Да ви имам мисленето... е*ати неблагодарните пишлемета!

1. Един барман взема средно заплата 1000-1500 лева, като тя може да стигне повече от 3000, но не пада под 500 в никакъв случай.
Шофьорите вече получават по 900.
400 взема охрана за схема 2 почивни, 2 работни.
Аз лично не бих почнала работа за по-малко от 20 лв., а нямам висше!
За какво си говорим !? Учителите седят и се бъхтат, подготвят уроци, проверяват контролни, тровят си нервите, занимават се с ученицте и получават смешни пари....
Естествено е да им се даде МИНИМУМ 100 % увеличение!
Чиста подигравка с държавата.

2. По отношение на това кой колко си върши работата-
България се слави с много добро образование и силни ученици! Колко българи успяват да се реализират в чужбина, колко българи впечатляват с богата обща култура, колко награди по олимпиади обираме!
В чужбина ви гарантирам, че образованието е на много по ниско ниво. Учениците са по-неспособни, учителите не са квалифицирани!
Колко хора замиха в чужбина благодарение на доброто си обзование, което получиха тук.
Но учителите по света се ценят много повече, получават 10 пъти повече от колегите си в България!

Време е да почне да се влага в сферата, където сме НАЙ-ДОБРИ!!!!!

3.Годината НЯМА да се анулира! Никой няма да спечели от това. Та нали министерството, директорите на университетите и училищата се изхранват от рушветите, от курсовете, от изпитите покрай приема!

4. Стига сте си гледали в своята паничка!
Попринцип не ви се ходи на училище, ама са като не зависи от вас ви се доходи! Нищо няма да ви стане, спокойно, учителите ще се съобразят с всичко!
А 7ми и 12ти клас знаят върху какво да се подготвят! Другите не мисля че имат неотложни неща, които трябва да учат в училище!

Срамно е да се делим, и да се настройваме срещу учителите!