Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
Цитирай Първоначално написано от mislitelka
Проблема на подрастващите съфорумчета грешката им е че преди да правят секс нещат да прочетат и една статия от биологията за 8-ми клас , и други подобни проблеми заради които се пишат и простотии и обиди... така че ... малките са си наложили такъв имидж като на политиците - не е добър така че какво да правим освен да се посмеем , има и изключения разбира се. Никът не ти отива авторе.
да,така е.дори си мисля,че някои от тия споменати от тебе индивиди не са и 8 клас плюс това никой не е казал да не се смеете,дори и аз като чета някои теми си се хиля волно,ама на никой не съм казала,че е тъп,нали?така че бих рекла аз,че сивото вещество на тия дето се карат и псуват не е повече от на тези,които пишат въпросните "глупави теми" а,и защо да не ми отива ника,отде пък съгради такова мнение като не ме познаваш,а съм писала 2 мнения сичко на сичко...айде без прибързани изводи...

И понеже имаш точно 2 мнения за това не си мислителка
хах аааайде пак ти да не би да си "събудих се мега фен в teenproblem.net " нищо лично,пич ама нали водим "дискусия"

Не взимаи всичко което казвам на сериозно ами направо казваи прави ли ти се бурен секс!
хах да не би постовете ми да те възбуждат и после се чудим що 14 годишните пишат теми,че са бременни
И писането на постове възбужда явно , а що 14 годишните били бременни? Щото не се пазят! Ние ще се пазим
от къде такова желание темата май вече не е за тука