- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да го подлудя?
Интересно се очертава да е начи... за секи случай ще се изкъпя и ще се езбръсна ф твоя чест... бях го насрочил за великден... ама от мен да мине... даже и леглото шси оправя![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
а такааХората кво почнаха да правят за мен
айде душа аз лягам сладки сънища
(малко го превърнахме в чат)
Лека ^^ аз отивам в сайлънт хил да търся мъртвата си съпруга Х.х
Garmy напусна чата...
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Предполагам ти най-добре знаеш какво му харесва.Ще ти кажа аз как процедирам със моя.Карам го да легне по корем, аз го възсядам и започвам да го докосвам и целувам, там където обича-ушите, вратът, определени места по гърба.Леко го дразня с език и той направо полудява.Това всичкото трае около 30 минути, по този начин съм го докарвала до свършване.Има и друг вариант, той да легне по гръб, а ти отгоре му/още по-голям кеф му е/ и започваш целувки по ерогенните му зони.Много 4есто започвам от целувки по врата, слизам бавнооо на долу, дразня го с език/ той вече е луднал/ и накрая се отправям към х*я му и завършвам със свирка![]()
Както каза някой по-горе със стрийптиз може да го подлудиш ..
Пробвай: Садо-мазо![]()
![]()
![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Tи го познаваш най-добре и знаеш какво му допада. Внеси малко разнообразие. Опитайте нещо, което не сте правили.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Това с белезниците ми харесваПървоначално написано от slun4evo momi4e
![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !