- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гaдната стачка
Бързал е човека,но е правПървоначално написано от no_more_pain
![]()
Еми аз неги подкрепям![]()
Първоначално написано от lqlqlqlq
абе, бързал... това са елементарни грешки
как да ги подкрепяте, като и вие не знаете защо ходите на училище?
когато трябва да сте там, си взимате бележки и айдеее, да ви няма
ама сега ви е се е доходило и учителите са ви виновни
вие можете ли да плащате вода, ТЕЦ, телефон, ток, да ядете, да се обличате и т.н. с 280лв? а, ако имате и 2 деца? тогава кво правим?
и при това сте с висше образование!
е, извинете, ама това е безобразие!
не може тъпите бакшиши, които и средно нямат да блокират софия и цааак - увеличение
ама срещу тях никой не зее! защо, бе? айде викнете, че държавата няма пари за тях! но не го правите...
всички до един сте повърхностни идиоти и въобще не смятам да се аргументирам относно това твърдение
Собственост на Canis_Dirus
vseki e prav za sebe si!niski sym im zaplatite,syglasna sym!Obrazovanieto ne e na nivo(nqkoga e bilo) !
хОРаАа акО оЩе ЕднА сЕдмИЦа СТа4куВамЕ щЕ пофТаРяме ГОдинАтъЪъ![]()
![]()
![]()
Аз СЪм 7ми кЛАс И ТаКА сЕ полУ4АвъЪъ ЕБаСи ШибАНОто За Нас Кфо Са ИСКаТ Да пофТАрАМе ЛИ ебАти ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
като ти гледам правописа и липсата на всякаква пунктуация, стачката на учителите за теб е без значение - годината така или иначе няма да завършиш![]()
Първоначално написано от VIP_SIMONA
естествено, че ще е ниско нивото
че кой е мотивиран да работи при липса на адекватно заплащане?![]()
Давайте учители [-o<
Не се предавайте! =D>
ХиХИ Аз ТвА НЕ го ПРаВЯ ЩоТО пРИмеРНО не МОгА Д ПИШа а ТакА сИ Ме КЕфи НяКАкВО якО StyLE , не ИскАМ ОщЕ от РеГ-а ми ВЪв ФОруМ4Ето дА съЗдАвАМ кОНФлиКти ПРОсТО щЕ ти кАжа АКо ОБи4Аш Да НЕ си ВадИШ мНЕНИя За МЕНе и зА твА ДАли ЩЕ зАвЪрШа ПО пИСанИЯТа МИ въВ фоРУМ4Ето , ЗащОТО Аз нАро4но ПИша ТакАПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Уф тази стачкаАз съм ЗА вдигането на заплатите, но не и със 100%, та това е апсърд
Няма да получат това увеличение, по-добре да се задоволят с уфертата, която им предложиха! По- добре да ни вземат от ваканцията, от колкото да повтаряме годината!
![]()
![]()
Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
не ти давам повече от 14
и късно е - направила съм си нужните изводи
Po якО StyLE ne beh vijdal 4esno...Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
pri takiva hora ve4e da te e sram da se nare4e6 teen mamka mu... a predi s gordost si noseh titlata, sa q o*raha otsekade... hubavoto e 4e skoro skoro 6e sum adult... awe verno, na kolko godini ve4e te vodat vuzrasten? ili moga da kazvam 4e sum teenager i dokato se pensioniram? (togava ve4e oficialno 6te me vodat pensioner i nema na4in)
se taq... ta za sta4kata - az taka ili ina4e si sta4kuvam po cela godina taka 4e mi e se taq... preebano 6te e samo ako mi precakat godinata 6tot si4kite mi planove zaminavat na kino, a i se kaneh da zavur6vam ve4e... ama nema da q precakat 6tot si4ki 6te revnat... puk i da ne revnat 6te organiziram malko horica i otivam v ministerstvoto, subli4am ministura gol i go ovesvam nadolu s glavata ot prozoreca na kabineta mu da mu se smeqt si4ki... dano da se nameri nekoi ot tulpata sus vuzdu6na pu6ka ta da go nadup4i deeba i k*peleto... awe mai malko se otnesoh ot temata... ni6to, se taq... taka ili ina4e nikoi nema da si napravi truda da mi pro4ete dulgiq post taka 4e e se taq
якО STyLE batkaaaaaaaaa Ъ! Ъ!
hehehe kade si we G... bahti smeha... ieeeei mnou stanahte фйешън si4kite we... nemam dumi... opasni ste we eeeeeiiii mojete da ubiete ot smqh nqkoi samo s 1 duma... ni6to... 6e porasnete vie, nema kade da hodite... samo mi e interesno kak bi izlejdal nqkoi smuknat dqdka s bustun i da mi govori na Ъ! mnou gotina gledka a?! ni6to, az 6e is4akam da vida kak 6e izglejdate togava
Predpolagam 4e sa kvartalnata "princesa" 6e po4ne da me hrani 4e sum pi6el na latinicapi6a na latinica 6tot na kirilica sum qko sakat, a na latinica vuo6te ne gledam i klaviaturata i ne se zamislqm koe kop4e da natisna
na kirilica malko ili mnogo mi se nalaga da poglejdam skapanata klaviatura ot vreme na vreme
87w, 3 7v4 3 57yl3, n3 7v0170, 4 1 m0170 53 4373 p0-7rudn054 53 5371h 43 1 74k4 m09363 d4 53 p163
4m4 n3 p164 74k4 6707 3 5k4p4n0 1 126l39d4 6r02n0
4m4 7v0170 puk 3 0673 p0 6r02n0
43 5y5 2dr4v3
Само ква си...Веднага почваш с обидитеПървоначално написано от _Cuddly_
Имах предвид, че ако стачкуват през лятото тва на нас нямаше да ни се отрази, а не както е сега!
Егати злобните хора има в този форум![]()
Няма да го отнесеш бе стига рева за глупости радвай се на ваканцията
тъпа билаПървоначално написано от sladku_bebzi
а начина по който говориш на момичето,показва ти колко по-умна си от нея
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Да ви имам мисленето... е*ати неблагодарните пишлемета!
1. Един барман взема средно заплата 1000-1500 лева, като тя може да стигне повече от 3000, но не пада под 500 в никакъв случай.
Шофьорите вече получават по 900.
400 взема охрана за схема 2 почивни, 2 работни.
Аз лично не бих почнала работа за по-малко от 20 лв., а нямам висше!
За какво си говорим !? Учителите седят и се бъхтат, подготвят уроци, проверяват контролни, тровят си нервите, занимават се с ученицте и получават смешни пари....
Естествено е да им се даде МИНИМУМ 100 % увеличение!
Чиста подигравка с държавата.
2. По отношение на това кой колко си върши работата-
България се слави с много добро образование и силни ученици! Колко българи успяват да се реализират в чужбина, колко българи впечатляват с богата обща култура, колко награди по олимпиади обираме!
В чужбина ви гарантирам, че образованието е на много по ниско ниво. Учениците са по-неспособни, учителите не са квалифицирани!
Колко хора замиха в чужбина благодарение на доброто си обзование, което получиха тук.
Но учителите по света се ценят много повече, получават 10 пъти повече от колегите си в България!
Време е да почне да се влага в сферата, където сме НАЙ-ДОБРИ!!!!!
3.Годината НЯМА да се анулира! Никой няма да спечели от това. Та нали министерството, директорите на университетите и училищата се изхранват от рушветите, от курсовете, от изпитите покрай приема!
4. Стига сте си гледали в своята паничка!
Попринцип не ви се ходи на училище, ама са като не зависи от вас ви се доходи! Нищо няма да ви стане, спокойно, учителите ще се съобразят с всичко!
А 7ми и 12ти клас знаят върху какво да се подготвят! Другите не мисля че имат неотложни неща, които трябва да учат в училище!
Срамно е да се делим, и да се настройваме срещу учителите!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Аз попринцип съм ЗА ста4ката , стига това да не се отрази на нас деАма все пак тука всеки има право да изразява мнение (ако не е така ме поправете) и не е нужно да се обиждаме ....
![]()
знам!
ne e nujno da se stiga do obidi,no nqkoi tuk naistina ne 4atkat za kvo stava vupros(nqmam predvid nikoi konkretno),4e ponqkoga e nujno! prosto nepodgotvenata i neobmislena gledna to4ka na nqkoi e drazne6taПървоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
Уважаеми колеги,
Вече осем дни учителите стоят в празните класни стаи,а властимащите се правят,че не ги забелязват.
Само ние чуваме как тишината крещи!
Откакто стачкуваме тонове помия се изляха върху нас.Тон даде ресорният министър доцент Даниел Вълчев.В национален ефир той заяви,че може да се удовлетворят учителските искания,но трябва да се вземе половината от бюджета на военните,да не се купуват нови коли за полицията,да не се увеличават пенсиите,да няма пари за медицинските сестри,да не се строят пътища и магистрали...
ЩО ЗА БЕЗУМИЕ Е ТОВА?!
Толкова ли много искат учителите или толкова малко е отделено в бюджета за тези сектори?!
Естествено,хулите бяха подети в интернет форумите от гневни родители и граждани,които са далеч от образованието.
Една госпожа,нарекла себе си Дора,подслушала учителки в градския транспорт.Те се чудели как ще седят 8 часа в училище.И госпожа Дора отговаря, че те /разбирайте не учителките /всеки ден седят по 8 часа.Бедната госпожа Дора! Тя не разбира,че ключовата дума е СЕДЯТ! Учителят не е свикнал да седи,а да работи! Колкото и невероятно да звучи,на нас ни липсват работата и детските гласове. Това не означава,че ще продължим да работим за смешните левчета,отредени ни от МОН.Животът има финансови измерения,които се оказват непосилни за нас.
Министърът на образованието заяви още,че някои от нас били некадърни и прочие.Вярно е, господин министре-може да има и такива сред нас!Като виждаме реакциите ви-Вашите и на колегите Ви-си мисля,че точно такива са били вашите учители.Българският учител е обучил тези,които печелят международни състезания и олимпиади!Българският учител е обучил онези,които работят и печелят добре,за съжаление не в България!Кой,господа управляващи,не си е свършил работата?
Учителите или Вие,които не създавате условия на младите да пожелаят да живеят и работят в родината си?
Учителската колегия била застаряваща.Че кой млад човек ще работи за 300 лева?И ще търпи хули и упреци за всичко-че учениците бягат от училище,че не искат да учат,че пушат,че се дрогират,че висят по кафенета и дискотеки...Че учебниците били лоши и скъпи-учителят е виновен!Че на учениците не им било интересно в училище-учителят е виновен!Нищо,че не той пише учебния план и учебниците!Трябва да има виновен!И го сочат с пръст-УЧИТЕЛЯТ!
Уважаеми родители,подкрепете ни!Вие искате най-доброто за децата си.Ние също сме родители-не ни отказвайте правото да искаме най-доброто за своите деца!Другото е прилагане на двоен стандарт.
Специални благодарности на всички съпрузи на учителки и съпруги на учители!Без тях ние няма да успеем.Затова им казваме:Благодарим ви,че сте с нас и ни подкрепяте!
Колеги,докато сме единни,ще сме силни! Не се отказвайте –повече от всичко сега е нужно да удържим на натиска!
Ще успеем,защото правото е на наша страна!Убедени сме!
Колектив на ОУ”Отец Паисий” гр.Асеновград
И аз съм на същотото мнение. Напълно те подкрепямПървоначално написано от Maimunche_f
Ти си гаден бе, да живее стачката![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
emi da te vidim ako polu4ava6 po-malko ot edna 4ista4ka dali nqma da sta4kuva6.za6toto u4itelite polu4avat po4ti kolkoto 4ista4kite.....primer za spre4kvane m/u intelektualen i fizi4eski trud...i koi e po-visoko platen???!!!vsi4ko v taq durjava e izmisleno tupoПървоначално написано от Neshtaten_M
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
Разбира се, че съм умна.
А тя наистина не мисли, като пише. За n-тен път ще попитам - кой ще им обърне внимание, ако стачкуват през лятото?
Все още никой не е отговорил...