.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Да, и аз мисля, че ако прекарвате неделите например ще му е страхотно-кой баща не иска цял ден с детето си?
    +1

Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Съжалявам ако греша, но мисля, че му трябват малко развлечения - ако е така ти можеш да му помогнеш. Излизайте заедно, забавлявайте се
    И аз мисля, че ще е от полза...

Щом той не може си върне живота,помогни му ти можеш.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Я наистина си направете един ден само двамата. И ходете където ви скимне...
    Повече от един...

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Жал ми е много эа баща ми,а не мога да му помогна

Цитирай Първоначално написано от Kettty
    Эдравейте.
    Може би повечето от вас имат млади бащи в раэцвета на силите си,но при мен не е така.Аэ съм на 16 , баща ми е на 50 и няколко.Эвучи ви абсурдно ,но е така.Попринцип той е эаможен човек и въпреки въэрастта си работи много и ми е осигурил всичко!Преэадоволена съм,но това эа мен не е най-важното.От иэвестно време насам го наблюдавам и ми се вижда тъжен,странен,подтиснат..!И таэи вечер вече ми стана много мъчно и го попитах какво му е.Той ми кажа `Ами трудно ми е да ти обясня`.Аэ му каэах да опита.Той каэа,че надали ще раэбера ,но все пак ми каэа.Думите му бяха нещо от типа на `Човек на 50 и кусур години,прекарал целия си живот в активна работа.В един момент всичко ти писва,търсиш нещо,което да предиэвика в теб интерес,но го няма,не можеш да го намериш.ПРосто си иэживял всичко...`!Раэбрах го,но си эамълчах.Раэбирам го чудесно ,после каэа ` эа да ме раэбереш трябва да си на моите години и да си го преживяла`.Премълчах си,но сърцето ми се сви.Толкова ми е болно эа баща ми !Обичам го,той е човека на когото дължа почти всичко..ох нямам какво да направя,но ми е много мъчно,много,много...
    Благодаря на тея ,които прочетоха това.Энам,че няма какъв съвет да ми дадете,но ако искате да напишете нещо,очаквам го с радост.Мерси пак.
    Кажи на баща си ,че го обичаш и ако знаеш как би го радвала всеки ден.Нещо тъпо просто и банално кажи,сигурен съм обаче че ще му стопли сърцето,нали ти си неговото момиченце!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Сладко виж ся .... а3 се имам много и с баща ми и с майка ми има неща които не мога да кажа на баща ми (мога но е строг и гледам да не го 3анимавам), които с майка ми ще споделя по лесно. Примерно а3 и3раснах бе3 майка ... шот те се ра3ведоха точно преди нова година когато а3 бях 5 клас. Ебал съм го дреме ми ... тфа си е техния живот но пък 3ащо трябваше да очернят живота ми преди нова година та а3 бях дете .... както и да е .... стига се ра3двоявах давам по темата .... а3 също много обичам Тате ... толкова много че бих дал собствения си живот 3а неговия. Нещо като "Ghost Rider" но в реален вариант.Той не винаги е бил толкова 3аможен колкото е от преди 5 години .... сега е доста 3аможен купува ми техниката и т.н. кола и такива работи .... но и а3 работя де .... да не и3ля3а някъф търтей .... много го обичам и ми е жал също ... страх ме е да не го 3агубя ,човек , 3а това когато имам време и той ме покани на кафе а3 и3ли3ам винаги .... държа се отврат с него понякога но това е 3аради стреса ми ;( обичам го!!! дори сега ще и3ле3на с него !
    Не бой се скъпа .... просто и3ле3 с него на кафе
    Fuck me I'm famous

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Излизаите на разходки,говори с него,питаи го как е прекарал на работата такива елементарни неща който всъщност имат голямо значение...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си