.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Как да се отворя сама?

Pls molq vi kajete mi kak da se otforq sama.....!

pls molq vi tezi deto se podigravat da ne pishat...

BLAGODARQ VI PREDVARITELNO {}{}{}

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
    P.S.Най-хубавият ден - днешния.

Повече от фен
    Ъъъ, такова, за какво ти е да се отваряш сама, мисля, че това ще стане по лесно с момче.Сама ще ти е неприятно, може даже да те заболи.Не ти го препоръчвам, за тая работа има момчета, пробвай с тях.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    И защо непременно трябва сама да се отвориш.По лесно е да си намериш гадже и то да те отвори.

mn mi e interesno zashto trqbva da se otvarqsh sama vah ne v tozi forum golemi manqci ima

AMI....

ami zashtoto probvah s edno momche da me otfori ama me boleshe ujasno mnogo... i mu kazah da pre ta si mislih ako se otforq sama dali shte e po dobre....
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!

i da se otvori6 sama (po nqkakuv na4in) kato si za pruv put s mom4e napraktika ti pak si si devstvena! nerazbiram za6to bi iskala po takuv na4in da si spomnq6 "purvia put". mn po-dobre e ako go spodeli6 s nqkoi!

Ква е тая масова мания всички да се отварят сами ?! Мамка му има си момчета за тая работа ! а по въпроса може да зизползваш краставижа или дезодорант , а може и ещо друго съсъ подобни размери.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    182+44_4adel стига се предлага ей ^^.

По темата. По-добре с момче, но не бързай, ако смяташ, че искаш с него отпусни се накарай го да те възбуди колкото може повече и останалото остави на него ...
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Ииии мноо си загубена...зако ти е да се отваряш сама...че боли боли ама ако си сама ще боли двойно и спомена ти за първия път ще е от няква краставица или стар кренвирш...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Re: Как да се отворя сама?

[quote="*b0gInQtA`na`SeXa*"][i] Pls molq vi kajete mi kak da se otforq sama.....! [quote]

Ела при мен, аз имам "златни" ръце

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Xa...Пъхаш си един патлак отдоло и натискаш спусака...Няма как да не се отвориш!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

hm...

mi nz veche ko da praq ufff

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Xa...Пъхаш си един патлак отдоло и натискаш спусака...Няма как да не се отвориш!
    Ако питаш мен, направо ще се затвори така ^^.

Не разбирам. Богинята на секса е девствена как стават тия неща
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен
    Град
    Венера
    С клещи.

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    [quote="N.C.L"]
    Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Ако питаш мен, направо ще се затвори така ^^.

Не разбирам. Богинята на секса е девствена как стават тия неща

ХаХахХА Ако ще и да се зарови...И на мен ми направи впечатление...чек да я уставим да обясни

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Именно...."Богиня На Секса" ,а пита как да се отвори сама...за да си богиня на секса т'ва значи че трябва да си правила секс,а за да си правила секс това значи вече определено да си отворена,а не да задаваш глупави въпроси като този...а по темата...НАМЕРИ СИ МЪЖ!!!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Именно...."Богиня На Секса" ,а пита как да се отвори сама...за да си богиня на секса т'ва значи че трябва да си правила секс,а за да си правила секс това значи вече определено да си отворена,а не да задаваш глупави въпроси като този...а по темата...НАМЕРИ СИ МЪЖ!!!
    Казано на европейски :

" Get a dick " ^^

Или директен превод :

Вземи си намери един паток, да не ти удара аз )добавката е от мен (

ufff

am tfa se setih tfa napisah.... kakto i da e! pishete mi po temata KAK? pls

Супер фен
    Град
    Венера

Re: ufff

Цитирай Първоначално написано от *b0gInQtA`na`SeXa*
    С шпеков салам.
    Има много реклами, избери си някой от тях!

[quote="*b0gInQtA`na`SeXa*"]am tfa se setih tfa napisah.... kakto i da e! pishete mi po temata KAK? pls

[/quote (*,) намери си мом4е моме толкова ли няма

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Цитирай Първоначално написано от *b0gInQtA`na`SeXa*
    С
    1 пърст 2,3,4,5,6,7,8,9,10
    Тук е мястото и за краката.
    1 крак, 2 крака, ако не стигне пробвай с салам на метър. И ако това не стане.

Пробвай с пистолет наистина

ami...

am az si imam priqtel s koito hodim ot 2- meseca nqkade! ama neiskam da stane s onofa m deto probvah da mu kaja spir (che boli) gadno she e z atfa iskam sama da se otforq....

Супер фен
    Град
    Венера
    И си въобразяваш, че като си после 1-я път с него няма да те боли... Ок... Пробвай наистина с клещи, мръсни и мази по възможност, за да ти е пълно удоволствието, умна си колкото амеба...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    И си въобразяваш, че като си после 1-я път с него няма да те боли... Ок... Пробвай наистина с клещи, мръсни и мази по възможност, за да ти е пълно удоволствието, умна си колкото амеба...
    добре казано.

Ако не стане градинарската ножица също е компромисен вариант. А за болката, струвало ти се е така, че те боли. Въображението е голям враг. Удари една мента,глок и валериан и да видим дали ще те боли...

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Направо ме отвори с тва мнение,честно...голям лаф пусна..."умна си колкото амеба".... А то всъщност е така богиньо!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си