- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кофти постъпки на момчета
Възмутена съм! Имам един познат на 21 години,който си има гадже! Обаче излезе,че се задява с едно друго момиче и то по доста директен начин! Още един случй-един друг познат си има гадже от 1 и нещо, а по скайп съвсем случайно видях,че търси момичета,с които да прави секс! Кажете ми какъв е смисълът от такива подмолни неща? Супер гадно е,за какво изобщо ходи с тези момичета като търси други?Не казвам,че зсички момчета са така, да не почнете да ме нападате!
shake me baby
oоткъде си убедена, че не се ебават просто?
ами по забавно е и е голяма тръпката защото ведъж и на мен ми се случи да ходя с две но не беше по моя вина
Изглежда тези твои познати са от момчетата,които не ценят това,което имат.Започват да го ценят когато го изгубят.И да,права си,че не всички са такива.
Еми техните връзки изглеждат сериони и гаранция,момичетата не подозират за тези неща и биха били мн наранени!Първоначално написано от 182+44_4adel
shake me baby
+1Първоначално написано от sasha_90
Животът е адът описан в Библията!
Мога да ти изброя много по-кофти постъпки на момчета,но също така и на момичета,в това число и моиВярно е че това е ужасно,но...и момичетата не сме безгрешни
Но когато се влюбим истински се опитомяваме :P Явно просто тези или не обичат приятелките си досстатъчно,или просто са от типа "курвар"
![]()
а на кой е била винатаПървоначално написано от 50cent
![]()
![]()
![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
На майка му. Виновна е, че е родила подобно същество въобще.Първоначално написано от пазя-го-в-тайна
![]()
i az tai mislq,spoko,6tom priqtelkite im ne znaqt,zna4i vs e nared..Първоначално написано от babity
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от AFT
![]()
И не е по-забавно.Поне на мене не ми беше забавно.Ходил съм и с 3,ама не ме кефи така.![]()