- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- :((((((( Какво да правя...
В последно време наи добрата ми фр доста често ми опъва нервите,като изпъчава думите ми и т.н.,и доста често се караме и в крайна сметка аз съм некомпетентния и виновния.Вече не издържам,мн я ценя и не искам да се карам с неяне мога да и се сърдя повече от два часа,после ме обзема някакво гадно чувство...
Тфа сичко се повтаря от 2 седмици насам и нз ,искам да престане.Дайте ми съвети плс![]()
![]()
![]()
![]()
пробвай когато стане конфликта да замълчиш и поне да не се скарате.за др не знам
попитай я дали е наред,има ли нещо.измисли някакъв въпрос,който да я замисли над поведението й,обаче от собсвен опит ти казвам не е приятно да си от другата страна.може просто да се шегува,да се радва на живота,да мечтае,да е Флюбена,май се отплеснах!
както и да е може да я попиташ направо
оффф незнам не мога да ти дам компетентен отговор на въпроса ти.само това можах да измисля
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Мълчанието е злато!Първоначално написано от MixXx
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Когато нещо куца в отношенията- прям разговор е най-доброто решение.
при следващия спор просто си замълчи и готово.
А относно причините, аз виждам 2 варианта:
1. проблеми в лично отношение
2. в цикъл е
Според мен или си има друго момче,или има някакъв проблем.Поговори с нея - това е най-доброто решение.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
те не са даджета!
no_fear няма 2седмичен цикъл освен ,ако нещо не й е наред
Оф,не съм прочела добре.Първоначално написано от find_m3
Ми значи остава вариянта да има някакъв личен проблем.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.