- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за драгите съфорумници,съфорумнички и съфорумничeта:)))
тогава 6то в сяка втора тема ръси6 обиди?Първоначално написано от HePeAJIeH
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
хах...прочети отновоПървоначално написано от Presley`n`Sum
и тогава определи пак каква съм
![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
не ставаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
ааа,аз пак не разбирам с кфо толко те впечатлих,мненията ми де
))при положение,че тръгна доста враждебно настроен
прати пик ти
))
ne te pitam tebeПървоначално написано от KillSwitchEngage
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
не ставаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
ааа,аз пак не разбирам с кфо толко те впечатлих,мненията ми де
))при положение,че тръгна доста враждебно настроен
прати пик ти
))
едва ли...поне не личи от мненията ти,че мислиш товаПървоначално написано от KillSwitchEngage
))да го кажем така тогава-с какво събудих интереса ти?просто съм любопитна
едва ли си мислиш,че изглеждам като "ъпгрейдвано бебе"
а,вече съм и егоистка,добре бе
![]()
Първоначално написано от mislitelka
> Прочетохме го !!!
> Добре де и сега какво ?
> Някаква награда ли искаш или... ?
> Явно дълбоко си сгрешила за да си губиш времето да пишеш подобни философски свръх шедьовъри.
> Не че нас ни интересува де..
> Хях хях хях хях хях
> Хях хях хях
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
пффф...нищо не искам от тебе,и кфа е тая враждебност,бе мама му стара?!а и да знаеш,че като се заяждаш на никой не ставаш по-интересен,симпатичен и.т.н. btw:и на тебе,както и на сички,които се отнесоха така с темата ми и са на тфойто мнение-10х,че я прочетохте и че ми отделихте внимание да и отговаряте.поласкана съм.а на тия,дето ме подкрепят-free hugsПървоначално написано от zmey
))и на тях благодаря де
![]()
Спокойно,той така си пише в почти всички теми...Първоначално написано от mislitelka
![]()
По темата:Съгласна съм и с теб за това,че понякога съфорумците нападат хора,които са написали поне сравнително смислени теми,но съм съгласна и с другите,които казват,че има теми,толкова прости,и толкова зле написани,че да са напикаеш от смях...Така,че...има си и за подигравка,и за смислен отговор от страна на по-големите,имащи някакъв опит.
И аз съм много съгласна с мнението ти и това на всички останали,които те подкрепят!
Дори и да си права не можеш да накараш всички който пишат тук да го правят. Виж че правилата на форума масово не се спазват пък ти искаш да се спазва такова правило... Няма как да стане. Темата ще бъде забравена и всичко ще продължи по старуму.
много добре го каза. Все едно чета моите мислиПървоначално написано от babity
и в тфа изоооббщо не се съмнявамПървоначално написано от Th3MaN
))аз си казах"аз да си дрънкам не че някой ше ме чуе"
а и дори темата да не бъде забравена(което няма как да не се случи де)никой така или иначе няма да се спре с обидите
![]()
Според мен решението е да не им се обръща внимание. Когато се заяждаш с някой чакаш той да ти отговори и да стане спора. Ако той не ти обърне внимание няма да има почва за заяждане и няма да има толко ебавки.Първоначално написано от mislitelka
hey,прав сиПървоначално написано от Th3MaN
![]()