- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кофти случка на парти
Е не може да се каже чак пък, че си зле...то, ако човек например знаеше какво лошо ще му се случи утре ще мисли по друг начин на нещата...![]()
lelel,sorry ama ste mnogo zle...kaka nqma da znaete,predi da tragnete da pravite seks pozinterisyvaite se malko de...ok.sq 6te vi obqsnq:
tova e edno xap4e,stryva 25-35lv i se pie nai kasno 72 h sled gafa,to spira otdelqneto na qicekletkata ot qi4nicite i pre4i na oplodenata qicekletka da se zakrepi v stenata na matkata,sledovatelno premaxva bremennosta predi da e nastapila
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Да.... ако има мозък да мисли нали...
Пии го.
Най- много да ти се обърка цикала...
И не трябва да го пиеш, ако имаш някакви супер сериозни бъбречни проблеми.
Но ... не си мисли, че са шоколадови бонбони и можеш да си ги хапваш постоянно. Не е препоръчително да се пият през много кратък срок.
а бе какво шашкате момичето.Ескапел е безвреден,ако разбира се пиеш едно,и не често.То е само за спешни случаи,екстремни като твоя.Пие се до 72 часа след случката и колкото по-бързо толкова по-сигурно,но имай предвид че ако повърнеш задалже трябва да пиеш второ.
citiram strani4nite reakcii:
1-moje da ti se poqvi gadene,glavobolie,svetovartej sled pogla6taneto my
2-moje da predizvika povra6tane,ako tova se slu4i prei da sa minali 3h ot kakto si go pila,trqbva da se vzeme 2ro xap4e
3-moje da ima promqna v cikala ti
4-moje da se poqvi naprejenie v gardite i tapa bolka dolnata 4ast na korema,no iz4ezvat do nqkolko dni
na men li4no kato go pix 1-2 sled tva me bole6e korema (grafa-4),no vsi4ko drygo be6e ok.doide mi na to4nata data.....
Оh... ami ako roditelite mi razberat?
Ima li takav variant?
Ако не им кажеш.....няма....или пък нещо, ако ти стане не дай си Боже лошо...сигурно ще се досетят от какво може да е...Първоначално написано от Love^^
Само аз ли се отчайвам от такъв въпросПървоначално написано от Love^^
![]()
Как за какво
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Кажи им от преди това , че ти е лошо и после си повръщай на воля...
Много сте ограничени![]()
Пий хапа и си трай....
A kak da razbera, 4e vs. e ok?
razbra li ve4e vsi4ko,ne6to drygo interesyvali te...?
а бе ако нещо не ти е добре,сега има някав гаден грип-оправдай се с него...а и по листовките винаги пише повече от нужното за всеки случай.Споко-отивай да си вземеш едно и пийй,защото времето си минава и за повече ефект трябва да побързаш.Но ако повърнеш-пийй второ.И споко.
Леле колко зле е тва дете - първо не знае в нея ли свършил, че после на всеки отговор и нов въпрос измисля - и как според теб ше разберат ваще, ако ти сама не им кажеш де или ако се позабавиш още малко вместо да си вземеш хапчето...
Не за вражда, за обич съм създадена!
А защо се пие второ?
Не му ли продължава ефекта, ако го повърна?
Вземи Ескапел.И следващия път си помисли дали ще пиеш толкова.
e kak 6te my prodalji efekta kato e izvan tqloto ti..?ama spoko tva se slu4va 1 na 10000 pati...
Dobre... za men oba4e e naistina mnogo vajno da znam, 4e dejstva 100%
Kak moga da razbera, 4e si e zapazilo efekta?
xaide be,macko,bqgai do aptekata,4e kolkoto po-skoro go pie6 tolkova my e po dobar efekta....
Tест, бе Рапунцел... .Тестче се взима....![]()
A nego koga mnogo da si go napravq?
palomaaa, stra6no ti blagodarq, adski mnogo mi pomaga6![]()
Най- скорошните са до седмица...
Ох... потърси в нета ... звънни в някоя аптека питай... Тва да не е бюро информация...![]()
Leleeeeeee cqla sedmica!
Nqma li drugvaraint
направи си тест след седмица или още по-сигурно отиди на гинеколог.
Каквото и да значи последната ти дума .... Научи се да пишеш, или както ти казват в предния пост, иди на лекар... ако не искаш тест.