- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва?
Абе ей момче.... Ще ти го кажа от гледна точка на едно момиче... щом е решила да бие толкова път само, за да се види с теб ... и другото важно да ИЗЛЪЖЕ родителите си , за да може да дойде ... означава,че не си и никак безразличен и чувствата и не са само приятелски ...Така че спри да се притесняваш .. прави и жестове и комплименти .. и успех, когато ти дойде на гости
:P
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Хях дали те харесваЕбаси излишния и неуместен въпрос
След като ще измине тоя път да те види дали го прави, ей така щот няма кфо да прави ..
Помисли малко
![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
Определено те харесва изобщо не се чуди за това , а говори с нея за мястото на срещата.
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
И аз така мисля ама знайш ли кво им е в главата на тея жениПървоначално написано от VerryBerry
![]()
Съгласна съм!Първоначално написано от AFT
Харесва те 100%.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
est che te haresva na bi izminala tolkova mnogo pyt za ednoto nishto zashto izobshto se chudish.![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
не знам дали те харесва ама...по добре си купи капути и си осигури терен за довечера що ми се струва чв яко и се ебе...
Нали ви казах ,че май няма да дойде аз и пиша смс и нищо![]()
ама може и да идва просто ,защото държи на мен като приятел...
Според мен те харесва, нямаше да го бие тоя път просто ей така.![]()
Идването пропадна...просто не става...нещо липсва усещам го.Странното е ,че 2 дни си бях на село и през това време не е влизала в скайп ,а ся като и писах смс веднага влезна.
mai skoro i ti ste trqbva da hodish do burgas
Се пак вода 1-0...ама ся ми е едно![]()
![]()
![]()
още от самото начало си знаех ,че ще стане така.
Дигам темата
Ti tup li si tq napravo e hlutnala po tebe a ti se 4udi6???!?!? Ti naistina ne si dobre...
MRAZI TA VE, KAK VYOB6TE MOJE DA SE SYMNQVA6 ?!?!?!![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Така ли?И ако е хлътнала защо не го подчертае поне в писането по някакъв начин?А си пишем се едно се познаваме от вчера...аз и напиша :* ,тя нищо.Аз и направя някой комплимент тя ми вика мерси.Много е хлътнала?
И защо като мен не си сложи на скайпа пик ,на който сме 2та?!И не си сложи някой подпис свързан с нас ,а все за някакви др. глупости
Просто иска да го чуе пак! хАХа..Определено те харесва,нищо че те дразни...това е част от играта нали..?!Първоначално написано от mistral
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
e kfo moje i da ne go haresva az predi znaeh 4e edno mom4e me haresva i bih mn put i ne hodih na daskalo za da mu otida na gosti no tfa nezna4i 4e go haresvah prosto me kefe6etaka 4e az po su6tiq na4in se durjah obqsnqvah mu koi si haresvam s koi hoda kvo prava i t.n moje prosto momi4eto da te misli za mn dobur priqtel
Допълнително ми вдъхна куражПървоначално написано от SlaDkAtA-16
![]()
![]()
![]()
А тя каза ,че тая седмица МОЖЕ да дойде.
a?Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'овек толкова ми е напрегнато ,че..айде моля Ви се някой да прочете сичките ми постове с развитието и да обобщи мнението си в един пост