- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кофти случка на парти
V4era bqh na party ... i s moq fr, reshihme da go napravim... Dо sega vinagi sme se pazili... az toq put si bqhme piinali dosta... i ... mi se gubqt nqkoi ne6ta... Ne znam kude e svur6il....
KAKVO DA PRAVQ?
MOLQ VI ZA SYVET![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eskapele-vqrno e razbiva xormonite,ama pone 6te spi6 spokoino i 6te znae6 4e i da e stanal fal nqma stra6no
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Nz kak...
Vуprosa e, 4e me e strah, da ne bi i toi da ne pomni... i ako e taka ... prosto nqmam ideq, kakvo da pravq... zaradi nqkakvo typo parti si isysipah jivota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едва ли и той помни нещо.....Първоначално написано от Cougar
![]()
![]()
Ами защо си пила....
ето сега съжеляваш... като си знаела, че може да се стигне до секс...(дори и да не ти е минало през акъла де) можело е да не пиеш и да не се чудиш сега какво да правиш а и като и двамата не помните....
Ех,партита,партита! Все на такива сбирки всички се напиват до козирката и после вършат кексове,обаче не остават спомени.
П.П Можеш да си вземеш някакви хапчета .
Znam ... znam... prosto togava mi be6e super gotino i... nali znete, kakvo stava na kupon![]()
![]()
.... Az skoro 6te pravq 16.... ne moga da nosq dete!!!
![]()
![]()
![]()
to za tva xorata sa izmislili xap4etata,nali ti kazax pii eskapele,dokato ne e kasno!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Не можеш, миличка...И за това за всеки случай пий ескапеле! Или ако не е това иди в някоя аптека и ще ти кажат....![]()
Кофти ситуацийка....и все пак колкото и да ти е било годино...не е трябвало да го правиш в пияно състояние....![]()
Za kakvo e to?
I na momi4eto v drugata tema i bqha kazali....![]()
За да не забременееш, т.е ако е свършил в теб да не се развива нищо.....Първоначално написано от Love^^
аз поне така си го обяснявам....
![]()
Ama to za abort li e?
Когато не искаш да забременееш се пие ЕСКАПЕЛЕ!!!!!!!! (след секс естествено)Първоначално написано от Love^^
![]()
![]()
![]()
Много си зле![]()
I az sum suglasna,zimai gi dokato ne e stanalo kusno..
I pak 6e kaja.. polzvaite prezervativi!![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Ama te kak deistvat?
Moje li da mi stane ne6o?
Ей,мацка като чета какво си писала все едно себе си гледам...много е кофти,на мен ми се случи не отдавна и веднага ме посаветваха да пия хапче за спешна контрацепция.В аптеката ми дадоха Ескапел...е размина ми се
Ем освен да ти разбъркат цикъла и да си идва когато си иска....да ти е лошо и да ти се повръща.....![]()
![]()
не,не е опасно,може малко да ти се догади и леко да ти се размести цикала,иначе веднага прекъсва бременност,ако въобще има такава.Пое се в такива случаи само
Ama kajete ne6to pove4e za nego!
Znam, 4e sym zle, Made_of_Pain ... prosto do sega ne mi se e nalagalo![]()
Еми какво повече....иди в близката аптека, купи си ескапеле....и прочети опътването....
To kolko strubva?