първия път.
    Ако не смяташ, че това са причините, най-добре отиди на гинеколог.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    На колко години си?
    Идвало ли ти е до сега?

Възможно да ти дойде. Не винги кръвта веднага е с червен цвят. При някои момичета първоначално е с по-тъмен цят, наподобяващ ръжда.
    Ако ти е било за първи път няма защо да се притесняваш. При някои момичета се появява такова "течение" след първия път.
    +1
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Цитирай Първоначално написано от BebSsSs
    На колко години си?
    Идвало ли ти е до сега?

+1
    =D>
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

На колко години си?
    Идвало ли ти е до сега?

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си