- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гaдната стачка
Подкрепям учителите,защото е гадно учителският труд да се оценява с Жълти стотинки!
breiii, ve4e ne pi6e6 v якО StyLE... kak taka? ne moje da budeПървоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
kakto i da e... a daskalite mogat da hodat da se grumnat... kato sa tolko sposobni i im e za parite da bqha stanali nekvi drugi, a ne u4iteli... servitiorka e dobra ideq... i te zimat nad 300lv... nad 300lv zimat mnogo ot horata v bulgariq, no ne i u4itelite![]()
Бих искала веднаж за винаги да се преборя с този мит за това колко добро било българското образувание и как в чужбина учениците си смучат палците докато завършат 12ти клас.Първоначално написано от vra4ka
Първо- да факт е че има една шепа ученици,които са супер талантливи и печелят разни награди от време на време,но тях ги има и в другите държави
Второ искам да попитам каква ми е ползата от това да впечатлявам някой с богатата си обща култура ,когато знанията които съм получила в училище (заваршила съм езикова гимназия)не са ми достатачни за да имам равен старт с колегите си в университета (които са заваршили гимназии с "много по ниско ниво" на образование) и да мога да си зимам изпитите без да трябва да се ровя из учебниците за 10-11ти клас на немските гимназии.Не мога да гарантирам че на всякаде е така ,но поне при мен в Германия учениците си скъсват дупетата от учене за да си получат абитурите,при което учат материал,който в България се преподава 1-2 курс в унито,дреме му после на някои че не знаят формулата на сярната киселина![]()
И моля ви не ме разбираите погрешно,просто ни е такава системата и не отричам че българите са талантливи в много различни сфери,но просто ми писна от това самочувствие и презрение към другите,което в повечето случаи за съжаление е без покритие![]()
А иначе аз подкрепям учителите ни защото тези хора заслужават едно поне прилично възнаграждение за това на което са подложени всекидневно,дори и да са некомпетентни.
П.С. преди някои да е почнал да се заяжда за евентуални правописни грешки,това се дължи на доброто образувание което сам получила![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
az 6te otgovorq-NIKOIПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
napulno sum suglasna s tiq 300 leva koe po napred na deteto si drehi li da kupi6 smetkata za parnoto li ili toka a puk qdeneto nai nazad mn ste zle taq sta4ka trqbva6e da se sustoi rano ili kusnokfo tolkova puk i vie ste zarevali za u4ili6eto a i nuleva godina nqma prosto kakto kaza flora23 obru6tat u4enicite no ne samo tqh a i roditelite cqloto ob6testvo stava nespravedlivo s tqh i kfo kat decata ne u4at ako sa se zatujili u4ebnicite i taka a i na si4ko otgore kajete mi kolko u4ite za 2 sed pi6ete poi 2 stranici v sqka tetradka i si4ko e se su6toto dali 6e znae6 na angliiski kak se po6e portokal ili ne mn vajno 6toto v kraqna smetka si4ki si znaem 4e v purvite 2 sedmici ne u4im koi znae kolko a i kfo puk ne e li qko 4e u4itelite mahat vhodnite niva za da vzemat naburzo malkoto material no se pak toi e za celi 2 4asa no te re6avat bez vhodni ne e li qko vie pa kfo se oplakvateПървоначално написано от flora23
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
=D> =D> =D> suglasna sumПървоначално написано от Just`another`kid
![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
az gi podkrepqm napylno!tezi hora otdavat 20 i pove4e godini ot jivota si da ni nau4at na ne6to..da ni napravqt hora,gubqt (golqma 4ast ot tqh)psihi4eskoto si zdrave,6tot ne stiga 4e te samite sa si malko ludi,ami i nie u4enicite gi dopobyrkvame savsem...ne mi se struva 4esno da polu4avat tolkova malko zapla6tane!![]()
ако не искаш да си сам...стани шизофреник!
Кефиш!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
...I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it...