.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Гaдната стачка

ние ще го отнесем

Сега заради стачката на учителите ние ще го отнесем.
    Те ще си вземат заплатите а ние ще учим повече.
    Ето затова ги мразя толкова много.
    Вие някакви мнения???

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    И с едно пръстче даже не ги подкрепям за тая стачка. Вярно, че има и свестни даскали, ама общо взето по-голямата част не струват; когато започнат да си вършат работата както трябва само тогава могат да има претенции за заплатите си А и защо никой не се интересува от нашето мнение за стачката

Град
    Пловдив
    Можем само да чакаме и да слушаме нелепи изказвания и планове за в бъдеще..пффф..Аз искам на даскало вече..и писна ми всеки ден да ходя до училището ми ,за да слушам как директорката ме съветва да гледам телевизия,за да разбера това,което искам относно стачката и възстановяването на учебните занятия ..чудя се понякога за кво са я сложили там-на работа ...или като някво рекламно лице на НОВИНИТЕ ..
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

мислят се це са най-важни.
    ако го нямаше печатаря да ни напечата учебниците по кво ще учим.
    ако го нямаше автобусният шофьор как ще стигнем до училище.
    ако го нямаше хлебаря кво ще ядем.
    пьк се мислят за най важните[/b]

Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    awe imam 4uvstvoto,4e si4ki tuk ste ebati nedoraslite!!!govorite dosta maloumno i nepodgotveno.ne vi li e qsno tva,4e ministara si gi drunka teq gluposti za vzimane ot vakanciqta ili za nuleva u4ebna godina samo za da nastroi ob6testvoto protiv taq sta4ka?!po zakon nqma takova ne6to.nqkoga da ste 4uvali za zakoni konstituciq i t.n?....a slu4aino da znaete kvo izob6to pi6e vutre???!!!!qvno ne.po-dobre si mul4ete kato ne znaete kvo da kajete 6ot taka samo se izlagate!!!!
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

А някой знае ли изобщо колко парички вземат онеправданите даскали за частни уроци?!
    И че един урок по чужд език хвърчи от 15 лв нагоре? Да не говорим за другите предмети и за уроците за кандидатстване в гимназия и във ВУЗО-вете?
    Сега ще ми кажете: "Ама не всички дават допълнително частни уроци...", само по-голямата част от тях. А за ултиматумите, че ако не му отидеш на шибаните частни уроци и няма да завършиш?
    А за тия ваканции от по три месеца??? Кво майната си искат всъщност? Като искат високи заплати да си вършат работата както трябва. Защото, ако си я вършеха децата нямаше да имат нужда от уроци за кандидатстване!
    Ама на тях така им изнася. Да не правят нищо и накрая: "Айде на частни уроци, че паричките нещо не стигат." Ама сега, като от уроците вече взеха много да не им стигат парите и дай сега да искаме 1000 лв. заплата. Не става така. Не ги подкрепям изобщо.

ooo ma vij ste mn zle.basi kato sme na daskalo "aj da izlezem vakanciq" sega hodilo vi se na daskalo.hah mi kat vi se u4i tolko- imate si u4ebnici,znaete ko ste vzeli u4ete be.ko samo se oplakvate.a i tva deto go drunka ministura deto nie sme 6teli da si izpatim e samo zada nastroi u4enicite sre6tu u4itelite
    i mevdu drugoto tva da si u4itel e naj neblagodarnata rabota.te sa gadni zarad ej takiva pi6lemeta kato vas deto samo se oplakvat i ne im piuka za dr osven za zadnika im.kato po4nete i vie da izdurjate semejstvo s 300 lv zaplata 6te vidim dali nqma da iskate pove4e
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

ми наще примерно са го измислили за да не ни зимат от ваканцията днеска стачкужат 5 даскала,утре други 4-5 и така имасх свободни тва онова и така

Цитирай Първоначално написано от Tangerine
    А някой знае ли изобщо колко парички вземат онеправданите даскали за частни уроци?!
    И че един урок по чужд език хвърчи от 15 лв нагоре? Да не говорим за другите предмети и за уроците за кандидатстване в гимназия и във ВУЗО-вете?
    Сега ще ми кажете: "Ама не всички дават допълнително частни уроци...", само по-голямата част от тях. А за ултиматумите, че ако не му отидеш на шибаните частни уроци и няма да завършиш?
    А за тия ваканции от по три месеца??? Кво майната си искат всъщност? Като искат високи заплати да си вършат работата както трябва. Защото, ако си я вършеха децата нямаше да имат нужда от уроци за кандидатстване!
    Ама на тях така им изнася. Да не правят нищо и накрая: "Айде на частни уроци, че паричките нещо не стигат." Ама сега, като от уроците вече взеха много да не им стигат парите и дай сега да искаме 1000 лв. заплата. Не става така. Не ги подкрепям изобщо.
    oo da edna na4alna u4itelka dava 4asni uroci...i po kvo??? te tiq s urocite sa samo ot srednite u4ili6ta i sa naj mn 1/6 a i za kvo misli6 gi davat teq uroci,ej taka 6toto si nqmat kvo da pravqt li
    i plus tova zaplatite im nqma da stanat 1000 mi 600 ako izrodqsaliq ministur,kojto qvno e zael toq post samo da pravi gadno na vsi4ki,re6i 4e 6te mu se otkusnat ot surceto...
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от no_more_pain
    awe imam 4uvstvoto,4e si4ki tuk ste ebati nedoraslite!!!govorite dosta maloumno i nepodgotveno.ne vi li e qsno tva,4e ministara si gi drunka teq gluposti za vzimane ot vakanciqta ili za nuleva u4ebna godina samo za da nastroi ob6testvoto protiv taq sta4ka?!po zakon nqma takova ne6to.nqkoga da ste 4uvali za zakoni konstituciq i t.n?....a slu4aino da znaete kvo izob6to pi6e vutre???!!!!qvno ne.po-dobre si mul4ete kato ne znaete kvo da kajete 6ot taka samo se izlagate!!!!
    1 умен човек да има тук!!! Вий сте пасмина малоумници, които гледат само как да си нахранят гъза и как да спят. Ак0 няк0й ден п0паднете в п0добна ситуация, ще ви видим, мамини синчета и на тати момиченцата !!!!
    Жалки сте! но мор пейн, брао - ти поне чаткаш нещата
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Аз съм хем "за" хем "против" стачката. Много ми е странно тва, че някои стачкуват, а други не. Постоянно имаме дупки в програмата. Стаите са разместени и се чудиш де да ходиш и къде не. Съгласна съм с това, че учителите по този начин вредят И на нас. Ами тези които ще кандидатстват след 7 клас, а тези които искат да влизат в университе...те ко ше праят, на никой не му пука. А това за ваканцията, дор да ни взимат дни от нея мислите ли, че някой ще ходи на даскало били то ученици или учители. Съгласна съм заплатата на даскалите да се увеличи, но баш със 100% на веднъж няма да стане... Обаче много се изнервям като видя нещо от сорта: Гледам аз "Това го знае всяко хлапе" и една учителка половин час се чуди как да сметне колко е 11 - 4 ...е тва какво е?? Или още една дет е преподавателка от 5 до 12 клас (пак в това предаване) и не знае ни най-малки подробности от историята на България и всякви подобни случеи. Има учители които не знаят колко са на брой буквите в азбуката и за това ше ми искат 600 лв че и повече. те даскалите живот си живуркат от 7,00 часа до 14,00 работен ден. Плюс платения отпуск през ваканциите плюс уроците, които дават , за които им се плаща бая особено по край изпити...Не знам вече к'во да кажа. Всички тея работи със стачката са неприятни. Единственото хубаво нещо е че си почиваме повечко, но после ще ни излезе не през гъза ами през.... не знам къде!

Ще си пейстна мнението от другата тема и тук:

Абе хора. вие луди ли сте...
    1. Държавата има пари. Просто вместо да ги дадат на учителите някой си е купил вила, кола, яхта или нещо друго...
    2. Вдругите държави след 20- 23 дни са им повишавали заплатите(например в Румъния, дето винаги се е смятало, че са много по-зле от нас)
    3. Не ви ли е срам...за някакъв си месец ми реват тука. Ще си наваксате, не се бойте. Срамота е горките учители да получават мизерни стотинки, за толкова труд и усилия, които влагат в това ние, да станем по-умни. Как може тези, коио са отговорни за духовото здраве на нацията( ако мога така да се изразя, кой разбрал - разбрал) да плучават такова заплащане.Подкрепям стачката. Тези хора просто имат смелостта да се изправят сред стадото овце, които смо се оплакват, че нямат пари, да вдигнат глави и гордо да отстояват правото си на достойно зплащане!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    е то е ясно,4е ние ще го отнесем! Ве4е съм се примирила с ФАКТА! Ама така е...поне 90% от у4ениците подкрепят ста4ката е,аз съм от останалите 10% Но да ви кажа 4естно,най-много искам след 7 клас да си вляза там където искам

Повече от фен
    Искам да попитам според вас дали ще се отмени изпита ми...След 1 седм имам приравнителен изпит по испански и англииски...Но не знам какво ще стане с изпита ми...дали ще се състои или не

Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    А и защо никой не се интересува от нашето мнение за стачката
    Хмм при нас имаше подписка да се попишат тези,които искат да подкрепят сташката.Аз неволно хванах химикала да си пиша името ама като се усетих ко правя се изнизах на бърза ръка Иначе тъпите даскали мн ме изнервят .Почиват 4 месеца и пак реват за заплати.Поне да си вършеха качествено работата

"Поне да си вършеха качествено работата " ???ama ne vie seriozno ste mn zle to kato ne u4i6,dori i s funiq da ti go nalivat pak nqma da zapomni6 ni6to. tova 4e nqkoi daskali se primirqvat s tva 4e sme tupi i bezotgovorni i ne ni natiskat tolko da u4im ne zna4i 4e ne q vur6at ka4estveno rabotata si.ako postoqnno ni gur4eha i pi6eha ocenkite,koito dejstvitelno zaslujavame, 6tqhte da se oplakvate 4e bili golemi gadove i ni tormozqt.

Цитирай Първоначално написано от flora23
    "Поне да си вършеха качествено работата " ???ama ne vie seriozno ste mn zle to kato ne u4i6,dori i s funiq da ti go nalivat pak nqma da zapomni6 ni6to. tova 4e nqkoi daskali se primirqvat s tva 4e sme tupi i bezotgovorni i ne ni natiskat tolko da u4im ne zna4i 4e ne q vur6at ka4estveno rabotata si.ako postoqnno ni gur4eha i pi6eha ocenkite,koito dejstvitelno zaslujavame, 6tqhte da se oplakvate 4e bili golemi gadove i ni tormozqt.
    Като изключим френския тъй като ми е нов език с училището проблеми нямам(не че се хваля ама е така,досега съм бил пълен отличник,да се надяваме и за напред да е така).Просто под да си вършеха работата имах пред вид да се обръща внимание на това дали в час се преписва,а не като раздадат контролното да вирват крака на чина и да казват "работете".Аз после като кажа че еди си кой преписвал тя ми вика да гледам мене си.На кво прилича тва .И точно това им е проблема,че винаги правят компромиси.Аз съм "за" писането на реалните оценки,тъй като тогава всички щяха да си учат уроците.

P.S.:Само тази професия е толко на кяр от страна почивки.Да не говорим че ваканцията им е платена.Голяма част от тях също дават частни уроци,от които ако зимат около 15-20 лева на час средната заплата не им е 300 лева а става около 800-900.За тва ме нерви че пискат колко са бедни

Град
    София
    не ги подкрепям първо ,щото не заслужават и второ ,щото са йм безумни изканята

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от donatelo
    мислят се це са най-важни.
    ако го нямаше печатаря да ни напечата учебниците по кво ще учим.
    ако го нямаше автобусният шофьор как ще стигнем до училище.
    ако го нямаше хлебаря кво ще ядем.
    пьк се мислят за най важните[/b]
    Всички тези, както и всички останали професионалисти ги е учил УЧИТЕЛ!!! Да, наистина те са най-важни! Ако няма образование, няма и държава! Как не ви стана ясно? А и всичките медии, манипулират хорското мнение, по такъв грозен начин!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    НЯМА ДА СЕ ОТУЧВА! и ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ го каза !
    Т'ва че няма да се отучва в почивни дни,не значи че няма да ни строполят сичкия матерял за 1 ден през редовно време

Супер фен Аватара на FelisDirus
    вие сте много тъпи, бе...
    Собственост на Canis_Dirus

Хубаво, искат по-високи заплати, ама да бяха стачкували през лятото!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Хубаво, искат по-високи заплати, ама да бяха стачкували през лятото!

тъпа си!
    кой ще им обърне внимание, ако стачкуват през лятото?

ба, хора, мислете малко преди да пишете!
    Собственост на Canis_Dirus

Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    не ги подкрепям първо ,щото не заслужават и второ ,щото са йм безумни изканята
    ti purvo se nau4i kak se pi6e "iZkane" i sled tva obqsnqvai kvo zaslujavat i kvo ne!!!
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си