.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

кой са го хващали..?

Та въпроса ми е кой са го хващали докато прави секс..? и какво се случи след това..? (искам да разбера дали само аз съм такъв карък,че да на прекъсват постоянно,мамка му!!)
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Не ми се е случвало.

Veduj me hvanaha baba mi i dqdo mi i kazaha na maika mi i 6-7 meseca bqh v nemilost
    Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva

Повече от фен Аватара на VeSna
    Случвало ми се е - не един път... НО, аз бях с гръб към него, увити и все едно само си се гушкахме... ама един път мислехме че един приятел е заспал и си го правихме най-свободно... само ,че увити и на другя ден ми вика "Леле ако знаех че си такава тигрица да съм те хванал аз...." Общо взето винаги сме се измъквали....

Emi da i nas sa ni hva6tali..na6i priqteli tfa kakto i da e,no nqma da zabravq maika mu ni zbara v banqta..lele umrqh ot sram
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Не са ни хващали и се надявам това да не стане иначеееее.....кофти ситуация :P
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Само веднъж майка му за малко да ни види,защото най-спокойно си прайхме секс на отворена врата нямаше никой в апартамента,и изведнъж майка му се рпибира.... но добре че не влезе в стаятя

Guest
    ami po princip maika mu znae che go pravim ... zashtoto vinagi q sabujdame ili vlizame v tqh a tq gleda tv i vednaga otivame v dr staq ... logichno e kakvo shte pravim ... no nikoga do sega ne ni e vijdala i se nadqvam da ne se suchi, che tq mi e daskalka i ima da se sramuvam ....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не са ни хващали, ама и ние рядко правим нещо, когато има други хора наоколо и то само, ако са техните. Майка ми е забранила да правя секс у дома. Някакви стари разбирания, че съм загоряла и съм била лека, осигурявайки терен........

Преди време майка ми ме беше заварила как пера тогавашното си гадже на задна, говорейки мръсотии и шляпайки я по задника. След това една седмица не си говорехме. След това ме накара да й взема данните, за да ни била направила хороскоп. Луда работа
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хващали са ни. Не беше кой знае к'во. Жената беше подпийнала, бяха дошли гости и мина през стаята, за да отиде на терасата , за да си вземе безалкохолно. Дори ми се извини, че ни прекъсва.
    Иначе дооооста хора са ни чували. Бати якото е. Мен това допълнително ме възбужда..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Хаха и нас майка му ни е хващала.Някой го търсеше по тела и тя влиза с телефона в рака и моя и вика "Ко ма?Затваряй врата"" и тя излезе стресната хахах.Веднъж също ми видя дудката когато моя тръгна да излиза от стаята а тя беше в коридора аз ест сладко си отпу4ивах с широко разтворени крака.А иначе предполгам че ни е чувала стотици пъти то от тия панелки няма как да кажеш или направиш нещо без др да разберат

Момиче съм!!!

ami samo vednyj ... az i gadjeto bqhme u tqh .. i qsno vie kakvo sme pravili..i po edno vreme se 4u otvarqne i zatvarqne na vrata
    i az vednaga drypnah 4er6afite vyrhu nas... i sprqhme za moment .. az se napravih na zaspala ... a baba mu vleze da vidi ima li nqkoi i posle pak izleze.. e, ne dovyr6ihme zapo4natoto .. am si be6e izjivqvane
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Супер фен
    ne mi se e slu4valo
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

xax,zna4i ne sam edinstveniq karak tyka,ama mai nai-mnogo na men se e slu4valo,
    edin pat bqxme na edni bungala s kompaniqta i edin priqtel mn piqn vleze takmo kato se bqxme razgore6tili(az bqx oprqna bez drexi do stenata)i legna na legloto....edna ve4er kato spax v moq priqtel,brat my vleze,dokato az bqx otgore i maika my sa6to ni e prekasvala vznezapno.....dryg slu4ei pak bqxme spreli s kolata na edin 4eren pat i nqkva kola se poqvi i nie trqbave da sprem i da se izmestim ot patq ta da moje da mine...
    abe ujas vi kazvam,imam 4yvstvoto 4e sam prokalnata

Случвало ни се е да ни "хванат". Просто баща му влезе 2 пъти в стаята му. А иначе многократно са ни прекъсвали по телефона или с леко почукване на вратата.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Не са ме хващали....само 1 път тъкмо бяхме свършили и баща му тръгна да влиза и почна да бута врата със всичка сила понеже приятелят ми я затискаше да не влезе..после му разправяше,че незнаел че съм в стаята

ne mi se e sly4valo

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Веднъж на един купон в една огромна къща в стаята на малкия брат на пича който правеше купоне се бяхме нагънали с една мацка мъртво пияни и двамата и просто се изредиха половината да ни видят ... на следващия ден като се прибирахме през цялото време в автобуса ни ебаваха . . А междодругото и аз съм хващал на друг купон в кухнята отивам за водка(там си бях каширал ботилка ABSOLUT) и ги хванах сипах си водка все едно че нищо не става а те ме помолиха да не давам на останалите да влизат, но въпреки че ги предопредих тези които веднага след мен тръгнаха да влизат никой не се съобрази и им се изредиха половината да ги гледат нарочно ама поне става весело
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Ооо да,ама при нас всеки е добре дошъл тъй че който ни прекъсне не офейква,ами се присъединява към купона
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Цитирай Първоначално написано от sexkiss
    Ооо да,ама при нас всеки е добре дошъл тъй че който ни прекъсне не офейква,ами се присъединява към купона
    xaxaxa, slu4valo li ti se e ili prosto si me4tae6..?

palomaaa за какво да си мечтая като е реалност ела да се увериш лично,ако имаш желание...няма да те пропуснем и теб
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Град
    Варна

Хах мене няколко пъти са ме хващали
    1-вия път беше брат му.Влезе в стаята и реакцията му беше " ЕЕЕЕЕЙЙ на тва легло ще спя после " (ние както винаги на неговото легло --> там е по-готино хах)
    Ам също една вечер спах у тях и на сутринта гаджето отива в кухнята да каже на майка му, че съм спала там и тя му казва " Знам, цяла нощ не можах да спя от вас"
    А сещам се и за един друг случай, в който един негов приятел реши да го търси на вратата в най-неподходящия момент.Ние веднага скачаме, ама за съжаление тогава бяхме в хола, и майка му стигна бързо до вратата.Аз разбира се се скрих зад нея (вратата), а гаджето тъкмо се загащваше.Тя видя само него де, ама то беше достатъчно...
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

мене на няколко пъти щяха да ме хванат...1вия път бяхме в саблекалните на един басеин и един негов приятел започна да чука по вратата и даже щеше да влезе ама ние сме барзи.....втория път бяхме навън с приятели и се бяхме отделили...и тъкмо си бяхме бракнали в гащите и едно мом4е доиде да си лафи с нас и ние седяхме уж гушнати за да не види кви ги вършим....след тва пък маика му щеше да ни завари....абе и аз сум голям чишит....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си