.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Напразни надежди

Запознахме се преди един месец с него. Нищо повече от приятели, виждахме се само в училище..А и аз го чуствах само като приятел.
    Наскоро покрай обща приятелка започнахме да излизаме заедно.Държахме си се както винаги, но напоследък започна да ми прави някакви намеци... Незнам защо, но аз също започнах да изпитвам нещо към него. Не ми беше безразличен както преди. И така се започнаха смс-си, обаждания, чатове....излизания.Лудо влюбена
    И снощи идва уж да му дам някакъв диск Беше се издокарал яко майна. Дадох му го и ме покани в неговата кола, да си поговорим маничко. И така от дума на дума се стигна и до първата целувка за мен. Малко потресана, изплашена, изтръпнала от притеснения..лОЛ това ми беше първата целувка!! И не беше само една. Толкова беше мил, внимателен с мен, че не можах да заспя цяла нощ от вълнения.
    И днес една весела в даскалото очаквам да го видя с нетърпение. Е и? Видях го, а той само едно здравей каза. Все едно нищо не беше станало, държеше се адски глупаво дори и не говореше. Подминаваше ме в коридорите, а аз глупачката си мислех, че ме харесва. Надявах се на нещо между нас..
    Та я ме посъветвайте какво да правя? Да се опитам да поговоря с него ли? Да го питам какво чуства към мен или просто да забравя за онази вечер?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    да, опитай се да поговориш с него

Животът е адът описан в Библията!

Фен
    Град
    Рая
    Хах.. щом станало това 100% ще има не6то просто може би не иска да се държи така в даскало може би

ami az sam izpadala v takova sastoqnie ne e hi4 priqtno mn kofti mi govori s nego prati mu sms-az po pogre6ka kliknah na mom4eto deto mi skroi takav nomer i mi se obadi uredihme sre6ta i se sabrahme pojelavam ti i na teb da ti se slu4i....stiskam palci

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    бати изрода.. да не го е срам от тебе..да неиска да гледат неговите фр-та и изоб6то хората от даскалото как се целувате там или говорите.. просто да се прави на недостъпен и като сте извън даскало пак да е съ6тия мил и готин... я наистина поговори с него и разкажи после,4е ми стана инт..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

според мен си му омръзнала, в смисъл нали знаеш, че недостъпното е най-сладко и когато вече те е свалил за кво да си хаби силите...може би не ти говори много много за да не разберат другите или...ддз. Аз бих те посъветвала да не избързваш с тоя разговор, щото съвсем ще го наплашиш. Може би просто още не е осъзнал к'во става. Не прибързвай....изчакай още малко и току виж всичко стане ОК.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Най-вероятно както ти така и той е объркан в момента. Не прибързвай дай му шанс да осмисли всичко. И ако до 2 дни няма никаква промяна го попитай директно какво става...

Град
    Някъде там
    i az sum na mnenie,4e moje bi e oburkan i ne e iskal vsi4ko da stava v y4-6te!Moje bi trqbva da iz4aka6 izvestno vreme bez da govori6 s nego,mom4etata se pla6at ot seriozni razgovori,a i ako naistina ve4e my e minal meraka,ti 6te se 4yvstva6 zle sled razgovora!
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Guest
    az sashto mislq, che trqbva da poizchakash ... ostavi go toi da te potarsi ... ako naistina te haresva shte go napravi. ako li ne po-dobre ne se zanimavai s nego!ako ne proqvqva nikakav interes kam teb sled tazi sluchka ne go tarsi nqma smisal spored men, no ako vidish che prosto go e sram pred drugite se vijte i pogovorete, izqsnete si neshtata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си