.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Абе ей момче.... Ще ти го кажа от гледна точка на едно момиче... щом е решила да бие толкова път само, за да се види с теб ... и другото важно да ИЗЛЪЖЕ родителите си , за да може да дойде ... означава,че не си и никак безразличен и чувствата и не са само приятелски ... Така че спри да се притесняваш .. прави и жестове и комплименти .. и успех, когато ти дойде на гости :P
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Град
    В моя свят от меЧти ..
    Хях дали те харесва Ебаси излишния и неуместен въпрос След като ще измине тоя път да те види дали го прави, ей така щот няма кфо да прави .. Помисли малко
    In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..

Определено те харесва изобщо не се чуди за това , а говори с нея за мястото на срещата.
    Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
    че те обичам ужасно!
    http://www.vbox7.com/play:e0153437

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    moje pak prosto da ti idva na gosti...
    И аз така мисля ама знайш ли кво им е в главата на тея жени

ако не те преебе начи те харесва

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от Damn!
    Хм...ами когато каза ,че е сънувала как го прави с някъв нейн фр?

Втф? Пич, ти добре ли си? Кое нормално момиче ще излъже родителите си и ще бие толкова път, за да отиде при момче, което не харесва?! Стига с тъпите въпроси. Въобразяваш си разни неща и се тревожиш за глупости, вместо да се радваш, че момичето, което харесваш, ще дойде при теб!
    Съгласна съм!
    Харесва те 100%.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

est che te haresva na bi izminala tolkova mnogo pyt za ednoto nishto zashto izobshto se chudish.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

не знам дали те харесва ама...по добре си купи капути и си осигури терен за довечера що ми се струва чв яко и се ебе...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Нали ви казах ,че май няма да дойде аз и пиша смс и нищо ама може и да идва просто ,защото държи на мен като приятел...

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен те харесва, нямаше да го бие тоя път просто ей така.

Идването пропадна...просто не става...нещо липсва усещам го.Странното е ,че 2 дни си бях на село и през това време не е влизала в скайп ,а ся като и писах смс веднага влезна.

Град
    sofiq
    mai skoro i ti ste trqbva da hodish do burgas

Се пак вода 1-0...ама ся ми е едно още от самото начало си знаех ,че ще стане така.

Дигам темата

Ti tup li si tq napravo e hlutnala po tebe a ti se 4udi6???!?!? Ti naistina ne si dobre...

Голям фен
    MRAZI TA VE, KAK VYOB6TE MOJE DA SE SYMNQVA6 ?!?!?!
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Така ли?И ако е хлътнала защо не го подчертае поне в писането по някакъв начин?А си пишем се едно се познаваме от вчера...аз и напиша :* ,тя нищо.Аз и направя някой комплимент тя ми вика мерси.Много е хлътнала?

И защо като мен не си сложи на скайпа пик ,на който сме 2та?!И не си сложи някой подпис свързан с нас ,а все за някакви др. глупости

Цитирай Първоначално написано от mistral
    пффф е не ??? що въобще питаш!?
    Просто иска да го чуе пак! хАХа..Определено те харесва,нищо че те дразни...това е част от играта нали..?!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на Qnchety
    Щом ще идва да те види.... може би те харесва.

Май те харесва...
    Бъди себе си..

e kfo moje i da ne go haresva az predi znaeh 4e edno mom4e me haresva i bih mn put i ne hodih na daskalo za da mu otida na gosti no tfa nezna4i 4e go haresvah prosto me kefe6e taka 4e az po su6tiq na4in se durjah obqsnqvah mu koi si haresvam s koi hoda kvo prava i t.n moje prosto momi4eto da te misli za mn dobur priqtel

Цитирай Първоначално написано от SlaDkAtA-16
    e kfo moje i da ne go haresva az predi znaeh 4e edno mom4e me haresva i bih mn put i ne hodih na daskalo za da mu otida na gosti no tfa nezna4i 4e go haresvah prosto me kefe6e taka 4e az po su6tiq na4in se durjah obqsnqvah mu koi si haresvam s koi hoda kvo prava i t.n moje prosto momi4eto da te misli za mn dobur priqtel
    Допълнително ми вдъхна кураж А тя каза ,че тая седмица МОЖЕ да дойде.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Момичето в което съм влюбен 2 години а тя не ме поглежда - с нея сме яли и сладоледи и закуски , от 1 лъжичка , от полвин лъжичка и така и така .... мерси на автора вече знам че и тя е влюбена в мен
    a?

'овек толкова ми е напрегнато ,че..айде моля Ви се някой да прочете сичките ми постове с развитието и да обобщи мнението си в един пост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си