.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Оф Боже,не плашете момичето така.Първо:
    Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    Най - добре се консултирай с лекар, за да не лепнеш някаква левкимия или анорексия от прегладняване.. !
    левкЕмия е болест на кръвните клетки,а анорексия се получава,когато имаш болна мания да си слаб и след като се натъпчиш си бъркаш в гърлото и повръщаш.Моля ви образовайте се малко преди да дрънкате.
    А по темата,когато бях на твоите години,бях 170 см и само 43 килограма,което е много по-зле.И аз бях много злояда,но имам и леки кости.В последствие като пораснах ми се отвори апетита,от което ми се разшири и стомаха,и малко по малко започнах да се храня нормално.Сега съм 174см и 53 кг.Не мога да кажа вече,че съм слаба.Когато си в пубертета,тялото претърпява много промени,така че не се плаши.НО ако усещаш,че ти призлява или ти се вие свят често,съм съгласна,че трябва да потърсиш помощ.Бъди разумна във всички случаи и успех
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от hey:)
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    моми4е,ти си по4ти анорекси4ка
    Естествено, че не е анорексичка, иначе нямаше да осъзнава проблема си.И аз така до 5-6 клас бях 30 кг, след това в 8ми станах около 42 и сега съм 10ти и съм 52 и съм си доволна с ръст 169 Винаги съм яла най-много от всичките си приятели и ми се чудеха как съм такава клечка.Обаче по едно време на 14-15 почнах да пълнея и просто се отказах от закуските в училище, осъзнах, че не е особено полезно всеки ден да ядеш понички, шоколади, сандвичи и пици....Носех си плодове и зеленчуци в училище и всички ме гледаха странно и ме бъзикаха, ама сега поне не съм с паласки и ръце като баници.Естествено като ми де прияде нещо сладко, винаги се угаждам.
    Така че сега си хапвай каквото ти се яде, просто не прекалявай, ти си спортуваш и няма да имаш проблеми с отпуснати мускули и т.н.
    думата по4ти да ти говори не6то???
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    София

Re: Прекаленно слаба ли съм?

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Здравейте, имам съмнения ,че съм прекаленно слаба. Моля кажете аз съм на 14 години висока съм 165см, тежа 36 кг. Това въобще нормално ли е ?
    Испуснах да Ви кажа , че се занимавам с балет вече 3-та година възможно ли е да е от това ? Въпреки , че преди да започна да се занимавам с балет (тоест в четвърти клас) аз тежах 23 кг ?
    23 в 4 клас много си била слаба и сега не си дебела де слабичка си ходи да видят дали си си наред ,че може и да ти има нещо

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Zaradi tazi filiika dnevno, ostanah s vpe4atlenieto, 4e ti e super svit stomaha i ne moje6 da qde6 po-golqm obem. Ami probvai s 6okolad da go zapylva6. Spored men ima6 nqkakvo hranitelno raztroistvo, da ne te pla6a, ama mn seriozno se zamislqm Nalojitelno e da se posyvetva6 s lekar; az sym 164sm, 43 kg i vs mi vikat da napylneq, az est ne iskam; ne razbiram kak va6te ne sa te zaveli o6te na lekar
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Здравейте, имам съмнения ,че съм прекаленно слаба. Моля кажете аз съм на 14 години висока съм 165см, тежа 36 кг. Това въобще нормално ли е ?
    Испуснах да Ви кажа , че се занимавам с балет вече 3-та година възможно ли е да е от това ? Въпреки , че преди да започна да се занимавам с балет (тоест в четвърти клас) аз тежах 23 кг ?
    Напълно си в нормата, всичко си идва с възраста.
    Виж сега .. вземаме 2 човека .. и двамата са еднакво високи и тежат еднакво, но изглеждат различно .. единият изглежда по-пълен .. това е до структурата и генетиката на човека, пропорциите не са еднакви при двамата, това е защото почти нищо в човешкото тяло не е симетрично.
    Ако изглеждаш и се чувстваш добре, няма проблем.
    Видях някои доста безсмислени коментари в тая тема, които не че няма да ти помогнат(според мен нямаш нужда от помощ, била тя медицинска или друга), но и биха ти навредили.
    Друг е въпроса ако се комплексираш понеже приятелките ти са по-пълни и ти пълнят главата с глупости от рода на "ще се счупиш","кой ще те хареса" и т.н. ... говорят така, защото лесно се пълнее, но трудно се отслабва(завиждат ти и искат да си като тях, за да не си им конкуренция за момчетата), запомни това !
    Една поговорка гласи "За всеки влак си има пътници", малко са момчетата дето предпочитат "пълни" влакове.
    Пълните(не дебелите .. там вече е прекалено грозно)момичета са груби и без финес .. това че ако качиш малко килограми ще си по-женствена, също е глупост.

Както и да са разпределени килограмите на телосложението ти- да, прекалено слаба си.

prekaleno slaba li sum... ?

Ще ти дам един савет при мене помогна!!! Ядеш преди лягане за препоръчване са и така наречените "Среднощни закуски"
    Повече тестени продукти, мн майонеза и маргарин
    Само да не прекалиш че после пак трева да пишеш тема ......
    Бз се аиде ББ от мене и успех

Слабичка си и то доста.
    Наистина яж преди да си легнеш и яж по-калорични продукти...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Nqkude tam...
    Da opredeleno edna konsultaciq s lekar nqma da ti e izli6na.Mislq 4e normata na tegloto v puberteta be6e okolo 45-50 kg...6te e dobre za teb da proveri6 kakvo stava,za da moje da se 4uvstva6 spokoina sled tova.

Цитирай Първоначално написано от Slim_Shadyyy
    Напълно си в нормата, всичко си идва с възраста.
    Виж сега .. вземаме 2 човека .. и двамата са еднакво високи и тежат еднакво, но изглеждат различно .. единият изглежда по-пълен .. това е до структурата и генетиката на човека, пропорциите не са еднакви при двамата, това е защото почти нищо в човешкото тяло не е симетрично.
    Ако изглеждаш и се чувстваш добре, няма проблем.
    Видях някои доста безсмислени коментари в тая тема, които не че няма да ти помогнат(според мен нямаш нужда от помощ, била тя медицинска или друга), но и биха ти навредили.
    Друг е въпроса ако се комплексираш понеже приятелките ти са по-пълни и ти пълнят главата с глупости от рода на "ще се счупиш","кой ще те хареса" и т.н. ... говорят така, защото лесно се пълнее, но трудно се отслабва(завиждат ти и искат да си като тях, за да не си им конкуренция за момчетата), запомни това !
    Една поговорка гласи "За всеки влак си има пътници", малко са момчетата дето предпочитат "пълни" влакове.
    Пълните(не дебелите .. там вече е прекалено грозно)момичета са груби и без финес .. това че ако качиш малко килограми ще си по-женствена, също е глупост.
    Извинявай, ама момичето каза, че едвам изяжда филийка хляб на ден - тук очевидно има някакъв проблем и ти не й помагаш, като я успокояваш.

zoreto ти, ако не се харесеваш, наложи си да се храниш ритмично. Сутрин, обед и вечер за начало, а после увеличавай честотата - не количеството. Може да не ядеш мазни и тестени храни, а да наблягаш на неща, които ти харесват - плодове, плодови млека, супите са лека храна. Даже сутрин започвай с кисело млако и мед. Яж с хляб - на обед и на вечеря поне по една филийка. Явно нямаш навика да се храниш, а така изтощаваш организма си. В пубертета много можеш да си навредиш.

В никакъв случай не се паникьосвай обаче. Това е нещо сериозно, на което трябва да обърнеш внимание, но не е сериозно толкова, че да се притесниш и да си втълпяваш, че ти има нещо. Не, просто доколкото знам балета е едно сериозно натоварване за всеки детски и юношески организъм и слаботата е нещо често срещано при гимнастички и балерини. Май покрай репетициите не ти остава много време и спокойствие, за да се отпуснеш и да се поглезиш

Каквото и да правиш обаче, прави го заради себе си. Slim_Shadyyy има право, че не трябва да допускаш да те комплексират останалите - те не са като теб и всички сме различни. Ти мисли за себе си и за това как да се храниш редовно и начина ти на живот да стане по-здравословен, защото това е важно за теб и организма ти, който сега се развива. След 10 и дори 15 кг и три-четири години, ще имаш страхотно изваяно и фино тяло от балета, но трябва да натрупаш още материал, който да изпълни женствена и красива форма. Хапвай си, докато се научиш да се храниш

Град
    старчески дом
    Според мен си много слабичка.Поне 40кг. стани.Аз съм 165см. 46кг.

Re: не знам

Пробвала съм с ядене . Та аз не мога да изям повече от една филийка хляб на ден,да не говорим за сладко не сам яла повече от година и половина!
    Лол..

И аз преди като тренирах по 7-8 часа на ден художествена гимнастика бях като теб.. на 14години си спомням, че бях 32кг.. Но си ядях, явно при теб наистина не е само от тренировките.. Според мен с времето шсе оправиш, като спрях да тренирам си качих малко кг-ми и сега съм си перфектно (: Ако се занимаваш наистина усърдно нз как след тренировки не озверяваш от глад.. поговори с ваште, треньорката.. лекар?

mnogo si slabichka

Пффф много си слаба бе

qj narode
    cool

Ами да, слабичка си, но най-вероятно това се дължи на балета.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Kazanlak
    Po moite smetki trqq da si 55 kg Toest: Rysta - 110 = Normalno teglo (za jeni); Rysta - 100 = Normalno teglo (za myje)
    You're a looser. But I'm not.

Zdr.az imam sushtiq problem 160 sum i teja 37kg.opitai se da ka4i6 malko za6toto si naistina slabi4ka

Цитирай Първоначално написано от hey:)
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    моми4е,ти си по4ти анорекси4ка
    Естествено, че не е анорексичка, иначе нямаше да осъзнава проблема си.И аз така до 5-6 клас бях 30 кг, след това в 8ми станах около 42 и сега съм 10ти и съм 52 и съм си доволна с ръст 169 Винаги съм яла най-много от всичките си приятели и ми се чудеха как съм такава клечка.Обаче по едно време на 14-15 почнах да пълнея и просто се отказах от закуските в училище, осъзнах, че не е особено полезно всеки ден да ядеш понички, шоколади, сандвичи и пици....Носех си плодове и зеленчуци в училище и всички ме гледаха странно и ме бъзикаха, ама сега поне не съм с паласки и ръце като баници.Естествено като ми де прияде нещо сладко, винаги се угаждам.
    Така че сега си хапвай каквото ти се яде, просто не прекалявай, ти си спортуваш и няма да имаш проблеми с отпуснати мускули и т.н.

извиняваи ,но моми4ето каза 4е никога не е яла пове4е от 1 филия хляб ,а ти казваш 4е си яла много и въпреки това си била слаба ... не я успокоявай.Най-добре да отиде на лекар може да не е анорекси4ка,но се съмнявам да и няма нищо ..
    ~Remember,remember...25th of November~

Темата е стара!

cherry*kiss

nenormalno e ... nap1lnei malko..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

spored men vzemi ne6to nap1lnei s 5 kilograma i 6te si idealna
    LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!

Голям фен
    Абе аз на 14(както и сега на 16) бях 165р 50 кг и пак ми казваха, че ще се счупя. Настина и така изглеждам. Твоето ми се вижда направо ужасяващо.

Мега фен Аватара на Pliok0019

Re: не знам

Пробвала съм с ядене . Та аз не мога да изям повече от една филийка хляб на ден,да не говорим за сладко не сам яла повече от година и половина!
    Поговори с родителите си.

След това - при психолог.

Попринцип това е нормално тегло за балерина...Обаче да ядеш по една филийка на ден...Това вече е страшно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си