- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Яко сгафих,какво да правя
Вчера с моя приятелка излезнахме на по кафенце и се запознахме с двама страхотни пичове...всичко супер обаче тя реши че трябва да си ходи и ме остави с тях и уж от кафенце минахме на разни алкохоли и накрая останахме с единия сами...и хем съм се заричала никога да не правя секс на първа среща,но в един момент просто не устоях на чара му.Сега се чудя какво да правя,не използвахме презерватив.Той каза че няма за какво да се притеснявам,обаче мен ме е страх да не стане фал.Сега слушам по радио Фреш някво откачено предаване "Шоуто на Блондинките" и коментират гафове с секс....и реших да ви попитам какво ще ме посаветвате,а ако е станало грешка и е останало нещо в мен...![]()
eskapele be macko!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
+1Първоначално написано от palomaaa
Razbiram te ;((((
I az sym na podobno polojenie!
какво ескапеле...
Как така си на подобно положение
Това са хапчета предотвратяващи бременност,която е налице.Първоначално написано от patentse
Хапче за спешна контрацепция. Пие се в такива случаи до 72 часа... Щом е станало тази сутрин, значи имаш още време, но да знаеш, че колкото по- рано го пиеш- толкова по- сиг. е ефекта.
!! Важно е да знаеш, че ако вземеш да повърнеш- трябва да пиеш още едно!
Emi da ne se 6a6kai,zemi si hap4eta za seki slu4ai za da si po spokoina! I drug put ako re6i6 da pravi6 sex na 1va sre6ta go napravete s prezervativ,za6toto osven riska ot zabremenqvane,ima risk i ot bolesti..dano na nikoi ne mu se slu4i takova ne6to!Za tva maco..slagaite guma!![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
ooo,boje na kolko godini si..?Първоначално написано от patentse
emi i az ne znam, a skoro stavam na 16
а от тези хапчета да не ми стане нещо...някви странични ефекти има ли
ами аз слушам тук по това радио и го споменават от време на време за ескапел за някаква игра,ама нищо друго не казват
размества цикъла...т.е идва си когато иска.... може понякога да ти е некомфортно..лошо и т.н![]()
Кажи ми за играта... Проблемът ти, не ме интересува.
+3Първоначално написано от palomaaa
Remember my name you'll be screaming it later...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си
А си на 16![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
а бе Made of Pain ти си няква много гадна.Муци,за всеки случай и на теб ти казвам пий Ескапел за спешна контрацепция,поне да си спокойна.А наистина какво е това предаване.
Ескапел![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Всеки с интереса си'
Нямам намерение да спасявам света... Просто да ми каже за играта и тва е.
добре де кажете нещо повече за това Ескапел....и по радиото вс его споменават...Ми,Made of Pain,хората се обаждат и си разказват яки секс гафове и май накрая няколко печелят MP3 плеяри...незнам,пусни си го и ще разбереш по-добре,по радио Фреш
Az pusnah tema za predavaneto
Mila, mai s teb su6to trqbva da zvunnem v "Blondinkite"
tova e edno xap4e,stryva 25-35lv i se pie nai kasno 72 h sled gafa,to spira otdelqneto na qicekletkata ot qi4nicite i pre4i na oplodenata qicekletka da se zakrepi v stenata na matkata,sledovatelno premaxva bremennosta predi da e nastapila