ne6to kato programka ili de da znam...s koeto da se vijdat horata,koito sa inkognito?
Такова нещо няма или поне аз незнам!Ако искаш да видиш дали некой се крие ми пушеш ако след неколко минути ти се изпише надпис,че не го е получил значи е оф-лайн ако ли не значи го е прочел и се крие от теб![]()
Жуже.... събудисА мойто момиче ,че бълнуваш простотийкиПървоначално написано от jyji
![]()
Явно ще си много ...... няма ,няма да обиждам стига ми за днес.
Ми пиши на боната и ако не ти излезе съобщение : Съобщението не е доставено ... следователно е инкогнито ..
![]()
da znam prosto pitah za programkaПървоначално написано от bawarec
Mersi za otg vse pak
[quote="Forslor"]Жуже.... събудисА мойто момиче ,че бълнуваш простотийкиПървоначално написано от jyji
![]()
Явно ще си много ...... няма ,няма да обиждам стига ми за днес.
Ми пиши на боната и ако не ти излезе съобщение : Съобщението не е доставено ... следователно е инкогнито ..
of nqma da komentiramBlagodarq vse pak za originalniq otgovor,koito e mnogo...nqma,nqma da kaja kakvo,za6toto ne se zaqjdam s horata
Да разбирам ли ,че не ме харесвашкъса ми са сърцето направо какво мислиш за поста ми . Казвам ти това което мисля (дори не го изказах всичкото
), не са заяждам с тебе
![]()
Razbrano de!Nqma nyjda ot sarkazamПървоначално написано от Forslor
И за какво ти е да ги виждашМоже да не искат да им пишат за това да се инкогнито
![]()