- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какво ще стане, ако се изпият 8 хапчета Парацетамол
яснооо... тамата смарди на ТАШАКПървоначално написано от mimozkata
пък ако не е си невъобразимо тъпа
нищо драматично няма да стане.Първоначално написано от mimozkata
Хахахахаха, щяла да се самоубива...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
абе що сте толко 3ле?! трябва да помагаме на всеки с каквото можем а не да му се присмиваме на тфа колко е "тъп,смотан,кретеноиден,деб ел,слаб,гро3ен, рус " и т.н. .... всеки има кофти моменти .mimoza виж сега каквото и да е било не си е 3аслужавало ..... а3 бях на прага на самоунищожението до преди няколко дни .... беше ми супер трудно .... гасех си цигари от ръцете , драх си ги си вилица (не до кръв де , щото ме беше страх да не ми хареса даа я 3абия), напивах се ..... просто лягаш другия път , поспиваш и се оправяш .... или пък обаждаш се на приятелче сядате споделяш си мъката и готово. а не някой да ти се смее . то наистина едвам се сдържах да не се 3асмея и а3,но... да мислим реално, имаш проблем иси говориш наи3уст .
П.п. селфкила няма да ти помогне, а само ше покаже колко си слаб психически
Fuck me I'm famous
аве да ви имам драмичките... толкова сте лабилни е слаби, че не можете да си преодолеете проблемите... познавам хора с по 1 родител, болен от рак, хора изнасилвани по 2 пъти... и се държат... а тука някфи пръдли... ай стига, кажи го туй на баща си да ти дръпне 1 бой, хем ше се самонакажеш, хем ше забрайш за проблема...
6te ti se natovari 4erniq drob!Първоначално написано от mimozkata
Za6to isak6 da gi pie6????
еми аз преди 2 месеца изпих 10ии след това малко ме боля корема ама нищо повече
сега съм си взела 50 и кат ги изпия ще пиша за да ви кажа кво е станало :P ако съм още жива де
![]()
![]()
вчера изпих 30 хапчета парацетамол и бях някакси като с забавени реакциизаболя ме корема и повърнах 1 път
и понеже аз съм спортистка и сутринта като бях на трен и ацки много ме заболя черния дроб
![]()
![]()
Парацетамол рлз!Първоначално написано от slavito007
Поне няма да има температура
![]()
Не си прави такива опити,язък че си спортистка или си правиш "ташак"?А и се пише аДски не аЦки...Първоначално написано от BuBzzz
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
+Опити за самоубийства и натравяне с хапчета няма да толерираме тук.Първоначално написано от ospower
![]()