- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е за теб любовта?
Какво е за теб любовта?Как си преставяш твоята любов с твоето гадже?Как си преставяш да си на самотен остров с твоя /та любим/а и да няма никой друк,а?Яко!
:P
tt
Простотий..
яко,яко и?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
За мен любовта е много комерсялна![]()
Love SuX![]()
В днешно време любовта стана клише,а секса е вместо здрасти![]()
мии любов..ти на колко си години? В смислъл такав,че ми е мн отвратително да чуя някфо дете на 12-13 да каже на някой "обичам те"
За любов можеш да говориш когато се ожениш/омъжиш,родиш му дете и чувствата са нещо повече от моментното увлечение...
та иначе как бих се чувствала на самотен остров с любимия човек...мм романтика,гушкане,целувки и т.н
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ами, да имам някого до себе си, който да ме уважава, обича и цени. Който да ме подкрепя и т.н. Може би любовта не се изразява само в самото чувство...А може би искам да кажа това за обичта...
И аз не знам, но определено не е само физическо привличане и външност.
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."
Ще стана банална ако и аз кажа,че любовта е най красивото нещо на света - но ДА така е! Радвам се че любовта съществува, че съм я усетила, че я усещам все още... А лично за мен е това- Да си готов на всичко за човека до себе си, както и той за теб. Да се грижиш, да го уважаваш. Да усещаш че си една единствена за негоКакто и той за теб де
![]()
+1Първоначално написано от DreBuS
Животът е адът описан в Библията!
kakво е любовта ... се едно питаш "какъв е смисала на живота" тфа е относително понятие и няма 2 еднакви мнения по въпроса всеки си е изградил лично мнение повллияно от собствения му опит , мисли и характер ......
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
З мен любовта е свързана с МНОООООООГО болка
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Любовта е нещо много много много много якоооооооооо![]()
Любовта е тъпаааааааааа![]()
Борат според мен ти си тъпНо иначе любовта е чувство което те кара да се чувстваш жив,кара те да се чувстваш обичан ценен и уважаван от човека с когото споделяш това прекрасно чувство
![]()
Борат според мен ти си тъпНо иначе любовта е чувство което те кара да се чувстваш жив,кара те да се чувстваш обичан ценен и уважаван от човека с когото споделяш това прекрасно чувство
![]()
Първоначално написано от tsvetan
> Ммм.. Туиси какво беше това - любов ?
> Абе аз от къде да знам ? Май някакъв вирус или нещо инфекция, болест...
> О, за това нас не ни лови, хях хях хях хях хях
> Хях хях хях хях хях, ние сме безсмъртни !
> Да обаче, слабаците ги перка яко в тъпите им глави..
> Хях хях хях хях хях хях хях хях хях хях хях
> Хях хях хях хях хях
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
+1Първоначално написано от DivoTo_KoTe
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...