Цитирай Първоначално написано от nikito0o
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 4:30 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Напомняш ми когато бях на твоите години .. абсолютно същата беше ситуацията с моята приятелка .. пак точно 8 месеца и се напушвах като козел секи ден и наистина се променях и не ми пукаше вече за нея .. според мен един добър съвет който мога да ти дам е да седнеш с него да му припомниш времената в който сте тръгнали и първите месеци колко ви е било хубаво и че си го виждала как само зема да си трови живота и тровейки неговия трови и твоя .. попитай го дали иска да спре да се занимава кажи че може да му помогнеш .. да не се занимава с тея негови приятели дето пушат а да бъде с други .. не вярвам да има малко приятели .. а пък ако не му кажи че не искаш да продължава така и му кажи да се разделите .. мисля че казано това, ще му се отрази по някакъв начин

blagodarq vi.a mislite li 4e po nqkakav na4in az sama sam si vinovna ili sam go predizvikala.toi mi kazva 4e sam bila studena a az go obra6tah sas cqlata si lubov i vnimanie .
Не си виновна .. негова е вината че се проваля с тея глупости .. трябва да приказваш с него .. а пък ако не разбере за кво му приказваш считай по добре че тоя човек няма да се подобри незнам така го мисля аз