- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да си го вдигна!
Епа отидохме с една пичка зад блоковете и не можаме го дигнем! ПОМОЩ!!!
Пробвай с ръце, да си го вдигнеш...
Епа стига си пил, или си хвани някоя по - хубава или нз, консултирай се с някои ^^
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
svirki mirki tva onova ....a i po princip na men mi go vdigat i dokolkto znam na normlanite dvoiki .. jenata go vdiga, ne muja![]()
Ква помощ е братле...Да дойда аз ти го вдигна!?Не щеш ли?...Вдигай повече тежести,та да позаякнеш малко!!!
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Толкова ли ти е тежък, че не моеш да го дигнеш![]()
Кажи де тва... аз съм кранист... ще дойда с крана да ти помогна![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Първоначално написано от Garmy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз имам такива проблеми, нали ?Първоначално написано от MaXy_GiRL
![]()
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Ми незная...Ха Ха Ха...оле тея последните теми много ме разлигавиха!Чек ся сериозно...ами утидиии на фитнес...там някоя яка кака ще ти го вдигне!!!Гаранция ти давам!!!Хенкел...![]()
![]()
Бе не мога да бъда сериозна...пахахха
Това може да бъде разтълкувано по много начини ...Първоначално написано от Garmy
![]()
-> дююд, случва се на всеки. Помоли я да ти асистира в опитите да го вдигнеш следващия път...![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Не можеш да бъдеш сериозна, ама не си и особено забавнаПървоначално написано от MaXy_GiRL
![]()
Извинявам се аз съм мек не ти лигаваПървоначално написано от MaXy_GiRL
![]()
Тва,че не ме смяташ за забавна мен не ме бърка!Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Ами пича ако има такива наклонности може и да го тълкува така... ама предложението ми важи само в буквалния смисъл ^^Първоначално написано от ^Sam90^
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Тва,че не ме смяташ за забавна мен не ме бърка!Първоначално написано от MaXy_GiRL
[/quote]
Е... ако това те кара да се чувстваш по- ок...
Викай си и "Не ми пука, че съм тъпа! Не ми пука"Щом ти помагат подобни неща
![]()
На мен пък ми се струва забавна, майПървоначално написано от MaXy_GiRL
.
ЯМБОЛ Е ГРАДЪТ, ЯМБОЛ Е СТИЛЪТ...
Мен - не...
Даже малко плосна бих казала =/
Вие от венера повече ги разбирате :/
НеПросто твоето мнение не е важно за мен!Ако ме разбираш какво имам прадвид!Слобо ме интересува какво мисли за мен непознат човек!Така че да права си не ми пука,че съм тъпа...според теб!
Уаау... а ако ти кажа, че си най-красивата на света и искам да правим секс (вдъхнових се от темата 'тъпо ли е'...)![]()
![]()
Моля дами не тук. И двете ще ви шляшам [ по не болезнено звучи ) не е намек (]
Аве от темата кажи си го направо...Първоначално написано от Garmy
Не е намек.. то си е пряко казаноПървоначално написано от N.C.L
![]()