- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новата програма
Мисля, че сте забелязали, че сегашните ученици от 6-ти клас и по-надолу са по друга програма.Какво мислите за нея?По-добра ли е от нашата,по-трудна ли е и т.н.![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Незнам каква им е програмата и не ме интересува,да си учат там децата...
Ами незнам точно каква е програма за 6-то класници, но разбрах, че не е много лесна. В моето училище от 5 клас почват вече 2 езика, а аз едва в 9 го почвам вторияНовите програми за убочение не са никак лесни, бих казала напълно излишни. Трябва ли питам аз да натоварваш едно дете на 6 години(в 1-ви клас) с англииски, човек и природа и сякакви такива ненужни предмети
Поне докато са деца да имат по-лесни за възприемане предмети, пък после като пораснат да учат
![]()
Ми имат разни:"Човек и природа" ; "Човек и общество" нещо като природознание и история, ама като гледам вътре какво има направо се чуствам тъпа![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
"Човек и природа","Човек и обществото" само остажа да измислят "човека и маимуната" според мен старата програма си беше много добра толкова хора са учили по нея и никои не се е оплаквал.В момента учат някакви глупости на по високо ниво и всъщност никои нищо не знае децата се провалиха и образованието са6то просто друго не може да се каже![]()
![]()
![]()
![]()
За мен т'ва са учебници-комикси...Брат ми е 6-и клас....ии...абе....много зле е тая програма...вече учи 2 чужди езика, от другата година започва 3-тиКакто може да се досетите...не знае нищо, а е умно хлапе
)...Абе...програмата за затъпяване действа на пълни обороти...
Не е по-добра. На тях са им отрязали толкова много от това, което ние учехме. Беше интересно и полезно в часовете по биология, и химия...а сега са събрали всички предмети в няколко и са махнали голяма част от материала.Ще си имаме тъпи деца....
Еййй...Нашия випуск беше "опитното зайче".... Ние сме по тази нова програма. Амиии доста е натоварващо. Само това мога да кажа иначе идеята не е лоша. След 4 клас е правят изпити, започваш да учиш три език (зависи според желанието и успеха) и т.н. Биологията е разделена на части: биология, физика и химия. Още от 5 клас започва да се учи география (по принцип от 6 се започва)...Абе разни такива. Аз не се оплаквам![]()
taka e ,brat mi u4i po neqПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
моите у4ителки ли4но казаха 4е следващата програма е много гадна,и сложна!
ами те у4ат зада4и които трябва да се решат със дроби,а още не са взели дробите!и всякакви тем подобни....
То програмата едно, ама за какво трябва за минаване в горен клас да се държът тестове и някви изпити![]()
От квартала някой от децата са първи клас сега и за да минат, трябваше да държут някакъв изпит по англииски
Трябва ли да се тормозят от толкова малки
![]()
![]()