- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да си го вдигна!
Първоначално написано от N.C.L
Ха...човек кадето и да утида,като кажа,че съм от Я-л,всеки тва пей!Дражето,батка...той е номер едно еее![]()
![]()
![]()
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Добре, че не си чувала за песента на Ударната Група , центъра на БългарияПървоначално написано от MaXy_GiRL
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Кълна, се пред себе си, че ако е пряко казано вие да ме нашляпате ^^Първоначално написано от Made_of_Pain
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Първоначално написано от N.C.L
![]()
![]()
![]()
Недей така, че може да са по-силни отколкото си мислиш![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Да прав си дори не съм чувала за тея...
Хах фдругиден ще идвам ф ямболтърся си екскурзовод О.о някоя колежка оттам навита да ме разведе ^^
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
То и аз съм с него, ама няма смисъл ТАРДПървоначално написано от Garmy
Ти си ДарТ
Смисъл има ама време едва ли ще имапък и мен ще ме развежда Тя ^^
Не е смешно, не искам ходя посинен после от момичета или може би целия в червило ухаПървоначално написано от Made_of_Pain
опа извинявам се отклонение от темата :/
Да не се окаже и ТОЙ после аз да ям бой заради тебПървоначално написано от Garmy
![]()
Първоначално написано от Garmy
НЕ!НЕ!!!!НЕ!!!!Недей прави тази грешка бре момче,тва да дойдеш тук е истинска саможертва!!!!Ама щом си рекъл...кога е тва вдругиден...четвъртък ли?..е аз няма да съм тука!!!Жалко исках да ти покажа най голямата забележителност в Я-л...20 БЛОК...циганската маала...ще останеш учарован!!!
аа не Той ще си стои ф плд... надявам се О.о ще я питам утре х.Х
Е и това е нещоПървоначално написано от MaXy_GiRL
Аз ще заминавам, лека мека на всички фенове и фенки, на черната музика ^^
Ай стига е човек...пфф и аз си лягам...Сладки сънища душици!
Мне... петъка ще идвамПървоначално написано от MaXy_GiRL
ако не си там дай указания как да стигна дотам... сигурно ще е интересно
![]()
Първоначално написано от Rensing
ее, значи си педал.Другия път отиди с някой пич зад блока, ако и от него не стане, не знам...![]()
Шляпане... Не тупане с бухалкаПървоначално написано от N.C.L
![]()
Има някои момичета, които и без бухалка се представят достатъчно добреПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо ли ми звучиш малтретиран ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нз... така ли звуча ?
Ами... случвало се е от време на време... лятото едно момиче се опитваше да ми причини болка... още имам белези от зъби по ръцете и разни от нокти... навсякъдеама тва беше щот се правих, че не ме боли... много...
![]()
До какво води симулацията...
Защо ли говориш в минало време![]()
Ами защото вече не ме измъчва![]()
Даже не съм сигурен къде я зарових![]()
Догодина като отида пак там ще я изровя... ^^
![]()
![]()
![]()
Добре, заби ме![]()
![]()
Случва се ^^
Защо ти нямаш ли трупове в задния двор на село![]()