.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    na onq svqt

как може да се обясни това...?

тва е много важно за мен.От миналия понеделник моя приятел идва всяка сутрин в нас да ме събужда, та от тогава всеки ден правим sex и на мен ми се иска още и още а приятеля ми ми каза че на него му стигат 3-4 пъти .и днеска ме пита какво ми става и аз нищо не можах да му кажа освен че съм много напрегната и тогава мога се отпусна .кво ми е от хормоните ли е ,от възраста ли (на 16 съм) ? Или може би е от това че не се самозодоволявам въпреки че мисля че няма нужда???? мерси много за отговорите

Предполагам, че е защото го правиш от скоро и ти харесва ... де да знам не сум го правила все още
    Хайде опитните да ме допълват
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

Град
    Пловдив
    Ем не мисля,че ти има нещо..хах..хормоните бушуват просто >_< ;р
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

xormoni,be macko!!! a i kolkoto pove4e ti xaresva edno ne6to ti tolkova pove4e go iska6 i misli6 za nego!!! (samo ne prekalqvai,4e vodi do nimfomanstvo )
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: как може да се обясни това...?

Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    тва е много важно за мен.От миналия понеделник моя приятел идва всяка сутрин в нас да ме събужда, та от тогава всеки ден правим sex и на мен ми се иска още и още а приятеля ми ми каза че на него му стигат 3-4 пъти .и днеска ме пита какво ми става и аз нищо не можах да му кажа освен че съм много напрегната и тогава мога се отпусна .кво ми е от хормоните ли е ,от възраста ли (на 16 съм) ? Или може би е от това че не се самозодоволявам въпреки че мисля че няма нужда???? мерси много за отговорите
    Хормони. И почни да мастурбираш. Аз когато се научих да свършвам сама съм независима от мъжете в това отношение. Ненапразно казват, че най-силните оргазми една жена може да си достави само самата тя.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

От хормоните е.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Еме нема лошо бе маце ако прайш от скоро секс значи е затова,но не виждам нишо лошо.

Мега фен Аватара на sasha_90
    "Проблемът" е в хормоните.

Харесва ти, секса те прави щастлива ... нормално е !!!
    Спокойно просто се наслаждавай на преживяването

Повече от фен
    Ами това е, защото секса ти харесва.Може би и хормоните имат пръст тук. Щом не ти стига с него, самозадоволявай се, иначе е нормално не се притеснявай.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Асеновград, България
    Както казаха по-горе, от хормоните е! Но защо не мастурбираш, щом имаш нужда?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    na onq svqt
    imam 4yvstvoto 4e ne mi e v prirodata nz ne sam i opitvala ama ne mi zvy4i dobre , predpo4itam da nz kade 6te me dokosnat

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    ми или мастурбирай или си фани гадже са секс...макар че е гадно кво ще правиш щом твоя не ще
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ами това е, защото секса ти харесва.Може би и хормоните имат пръст тук. Щом не ти стига с него, самозадоволявай се, иначе е нормално не се притеснявай.
    Как така ще се самозадоволява, виж колко "мъжаги" и мъжаги има тука, дай адреса и ще се погрижим за теб, да ти е пълен графика
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    imam 4yvstvoto 4e ne mi e v prirodata nz ne sam i opitvala ama ne mi zvy4i dobre , predpo4itam da nz kade 6te me dokosnat
    Когато усетиш, че имаш нужда, а нямаш възможност за секс, опитай. Не говори преди това, защото може да ти хареса! Само ти знаеш как и къде да се докоснеш, за да си доставиш максимално удоволствие.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Ямбол
    Момчето е постъпило добре. Ежедневен секс на вашата възраст е малко неприемливо. Правете го 1-2 на седмица.

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Земи си вибратор
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си