- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се държите с такива хора?
Еми аз лично мисля че няколко шута ще свършат работа.
И аз имах подобен случай преди месец..две лапета едното на 11 другото на 15 дразнеха мен и един френд...и понеже се познаваха с френда а с мен не,той ги помоли да престанат да ни дразнят..след като видяха че не им се връзваме започнаха да ни обиждат на много лични неща.Е,аз 11 годишни не бия но оня 15 годишен пикльо отнесе няколко шута от френда и един в главата от мен....не се гордея с постъпката си но от тогава не са се вясвали пред нас!
Все пак колкото и спокоен да си накрая вече не издържаш!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И какви са те, откъде са се взели ? Ако наистина не са ви харесали и това е наична им да ви "освиркат"? Вижте тяхната гледна точка, най-лесен е игнора.![]()
Въобще не им обръщай внимание. Като видят, че никой не се дразни от глупостите скоро ще им стане безинтересно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Игнор до дупка \/
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Въобще не им обръщайте вниание,те просто не заслужават.Ако се ядосаш например ше ги заковеш с някоя приказка и ще ги поставиш на мястото им.
що трябва да им обръщаш внимание,тряя да не ти пука и т'ва е.кой какво ще това да прави...
Бих им забила по един ама много силен шамар зависи дали съм много ядосана,попринцип като съм ядосана не мисля въобще какво правя![]()
кат са толкоз отворени да видим дали ще могат да одвърнат хахаха(деиства поне при менно иначе мойе и да не им обръщаш внимание и тва действа едни момчета в моя клас кат се закачат с мен или ми земат неква тетрадка и аз не им обръщам внимание и те престават
![]()
Бях чел в подписа на един потребител следното: На умен човек говори 1 път а на прост-изобщо не говори![]()
Игнор и тва е.Знам,че е трудно,защото и с мен е така,и на мен ми е трудно да игнорирам,но просто като ти кажат нещо си продължаваш каквото си почнала и все едно не ги чуваш.Ако ти пречат пка не им обръщаш внимание.Ако тръгнат да те бутат и е такива,просто ти си по голяма,биеш им по един хубав женски шамар,както ние си го можем и няма да те пипнат повече.Бъди по уверена и не се давай.А и чувството след като фраснеш някой е много яко..![]()
![]()
em na loshoto s losho we 4ovek kat ti prikaat prikazvai im i ti posipi im nahrani gi razrevi gi da hodqt na mainata si e
Гледал ли си серяла 'Малкълм',какво казваше Рийз'Най-малките винаги го отнасят'укроти ги или ги направи твой робиако не се подчинят ще има
.
Бе не им обръщай внимание.![]()
Ми май всички момчета бихме ги сритали на твое място![]()
С игнор няма да стане повярвай !
Тряя да ги накараш да ти имат уважение .. заключи ги на терасата кат сте на екскурзията .. и ни ги пускай цял ден .. праи им мръсно .. да вииш как те ше ет игнорирата и ша си търсат друга занимавка !!
+1Първоначално написано от UtkaCHeNa_BaBy_
Игнорираш ги, игнорираш ги, игнорираш ги...и като няма ефект се сещаш за нещо, с което да ги затапиш и...voila.![]()
mi ne e sig 4e 6te prestanat ako gi ignorira6 ili pak prebie6 zavisi vse pak za tiq det se mislqt za "koi sam az" nema opraviq.ma vse pak edin hubav boi nema da im se otrazi zle![]()
е как можеш да се държиш с такива олигофренчета освен да ги игнорираш?![]()
аз много рядко си премълчавам , особено ако некви лапета ми се прават на много важни и си мислят,че са хванали Муравей Радев за к.раСкоро имах една случка някакви лапенца се гонеха и аз си вървя по пътя и едното вика "ееее бегай ма"
а баба им върви след тях...Е нз просто как се сдържах да не му кажа две-три думи
Апа бабата ако се опиташе да ги защити щеше да последва отг
"Е мн. хубаво сте си ги възпитали" Ам то понякога е хубаво да си премълчаваш ама има случаи, в които чашата прелява
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!