Сладко виж ся .... а3 се имам много и с баща ми и с майка ми има неща които не мога да кажа на баща ми (мога но е строг и гледам да не го 3анимавам), които с майка ми ще споделя по лесно. Примерно а3 и3раснах бе3 майка ... шот те се ра3ведоха точно преди нова година когато а3 бях 5 клас. Ебал съм го дреме ми ... тфа си е техния живот но пък 3ащо трябваше да очернят живота ми преди нова година та а3 бях дете .... както и да е .... стига се ра3двоявах давам по темата .... а3 също много обичам Тате ... толкова много че бих дал собствения си живот 3а неговия. Нещо като "Ghost Rider" но в реален вариант.Той не винаги е бил толкова 3аможен колкото е от преди 5 години .... сега е доста 3аможен купува ми техниката и т.н. кола и такива работи .... но и а3 работя де .... да не и3ля3а някъф търтей .... много го обичам и ми е жал също ... страх ме е да не го 3агубя ,човек , 3а това когато имам време и той ме покани на кафе а3 и3ли3ам винаги .... държа се отврат с него понякога но това е 3аради стреса ми ;( обичам го!!! дори сега ще и3ле3на с него !
Не бой се скъпа .... просто и3ле3 с него на кафе