- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Лепило Локтайт
така.... да кажеме че си залях дясната ръка с лепилото и засъхна мигновено преди да успея да го махнасега въпросът е как да го изчиста
с ацетон не стана. приемам всякакви идеи.. 1/3та го изчоплих но натам не става.. иам чувството че ще си дигна и кожата.
П.П: Не пробвайте това у дома си![]()
![]()
Няма махане чоплиш чоплиш и се къпеш по често![]()
oh mon dieu,les femmes..![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
с бензин всичко излизапробвай и с АМБ или със запалка
![]()
И аз се бях подредила така. Отначало се чоплих и с ацетон пробвах. После прочетох. че с топла вода се маха и се търках с гъбичката за чиниите. Обаче аз имах и по ноктите...1-2 седмици си го носех.![]()
![]()
Като става на въпрос, някой има ли 'опит' с това лепило?! 'щото имам доста неща за лепене, предимно пластмаси, та се чудя, никога съм нямал вяра на лепила..
и каква му е цената![]()
Лепи, като каноколит е. Някъде към 1,50 струва.
Queen RuLz!
И е здраво, ако задържаш праивлно...слагаш и от двете страни, притискаш равномерно и държиш максимум минутка...ако не стане първия път, пробвай пак...това си е от материала, а не от лепилото!И ако внимаваш, Мачо, няма да се и омажеш!Първоначално написано от LilKittie
(В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПОЛЗВАЙ РЪКАВИЦИ! после ще се разхождаш с латекс по пръстите!(поне при мен тъйс е случи де!))
Poznato... skoro i az se proah si zalepa edna snimka s takoa lepilo samo deto se prusna tubichkata i sichko v/u racete mi,ta nachi zimash onaq telenata guba za chistene na zagoreli tendjeri i pochvash si julish rucete qkataПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
Shte padne i pod voda,puskash vodata na mifkata i pochvash da julish,drugo ne pomaga![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ууууу вери бед! Тфа ми напомня на една случка![]()
Кат ми слагаха PVC дограма нали отстрани пълнят с една пяна...та нацвъкаха си те пяната и си тръгнаха и аз понеже си немах работа аре ше си играяи от едно место където бяха цвъкнали повече си гепих малко пяна и почнах да си правя кюфтенца
наигхар се аз, мина ми мерака и аре ше се мия
да ама не..плацикам се аз с водичка и сапун..само стана по-зле
взех малко кухненска хартия да се избърша поне то пък взе че полепна и станах като с мечешки лапи
та ходих с тея лапи до железарията за разтворител и тея кат ми видеха ръцете кат давах кинтите се фанаха за главата. Та после с тоя разтворител махнах горе долу по-голямата част другата си седеше още няколко дни и си падна сама...
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Първоначално написано от Momchence
ХАХАХАХАХАХАХАХ!![]()
Ужас!Димооо, как си се бил подредил обачеее!
Аз помня ей така...и в нас с такава пяна за уплътняване, аз реших да се рпавя на майстор и си нацвърках блузата и панталоните така!Имах такава пяна в сутиена...циците ми бяха в пяна....киснах в банята два часа...накрая го остъргах де, защото не беше засъхнала пяната!![]()
признай си, че си се опитвала да лъхнеш и си си залепила носа![]()
алелуя.
аххаха как я разкри веднага![]()
![]()
иначе верно начина е да изчакаш да падне само до няколко дни, просто си мий ръцете по-често през това време![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
И това лепило събра 17 коментара
Същата тема ако беше написана в раздел Здравни проблеми и ха
нямаше да събере толкова Странно защо ли??
Защото тук сме се събрали най-шибаните флуудъри!Първоначално написано от Чайка
![]()
ЪЪъ...тези лепила излизат на капки...![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
мда...през отвора за тази цел...но ако излиза отзаде, тече като ручейче!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Първоначално написано от Momchence
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo pada ot 3 do 5 dni trqbva da go nqma
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
imam 1 talisman4e v portmoneto.. i predi nqkolko sedmici slu4aino padna i se s4upi na 2. opravih go, no slu4aino si izcapah nqkolko prysta.. nai-ve4e ukazaleca... i eto ev4e vtora sedmica ukazaleca e ne 4e syh, ami napravo popukan... :S kato zemqta v Sahara e ;D oleeee.. golqma myka.Първоначално написано от -4arovnata-
vs kazvat 4e, 6e mine za nqkolko dena, no ne im vqrvai, bratle ... hah.. opitai se da zabravi6 nai-dobre.. spored men trqbav da minat meseci... ili.. ddz.. pone moqt slu4ai e mn tejyk hah.... ne6to mai ve4e se ot4aih ;[
I hate ppl who judge ppl before they know them.