.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    момиче
    Guest

Как да спра да раста?

Здравейте! Аз съм момиче на 13 години...Проблема ми е, че в момента съм висока 1.78 Мм някой може ли да ми даде съвет как да остана на същата височина защото това ми е голям комплекс. Всички са по-ниски от мен и аз все стърча над тях Не знам какво да правя..сигурно ще раста още ама аз не искам да ставам по-висока..Дайте някакъв съвет как да запазя тези сантиметри

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Град
    СофиЯ
    За това спиране няма! А ти всъщност спортистка ли си ?

Re: Проблемче..

ми .. Мила Kофти е да си по-висока от вси4ки .. но го погледни от другата страна : ще си близко до звездите от останалите ... !!!

Град
    Плевен ..
    Хмм няма начин

Аз ти завиждам ,че си толкова висока

Голям фен
    На твоята възраст имах алергия на стъпалата и нашите "компетентни" лекари ме лекуваха със какво ли не .. цялото ми семейство са по високички, но не и аз и един лекар ми прави изследвания и се оказа че някои от мазилата са спряли растежа ми .. Консултирай се с някой специалист .. може и да има безопасен начин да поспре ръстежа ти ..

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Какво ме зяпаш така а?Всеки със мнението си .. аз съм на 18 и съм висока 1.60 почти .. !

Безопасен начин няма. Това са гени. Сега си 2 пъти по-висока от всички, но след няколко години момчетата ще щръкнат изведнъж и ще станат поне колкото теб.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Еми незнам аз съм 1.72 и съм на 15 и лекарката ми кажа че повоче няма да раста стана ми кофти но после зарадвах тялото и физиката ми е като на жена само държанието ми не е е в лицице само съм още като детенце но е нормално все пак съм на 15 .Ааа понеже съм модел още подобре за мен.А да ти кажа не се притеснявай по високите жени са по готини от по ниските пък и може да спреш да растеш

Жена висока 1.80. Супер си, кво. Аз примерно най-харесвам високи жени, problem? Да не ти пука кой кво мисли...

Мисля, че няма как....
    Дай ми ти някакви съвети как да си удължа малко ръста
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    И аз...
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не можеш да спреш растежа на височината си.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    И аз...
    И аз така...(Е,не че съм миньонче,но съм само 1,66,а съм на 14)Много харесвам високи хора!

Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA
    Еми незнам аз съм 1.72 и съм на 15 и лекарката ми кажа че повоче няма да раста стана ми кофти но после зарадвах тялото и физиката ми е като на жена само държанието ми не е е в лицице само съм още като детенце но е нормално все пак съм на 15 .Ааа понеже съм модел още подобре за мен.А да ти кажа не се притеснявай по високите жени са по готини от по ниските пък и може да спреш да растеш
    Личния ти лекар ли ти го каза?Ти ли я пита?
    Към авторката на темата-и аз ти завиждам за височината.Казваш,че е гадно всички да са по-ниски от теб,но повярвай ми,много по-подтискащо е всички да са по-високи от теб

Guest
    Аз също мисля, че няма начин.
    Аз съм на 14 и съм 1,73 и преди известно време ми беше криво, че повечето ми връстници са по-ниски от мен. Но разбрах, че и високите хора си имат своите предимства.

Град
    Велико Търново
    Приеми го от хубавата страна - имаш дълги крака ако не всички, то повечето мъже се кефят на по-дългокраките, тей че да не ти пука и не си създавай комплекс от това. Всеки човек е различен и трябва да се приеме такъв какъвто е

Е и аз съм висока..На 14 съм и съм 180 Тренирам волейбол. Не искам да раста повече и предполагам че няма да раста още, най-много с 1-2 см през следващите години, щото дръпнах изведнъж за няколко месеца.

Ne se pritesnqvai pogledni ot tazi gledna to4ka ,4e na vsi4ko si ima plusoveAz sam na po4ti 16 i sam 160 i 3-4 a p1k priqtelq mi e 190..ii leko li e po-visok ot mene amaa ne e toolkova fatalnospokoino!
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    искаш да спреш да растеш...че ти си едва на 13 от тук нататък ще има да растееееш!Няма как да го спреш това си е ГЕН това си е физика и структора,ако родителите ти са високи...не ис мисли че ти ще си ниска
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Град
    Ловеч
    "Нещото" се нарича ген, метаболизъм. Но за всяко нещо си има нещо ако натам биеш и ако ме разбираш естествено.
    lostinMINIMAL

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами аз съм на 13 и съм висока 1.76...наистина е ужасно...направо ми се дорева, когато преди 1 седмица разбрах, че съм пораснала с един сантиметър Ама ко да се прави...можем само да се надяваме, че момчетата ще пораснат [-o<

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

На 13 бях висока 1.72...сега съм на 15 и съм висока 1.73 такаче не се притеснявай може изобщо да не растеш повече,а може и да е съвсем малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си