.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Велформ ротеър

Здравейте,няколко пъти гледах реклама на 1 четка за изправяне на коса "Velform Rotair",та искам да попитамдали някои я е ползвал или е чувал отзиви за нея.Kажете мнението си.
    За да имаш ангелски характер,трябва да притежаваш дяволско търпение!!!

Не вярвай на всичко,което дават по телевизията.И аз съм я гледала тая реклама... не смятам,че това върши някаква работа,а и дори да има някакъв ефект със сигурност не е такъв като от рекламата.Но ако си на пачка - защо не.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Това от ТопШоп ли е ?Ако да-100% ще е някаква измама.А като споменахме четки за изправяне,някоя от вас ползвала ли е тази на Ейвън и заслужава ли си парите ?

Аз имам такава четка. Ами какво да ти кажа за нея...на мен ми върши чудесна работа, защото косата ми е перфектно права и не ми е нужно да я изправям, а само да изправям тук таме ако нещо стърчи и то понякога. С нея можеш да си издухваш косата, да си правиш стърчащи краища, да си правиш букли и да си изправяш косата. Иначе не е чак толкова мощна, колкото изглежда и ако косата ти е много къдрава едва ли би могла да я използваш дълго време за изправяне, защото косъмчетата по четчиците ще цъфнат, а игличките на голямата четка ще се извият.Но като цяло е полезен продукт за коса.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Цитирай Първоначално написано от honey_girl Виж мнението
    Здравейте,няколко пъти гледах реклама на 1 четка за изправяне на коса "Velform Rotair",та искам да попитамдали някои я е ползвал или е чувал отзиви за нея.Kажете мнението си.
    Аз имам 2 такива четки за коси и съм сипер доволна Даже едната е чисто нова и я продавам Ако някои се интересува да пише на k_r_i_s_i_d_@abv.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си