- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- някой с когото да споделя?
защо вси4ки те зарязват когато не им харесваш?носи се във въздуха виждат 4е не си техен тип и буум изгонена си.
здравейте казвам се карина(на италиански зна4и усмивка,но ве4е усмивка не ми подхожда много).така ето и моята история
дойдох да у4а тук в малта(бивша колония на англия)за да съм заедно с баща ми,който работи тук.Първият път когато отидох в у4или6е се 4увствах ужасно.знаех 4е вси4ки тук говорят английски(нали са колония на англия)само аз не говорех много добре.после ме поканиха в групата на англи4анките и 4ужденците стоях там цялата година.тази група беше единствената с хора който бяха свестни.още от на4алото разбрах 4е англи4анките не ме искат(в групата ме покани едно друго моми4е).в на4алото бях уплашена да говоря за6ото знаех 4е 6е збъркам с не6о и после 6е ми се подиграват.после след около половин година там без да говоря по4ти ни6о ве4е бях нау4ила езика,но тогава разбрах 4е не е било от езика.сякаш съм изплашена да говоря.от някого или от нещо незнам.няколко седмици преди края на годината те бяха седнали на една пейка,аз отидох да им предложа шоколад,а лидерката ми каза разкарай се карина.аз се разкарах без да казвам ни6о.после стоях отстрани,а все пове4е хора от групата идваха докато не се събраха вси4ки.една англи4анка извади едно лист4е и всеки написа не6о там,аз стоях и гледах.моми4ето,което ме покани в групата гледаше към мен тъжно,аз се опитвах да се усмихна,но не ставаше.после тя дойде да говори с мен и по4на да ме пита дали съм щастлива в групата,а аз и казах не.тя ми обясни 4е ако искам съм свободна да напусна и си отиде.след като звънеца би.англи4анката която извади лист4ето доти4а при мен а две други моми4ета от групата бяха весели.тя ми каза 4е са гласували и пове4ето от групата искат да напусна.с сълзи на о4ите погледнах напред и продължих а тя си отиде.някои хора от групата бяха най-важните в живота ми,но явно аз не бях в техния.исках да искреща,но пак ме беше страх,иска да им кажа 4е не ме познават,но ме беше страх.и не разбрах като искаха да знаят нещо за мен защо не ме попитаха?аз знам отговора-не ги интересувах,искаха просто да ме разкарат за да не им пре4а на групата.от три седмици всяко между4асие съм сама,никой не идва да говори с мен всеки си е в групата освен мен.
хора ако имате идея как да се върна в тази група следващата година заради хората,които уважавам там,след като никой не се е връщал обратно(не съм първата изгонена или напуснала)пишете моля ви.а ако някой има идея как да просто да забравя за това поне лятото ще съм много благодарна.
Хе-Хе.Самото тъжно моми4е(което беше щастливо)си търси просто приятели.