- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да се отворя сама?
Първоначално написано от N.C.L
Може и само една бутилка мента да удари...
Но най- добре да пробва да си удари главата в стената, докато не си види мозъка по стената ....
Тя ако е умна като амеба няма да си го познае ^^
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
pitam vi za neshty a vie....pff basi lamerite...
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
P.S.Най-хубавият ден - днешния.
Първоначално написано от *b0gInQtA`na`SeXa*
Пфф.. ба си енота ....
Ламери ?![]()
Почвам да си мисля, че едно хлапе на 13 години се ебава с нас. Стига с тези игри ами се спри малко и отвори един учебник. Казахме ти доста сериозни неща, ама явно не четеш. Даже едно момиче златните ръце си предложи ти .... Тцтц младеж ^^
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Скоро не се бях смяла така!!!Хем си богиня на секса,хем не знаеш как да се отвориш сама. За да си богиня на секса трябва да си най-добрата,да нямаш равна на себе си в секса ... пък ти питаш как да се отвориш сама ... накъде върви светът!!!Първоначално написано от kPuCkA
По темата:ми пробвай с пръстче,ама според мене най-добре момче да те отвори.То тей или иначе ще те боли ...
Сама най-лесно можеш да се отвориш с отварачкааа ^^
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Иване дай и твоита, совата, че е по - компактна ^^
Аа не... аз совата не си я даам... да си намери няква по-обла... някъв тюлен по-добре![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Аз и предлагам с клавиетурата
Еее... мн голяма ще й дойде... кат за първи път по-добре с мишката да прова... или с някоя тонколона![]()
az pone do tva koeto pi6e6 toi te e otvori-vednaj ste opitali i te e bolqlo
tva zna4i 4e i sledva6tiq pat 6te te boli moje bi sledva6tite nqkolko a tova dali ti s prast ili ne mislq 4e nqma zn men me bole6e parvite 5 6 pati taka 4e....
с краставицаПървоначално написано от *b0gInQtA`na`SeXa*
хахахаПървоначално написано от KocMoHaBTa
![]()
![]()
abe mila .....ti dobre li si zashto iskash sama da se otvarqsh ... ne mojesh li da izchakash da mine vreme, da sreshtnesh podhodqshtiq i da go napravish s nego edno che shte e po bezbolezneno za teb, posle shte si po dovolna ot sebe si ... i dr nai-vajno priqtelq ti shte darji poveche na teb zashtoto za momcheto devstvenostta znachi dosta .... izchakai momenta... pak i kolkoto po kasno zagubish devstvenostta si tolkova po-dobre za teb... za kade barzash ?
ama ti ako si mislish che ako se otvorish sama shte te boli po malko si v ogromna greshka .... ma pak shtom iskash da probvash machi se ... kak li mi vlizash v banqta tarkash si p....ta da se ivlajnish malko i s prascheta edno dve tri ... i tam ....makar che mi se struva po udachno che shtom imash priqtel bi mogla da si legnesh s nego toi da te vazbudi dostatachnoo, pak ako ne moje ima ovlajniteli ... i mislq che shte te boli po malko i shte se chuvstvash po dobre ot kolkoto da si go ragash sama
male kakvo stana s mladejta we,ve4e tolkova li e demode da si devstven 4e sami iskat da se otvarqt- kandidati ot mujkiq pol nema li we mome ?!
хахаха![]()
![]()
еми пъхай кво ти падне и доде не стане не спирай
![]()
![]()
![]()
awe vie ste mnoooo zle si4kite ko q napadate samo kak iska taka da si pi6e nicka vas kvo vi zasqga mnooooo se drazna ot takiva hora 4esno
a po temata :emi nz skypa kvoto re6i6 i az mislq 4e 6te e po bezbolezneno taka (vypreki 4e mi e rano) kakto re6i6 macka
Дори и да ти е скъсана девствената ципа, това не значи че няма да те боли при първите няколко акта. Влагалището ти ще е теснички и ще му трябва време да се нагоди към пениса. Съветвм те да обясниш ситуацията на приятеля си, да му кажеш евентуално, че може да им болка и кръв и да го направиш с него, ако си преценила, че го желаеш!
misi na tezi koito me razbraha... misi mnogo :*![]()
![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
P.S.Най-хубавият ден - днешния.
и с кво реши да се "отвориш" все пак![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
nqma problem mila![]()
Има ли смисъл като няма значение
Отвори се с к у р.
"Богинята на секса" е девтвеница хахахахх....![]()
![]()
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."