- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва?
Da da...6te otida az pri nqkav bez da mi e simpati4en i da go haresvam.6te l1ja maika mi s risk 4e ako me hvane 6te b1da nakazana sig 1 godina i za kakvo prosto za edna razhodka?!ti dobre li si??Estestveno 4e te haresva i qvno iska da e s teb dori i za malkoto vreme koeto6 te imate.Radvai se a nedei da si vtalpqva6 razni gluposti!![]()
И затва ли поне по един шибан начин не ми го показва ,поне с думи?Зарад тва ли ми казва кой е харесала?За тва ли си пишем се едно се познаваме от вчера?За тва ли ми пише два пъти в чат за 4-5 часа :* ,а аз над 100?За това ли след всеки комплимент ми казва просто мерси.За тва ли след всеки мил смс ,не казва нищо?
Май вече никой не знаеПървоначално написано от Damn!
![]()
![]()
![]()
![]()
Явно те има за голям приател.Първоначално написано от Damn!
Още някой да се изкаже независимо дали ще ме отчая напълно или ще вдъхне малко кураж![]()
![]()
Тя мацката дойде ли в във В.Търново?Първоначално написано от Damn!
не те харесва режи вените![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Все още не е...уж МОЖЕЛО тая седмица ,ако не е на у-ще
Изчакай първо да дойде и то ще си проличи..... ама ако си вдигне гъза да дойде чак до търново явно не си и безразличен...Първоначално написано от Damn!
На 99.999999% съм сигурен ,че няма да дойде.Айде и някой друг да се изкаже де![]()
Ами като си толкова сигорен що не я отпишеш и да си намериш някоя от твойто село...Първоначално написано от Damn!
Еми е така бате.Обичам си я и си я искам само нея.Други не искам...Айде вече верно някой др. да се изкаже ,че..![]()
![]()
![]()
Кажи и че имаш изненада за нея, и ще дойде набързо и после знайш кво следва.Любопитството е лошо нещо...Първоначално написано от Damn!
нема да дойде, ае лека нощ![]()
Вчера кат си писахме и когато си легна ми писа love {{}}Днес говорихме по тела и ми каза ,че на 99.99999% няма как да дойде![]()
![]()
![]()
да.щом ше доиде само за да се видите
Първоначално написано от ThePainIsReaL
да.щом ше доиде само за да се видите
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Еми за да идва от Бургас до Търново сиг има някакви чувства, но не залагай много на това, защото все пак сте от различни и далечни градове...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ама вие май не прочетохте развитието ,че НЯМА да идва![]()
![]()
Накратко казано...Харесва те!![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
spored men 100% te haresva i az sam na 16-set i znam kakvo e da laje6 roditelite si za da otide6 na gosti na mom4e koeto haresvam i s kogoto iska m da bada! Q po smeloo![]()
Ту ме отчайвате ,ту крепите надеждите ми...ако още някой се изкаже...а и ако евентулано се видим в близките 4-5 год. как да се държа от савото начало и се фърля на врато я целувам или накрая като я изпращам?
Еми явно... щом прави такива неща за теб... Ддз... аз мисля,че те харесва и то доста..
И ми прави впечатление ,че един път не влиза в скайп ,а все чака да и звънна ,за да влезе![]()
![]()
![]()