.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Интересно се очертава да е начи... за секи случай ще се изкъпя и ще се езбръсна ф твоя чест... бях го насрочил за великден... ама от мен да мине... даже и леглото шси оправя
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Град
    Велико Търново
    а такаа Хората кво почнаха да правят за мен айде душа аз лягам сладки сънища (малко го превърнахме в чат)

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Лека ^^ аз отивам в сайлънт хил да търся мъртвата си съпруга Х.х
    Garmy напусна чата...
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Предполагам ти най-добре знаеш какво му харесва.Ще ти кажа аз как процедирам със моя.Карам го да легне по корем, аз го възсядам и започвам да го докосвам и целувам, там където обича-ушите, вратът, определени места по гърба.Леко го дразня с език и той направо полудява.Това всичкото трае около 30 минути, по този начин съм го докарвала до свършване.Има и друг вариант, той да легне по гръб, а ти отгоре му/още по-голям кеф му е/ и започваш целувки по ерогенните му зони.Много 4есто започвам от целувки по врата, слизам бавнооо на долу, дразня го с език/ той вече е луднал/ и накрая се отправям към х*я му и завършвам със свирка
    Както каза някой по-горе със стрийптиз може да го подлудиш ..

Пробвай: Садо-мазо
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Tи го познаваш най-добре и знаеш какво му допада. Внеси малко разнообразие. Опитайте нещо, което не сте правили.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Интернационал
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ами можеш да си вземеш някое еротично бельо, нещо сладко и секси.Можеш да му направиш стриптийз, бас ловя че ще му хареса.Или да си поиграете с някои играчки(белзници и т.н.).Не зная какво харесва приятеля ти, но нещо такова може да му хареса. \/
    Това с белезниците ми харесва
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си