Аз съм хем "за" хем "против" стачката. Много ми е странно тва, че някои стачкуват, а други не. Постоянно имаме дупки в програмата. Стаите са разместени и се чудиш де да ходиш и къде не. Съгласна съм с това, че учителите по този начин вредят И на нас. Ами тези които ще кандидатстват след 7 клас, а тези които искат да влизат в университе...те ко ше праят, на никой не му пука. А това за ваканцията, дор да ни взимат дни от нея мислите ли, че някой ще ходи на даскало били то ученици или учители. Съгласна съм заплатата на даскалите да се увеличи, но баш със 100% на веднъж няма да стане... Обаче много се изнервям като видя нещо от сорта: Гледам аз "Това го знае всяко хлапе" и една учителка половин час се чуди как да сметне колко е 11 - 4 ...е тва какво е?? Или още една дет е преподавателка от 5 до 12 клас (пак в това предаване) и не знае ни най-малки подробности от историята на България и всякви подобни случеи. Има учители които не знаят колко са на брой буквите в азбуката и за това ше ми искат 600 лв че и повече. те даскалите живот си живуркат от 7,00 часа до 14,00 работен ден. Плюс платения отпуск през ваканциите плюс уроците, които дават , за които им се плаща бая особено по край изпити...Не знам вече к'во да кажа. Всички тея работи със стачката са неприятни. Единственото хубаво нещо е че си почиваме повечко, но после ще ни излезе не през гъза ами през.... не знам къде!