.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Град
    над морето
    Подкрепям учителите,защото е гадно учителският труд да се оценява с Жълти стотинки!

Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    Аз попринцип съм ЗА ста4ката , стига това да не се отрази на нас де Ама все пак тука всеки има право да изразява мнение (ако не е така ме поправете) и не е нужно да се обиждаме ....
    breiii, ve4e ne pi6e6 v якО StyLE... kak taka? ne moje da bude

kakto i da e... a daskalite mogat da hodat da se grumnat... kato sa tolko sposobni i im e za parite da bqha stanali nekvi drugi, a ne u4iteli... servitiorka e dobra ideq... i te zimat nad 300lv... nad 300lv zimat mnogo ot horata v bulgariq, no ne i u4itelite

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    2. По отношение на това кой колко си върши работата-
    България се слави с много добро образование и силни ученици! Колко българи успяват да се реализират в чужбина, колко българи впечатляват с богата обща култура, колко награди по олимпиади обираме!
    В чужбина ви гарантирам, че образованието е на много по ниско ниво. Учениците са по-неспособни, учителите не са квалифицирани!
    Колко хора замиха в чужбина благодарение на доброто си обзование, което получиха тук.
    Но учителите по света се ценят много повече, получават 10 пъти повече от колегите си в България!

Време е да почне да се влага в сферата, където сме НАЙ-ДОБРИ!!!!!
    Бих искала веднаж за винаги да се преборя с този мит за това колко добро било българското образувание и как в чужбина учениците си смучат палците докато завършат 12ти клас.
    Първо- да факт е че има една шепа ученици,които са супер талантливи и печелят разни награди от време на време,но тях ги има и в другите държави
    Второ искам да попитам каква ми е ползата от това да впечатлявам някой с богатата си обща култура ,когато знанията които съм получила в училище (заваршила съм езикова гимназия)не са ми достатачни за да имам равен старт с колегите си в университета (които са заваршили гимназии с "много по ниско ниво" на образование) и да мога да си зимам изпитите без да трябва да се ровя из учебниците за 10-11ти клас на немските гимназии.Не мога да гарантирам че на всякаде е така ,но поне при мен в Германия учениците си скъсват дупетата от учене за да си получат абитурите,при което учат материал,който в България се преподава 1-2 курс в унито,дреме му после на някои че не знаят формулата на сярната киселина
    И моля ви не ме разбираите погрешно,просто ни е такава системата и не отричам че българите са талантливи в много различни сфери,но просто ми писна от това самочувствие и презрение към другите,което в повечето случаи за съжаление е без покритие

А иначе аз подкрепям учителите ни защото тези хора заслужават едно поне прилично възнаграждение за това на което са подложени всекидневно,дори и да са некомпетентни.
    П.С. преди някои да е почнал да се заяжда за евентуални правописни грешки,това се дължи на доброто образувание което сам получила
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Хубаво, искат по-високи заплати, ама да бяха стачкували през лятото!

тъпа си!
    кой ще им обърне внимание, ако стачкуват през лятото?

ба, хора, мислете малко преди да пишете!
    тъпа била а начина по който говориш на момичето,показва ти колко по-умна си от нея

Разбира се, че съм умна.
    А тя наистина не мисли, като пише. За n-тен път ще попитам - кой ще им обърне внимание, ако стачкуват през лятото?

Все още никой не е отговорил...
    az 6te otgovorq-NIKOI
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

Цитирай Първоначално написано от flora23
    ooo ma vij ste mn zle.basi kato sme na daskalo "aj da izlezem vakanciq" sega hodilo vi se na daskalo.hah mi kat vi se u4i tolko- imate si u4ebnici,znaete ko ste vzeli u4ete be.ko samo se oplakvate.a i tva deto go drunka ministura deto nie sme 6teli da si izpatim e samo zada nastroi u4enicite sre6tu u4itelite
    i mevdu drugoto tva da si u4itel e naj neblagodarnata rabota.te sa gadni zarad ej takiva pi6lemeta kato vas deto samo se oplakvat i ne im piuka za dr osven za zadnika im.kato po4nete i vie da izdurjate semejstvo s 300 lv zaplata 6te vidim dali nqma da iskate pove4e
    napulno sum suglasna s tiq 300 leva koe po napred na deteto si drehi li da kupi6 smetkata za parnoto li ili toka a puk qdeneto nai nazad mn ste zle taq sta4ka trqbva6e da se sustoi rano ili kusnokfo tolkova puk i vie ste zarevali za u4ili6eto a i nuleva godina nqma prosto kakto kaza flora23 obru6tat u4enicite no ne samo tqh a i roditelite cqloto ob6testvo stava nespravedlivo s tqh i kfo kat decata ne u4at ako sa se zatujili u4ebnicite i taka a i na si4ko otgore kajete mi kolko u4ite za 2 sed pi6ete poi 2 stranici v sqka tetradka i si4ko e se su6toto dali 6e znae6 na angliiski kak se po6e portokal ili ne mn vajno 6toto v kraqna smetka si4ki si znaem 4e v purvite 2 sedmici ne u4im koi znae kolko a i kfo puk ne e li qko 4e u4itelite mahat vhodnite niva za da vzemat naburzo malkoto material no se pak toi e za celi 2 4asa no te re6avat bez vhodni ne e li qko vie pa kfo se oplakvate

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    Цитирай Първоначално написано от flora23
    ooo ma vij ste mn zle.basi kato sme na daskalo "aj da izlezem vakanciq" sega hodilo vi se na daskalo.hah mi kat vi se u4i tolko- imate si u4ebnici,znaete ko ste vzeli u4ete be.ko samo se oplakvate.a i tva deto go drunka ministura deto nie sme 6teli da si izpatim e samo zada nastroi u4enicite sre6tu u4itelite
    i mevdu drugoto tva da si u4itel e naj neblagodarnata rabota.te sa gadni zarad ej takiva pi6lemeta kato vas deto samo se oplakvat i ne im piuka za dr osven za zadnika im.kato po4nete i vie da izdurjate semejstvo s 300 lv zaplata 6te vidim dali nqma da iskate pove4e
    napulno sum suglasna s tiq 300 leva koe po napred na deteto si drehi li da kupi6 smetkata za parnoto li ili toka a puk qdeneto nai nazad mn ste zle taq sta4ka trqbva6e da se sustoi rano ili kusnokfo tolkova puk i vie ste zarevali za u4ili6eto a i nuleva godina nqma prosto kakto kaza flora23 obru6tat u4enicite no ne samo tqh a i roditelite cqloto ob6testvo stava nespravedlivo s tqh i kfo kat decata ne u4at ako sa se zatujili u4ebnicite i taka a i na si4ko otgore kajete mi kolko u4ite za 2 sed pi6ete poi 2 stranici v sqka tetradka i si4ko e se su6toto dali 6e znae6 na angliiski kak se po6e portokal ili ne mn vajno 6toto v kraqna smetka si4ki si znaem 4e v purvite 2 sedmici ne u4im koi znae kolko a i kfo puk ne e li qko 4e u4itelite mahat vhodnite niva za da vzemat naburzo malkoto material no se pak toi e za celi 2 4asa no te re6avat bez vhodni ne e li qko vie pa kfo se oplakvate
    =D> =D> =D> suglasna sum
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

Град
    pld
    az gi podkrepqm napylno!tezi hora otdavat 20 i pove4e godini ot jivota si da ni nau4at na ne6to..da ni napravqt hora,gubqt (golqma 4ast ot tqh)psihi4eskoto si zdrave,6tot ne stiga 4e te samite sa si malko ludi,ami i nie u4enicite gi dopobyrkvame savsem...ne mi se struva 4esno da polu4avat tolkova malko zapla6tane!
    ако не искаш да си сам...стани шизофреник!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    в тази тема май пишат най-неграмотние шестокласници, които съм виждал...

ще отучвате бе дрисъци, ще отучвате и пушек ще се вдига, защото и без това сте твърде изостанали с образованието си...
    Кефиш!
    ...I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си