.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    da mene sa me hva6tali mnogo puti s edno gadje tolko bqhme vyzbydeni i nqma6e kyde da go pravim i zvynah na edna prqitelka i i vikam beti idvam vyv vas sus adriano i tq nqma problem i otivame i tq vika az izlizam eto vi kliu4 i nie kef dvamta sami v cql apartament xahxha ama po edno vreme se pribira ba6ta i i nie zdyh sa nakyde i toi vliza takyf f detckata i az nekfa se obli4am a gadjeto se prai na zaspal hxahax i 4i4o iliq vika kfo praite be i az aa ni6to i toi dobre are po byrzo begaite hxahxa edin pyt f tqh sme i az my praveh svirki v su6tiq moment vliza sestra my i vika kfo praite be i az nekfa zdyh i sedda i se zdyhah na max i toi ni6to be are mahai se haxhxah i tq posle kak me ebava6e 6ot be6e ot moito daskalo
    sy6to na edna peika go pravehme i v sy6tiq moment mi zvyni tela i edna fr vika kyde si i az aa f nas i tq vika ne luji i v sy6tiq moment izka4a do nas i az mahai se ma hxahax posle be6e nekfo mn kofti

Аааа адските историии! Милите... Мен не са ме хващали слава Богу и от това винаги ме е било страх. Има време, никога не е късно да станеш за резил.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

xax,nqma da povqrvate,no na men otnovo mi se slu4i...sno6ti xodixme s pr da vzimame bratov4ed my ot seloto im ama trqbva6e da go vzemem v 23h,a nie otidoxme v22h i re6ixme da si oplatnim vremeto v blizkata gori4ka,e kakto i da e otidoxme tam na edin zabutan pat koito vodi kam gorata i si svar6ixme "rabotata"i taman se oblqkoxme palim kolata pravim 2 metra i sre6y nas spira edna bqla kola i zastava na patq i izliza edin 4ovek i idva i ni 4yka na prozoreca..lele,ymraqx ot starx...i pi4a ni vika"ave xora kade e xija minior"i nie samo xaxaxa...ta kazaxme my de..ama toq mai xi4 ne se oseti ko sme praili...UJAS!!!omrazna mi ve4e,mamka my az sam ebaxti karaka !!!
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Много пъти ми се е случвало. И то не е само прекъсване - на един купон (патих си, че реших да правя секс на купон) се изтърсиха в стаята няколко пияни приятели и почнаха да крещят ”Те правяяяяят сееееекс!” и да се полюшват, единия даже почна да дърпа завивките. А ние двамцата с партньора ми се сгушихме един в друг и почнахме да ги псуваме. Ама те бяха толкоз пияни, че нищо не помнеха на сутринта

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

На мене ми се случи най-бруталното...майка му ни хвана...влиза си в стаята и вика "Аве вие кфо праите" иии си излиза в бурен смях Ужас...от тогава си умирам от срам... Брат му също ни е хващал,но все пак той е на мойта възраст,а и да не беше-точен си е,знае за кфо става въпрос Резултата-брат му ни купуваше презервативи Приятели не са ни хващали...все още..слава Богу....но последния път получих смс по време на секс...и беше ми мноого интересно...иии тръгнах да го чета... Но все пак си продължихме секса де

браво на автора много хубава тема си избрал =D>
    оле миличките съчувствам ви и пожелавам повече уппех за напред.
    аз не съм имала такъв проблем, защото единственото момче с което съм била, си живееше сам известно време. и беше мн гот, шото можехме да правим каквото, когато и където си поискаме.
    не са ни хващали, обаче веднъж тъкмо бяхме свършили, и си лежахме най-балженно, и аз закъснявах да се прибера и ми звъни майка ми: "къде си", викам й "на близо съм вървя си по улицата. сега се прибирам" и тя "да бе да аз чувам ехо от стая" и аз и затворих и после нз какво съм обяснявала ама не ме разбраха какво съм правила
    be a good boy!!!

Град
    *in a pink dream*
    ne sa me hvashtali v krachka ;p
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    v k16ti
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не ми се е случвало.
    i na men
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами досега не са ни хващали по време на секс, ама вчера замалко да ни хване майка му

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    xax,nqma da povqrvate,no na men otnovo mi se slu4i...sno6ti xodixme s pr da vzimame bratov4ed my ot seloto im ama trqbva6e da go vzemem v 23h,a nie otidoxme v22h i re6ixme da si oplatnim vremeto v blizkata gori4ka,e kakto i da e otidoxme tam na edin zabutan pat koito vodi kam gorata i si svar6ixme "rabotata"i taman se oblqkoxme palim kolata pravim 2 metra i sre6y nas spira edna bqla kola i zastava na patq i izliza edin 4ovek i idva i ni 4yka na prozoreca..lele,ymraqx ot starx...i pi4a ni vika"ave xora kade e xija minior"i nie samo xaxaxa...ta kazaxme my de..ama toq mai xi4 ne se oseti ko sme praili...UJAS!!!omrazna mi ve4e,mamka my az sam ebaxti karaka !!!
    Хахахахахаха, забавно!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mama me e hfashtala na 1 april priqteqt mi vecherta spa v nas i nie v 6 h sutrinta si go praaime i a mama vliza da ni izlaje neshtu zaradi 1 april i mi vika stani da vidish kyf boi stava navyn a az gola i i vikam yyyy e sa sled malk0 i tq vidq drehite dolu i izlezna inache priqteli mn pyti sa ni hfashtali shtoto nie si mislime che spqt i si vyrhime nashi si neshta

0biChkam SlyNcEt0 :}

nas puk ne sa ni hva6tali...i dano ne stane,4e mn nepriatno

Фен
    Град
    sofia
    майка ми ни е хващала,друг път бaща ми в спалнята им.неговата маика ни сгащи в банята,1 приятел на морето абееееее много пъти

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Не ни се е слу4вало тъй като приятелят ми живее само с брат си.

Град
    София
    да майка му ни хвана,аз бях отгоре,беше най-сконфузната ситуация в която съм попадала....

Ми веднъж майка му влезе.....Телефона му звънеше и той си го беше забравил в хола...Влиза ... светва лампата .. дава му телефона....излиза...той вика : "лампата!" ... тя се връща ... гаси лампата и излиза.Хубавото е че бяхме под завивките и нищо по подробно не видя.На следващия ден направи вратата на стаята му да се заклщчва.Милиони пъти са ни прекъсвали с телефонни разговори.Веднъж се бяхме налегнали така точно преди секс нали и му звъни най добрия фр и вика къде си и той в нас нали ... аре че си имам работа и фр му само му говореше разни глупости и приятеля ми го пита а ти къде си и в тоя момент фр му почна да тропа на вратата на стаята.Смях.Конфузни ситуации колкото искаш

да .. доста пъти ми се е случвало .. родители .. а приятели .. тва лято на морето в хотел .. след дискотечните походи и големи количества РедБул се оказа че аз и приятеля ми не сме били единствените на който не им се е спяло
    поне за следващата вечер ми искаха Слийпинг(приспивателни) ..
    абе гадно си е ...
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Re: кой са го хващали..?

Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    Та въпроса ми е кой са го хващали докато прави секс..? и какво се случи след това..? (искам да разбера дали само аз съм такъв карък,че да на прекъсват постоянно,мамка му!!)
    Тия от спайса и XXL редовно ги хващам да правят секс

men ne sa me hva6tali dano i da ne me hva6tat

В това отношение имам дяволски късмет....(да чукна на дърво). Много пъти сме го правили, когато неговите родители или моите спят в съседната стая. Случвало се е и докато го правим някой да светне на коридора и да отиде до тоалетната(умирам си от страх в такива моменти). Но никога не са ме хващали....

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от »»◊SlAdUr@nK@7@
    ami po princip maika mu znae che go pravim ... zashtoto vinagi q sabujdame ili vlizame v tqh a tq gleda tv i vednaga otivame v dr staq ... logichno e kakvo shte pravim ... no nikoga do sega ne ni e vijdala i se nadqvam da ne se suchi, che tq mi e daskalka i ima da se sramuvam ....
    +1

.

мен не.но с една бивша бяхме в нас ала бала. и маиками ми чисти стята след дни и намира на моита прашките и вика а бе не те ли е срам бе момичето дошло с гащи а да си тръгне без гащи и аз и се смеем и й ги изпра и си и ги дадох.обаче беше яко

Град
    nqkade tam

Re: .

Цитирай Първоначално написано от RADO_PITBULLA
    мен не.но с една бивша бяхме в нас ала бала. и маиками ми чисти стята след дни и намира на моита прашките и вика а бе не те ли е срам бе момичето дошло с гащи а да си тръгне без гащи и аз и се смеем и й ги изпра и си и ги дадох.обаче беше яко
    е тва е върховно просто
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Едно време... Хах беше съвсем в началото,когато се закотвяхме за тва легло ,буквално...с дни.Един единствен път ни е хващал баща му.Сега ми се струва комична ситуация, но тогава умряях от срам.При това дори не бяхме покрити с нещо...като да не е толкова неловко
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Znachi ot kade da zapochna.....
    Vqrvai mi ne si edinstveniq KARYK, ako priqtelkata ti ima bratq kato moeto vqrvai mi ne me e prekysval samo vednyj.
    Ot nachaloto po malkiq i brat ni e prekysval ne po malko ot 50-pyti za pyrvata sedmica, v techenie na vremeto si misleh che go pravi narochno, no ne beshe taka prosto vinagi kadeto i da go pravehme toi vse imashe rabota na tova mqsto ili vlizashe kato tank prez vratata i posle zadavashe prostiq vypros (KO PRAVITE VE?) taka tova e samo malkiq i brat. Vij po golemiq i brat ne me e prekysval tolkova mnogo no i toi ne ostana na zad, toi nqkade okolo 10-pyti posle maikai nqkolko pyti, vij edinstveniq koito oshte ne me e prekysval e Bashta i slava bogu, Vij po edno vreme si misleh da si napravq klasaciq koi me e prekysval poveche... Vij veche ot 1 mesec nikoi ne me e prekysval URAAAAAAAAA a niq veche sme zaedno 7 Meseca...

P.S. ne si edinstveniq KYRYK!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си