Ами до преди 3-4 дена бях така... , казах си неможе така... тъй като всеки ден ми се налага да я виждам ( живеем в 1 блок , и излизаме с компанията ... ) Излизам си , забавлявам се , не ми пука какво ще каже , как ще ме погледне и с кого е и за кого говори ( ама се опитва да ми прави на пук , като си мисли че се дразня ) , и това започва да ми харесва ... Започна да ми харесва , че виждам че се дразни от моето безразличие ... Мисълта ми е по-добре да излезнеш с приятели , вместо да седиш сам ... това не ти го препоръчвам , защото постоянно мислиш за нея... , отначало може дори и когато си с приятели да мислиш за нея , но ако се отпуснеш ще престанеш. От личен опит ти казвам , по-добре да си винаги с някого ... да не оставаш сам , защото точно тогава виждаш самотата и колко ти е бил пълноценен живота с нея... Успех пич , вярвам че ще намерим по-добри "жени" някой ден , живот и здраве , пък дано и те да намерят някой който изпитва по-силни чувства от нас ... Ай със здраве
ПС: Може и да съм допуснал някоя правописна грешка , ще прощавате , ама се връщам малко попилнал , а и 2 не виждам вече \/