.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

"задънена улица"

здравейте. пиша ви за да ис изплача мъката!
    наскоро с моята най-добра приятелка се запознахме с две момчета..
    нещата се развиха така, че тя се влюби в едното момче и нещата между тях някак си потръгнаха... те се харесваха и им личеше от километри!
    аз пък си харесах другото момченце и с някакси усещах, че не е безразличен към мен. беше адски мил с мен и това много ме впечатляваше..Момчетата са на по 20 и няколко... с около 4-5 години по-големи от нас. 4-мата бяхме страхотен отбор почти всяка вечер излизахме заедно и времето летеше неусетно!
    тъкмо започнах да възлагам надежди за нещо... което би могло да се случи, когато една вечер останахме на саме с въпросото момче и си говорехме, изведнъж той ме погледна и каза: "трябва да ти кажа нещо, което май до сега вече трябваше да съм казал- аз съм женен"
    от новината останах като попарена на място... радвам се, че не сме правили нищо с него защото сега съвеста ми щеше да ме убие.
    от този момент наттаък аз с нищо не показвах какво изпитвам към това момче и пред другите се държахме приятелски... въпреки всичко аз все още имам чувства към него, но той е женен... какво да правя сега... повярвайте ми когато ми го каза се изплаших... първо той е само на 23-4... какво да правя сега......не спирам да мисля за него
    ..I wish I know a story
    To tell you every night
    A Sweet romantic story
    To make your heart feel light...
    I wish could write a poem
    A verse to make you see
    You mean more than all world
    and all it holds for me..

Град
    някъде там...
    какво мислиш че можеш да направиш? да разбиееш брака му?
    хах не става! не ти трябва! просто го забрави ако искаш да си щастлива занапред!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Град
    40 Miles from the Sun
    Няма какво да правиш - оставате си най-много приятели и това е. Той е женен все пак!

то, че ще си останем само приятели е ясно. Но защо трябваше да се стига до тук?! има една поговорка "не е виновен този, който яде баницата, виновен е този който му я дава" нужно ли е било да ми обяснява "колко съм красива", да ми звъни постоянно? всяка вечер ми пишеше sms-и и пр.когато сме излизали по срещи ме държеше за ръката, прегръщаше ме.. всяка вечер ме изпращаше до нас, преди да си тръгне ме погалваше по лицето казваше ми нещо красиво след което ме целуваше по бузата, по някога сме стояли пред нас с часове и сме си говорили а той ме държеше гушната в него и все ме галеше... Защо ми го причини? и накрая просто дойде и ми сервира, че е женен!
    ..I wish I know a story
    To tell you every night
    A Sweet romantic story
    To make your heart feel light...
    I wish could write a poem
    A verse to make you see
    You mean more than all world
    and all it holds for me..

Еми или е несериозен тъпанар, който обича да се зарибява с всичко женско де що види, или което е по вероятното е намерил друга и си търси извинение за да те разкара. Ако беше първото не мисля, че щеше да си признае за брака си, не и толкова рано поне. Според мен просто е срещнал друга или има някаква друга причина и се опитва да се оттърве от теб по възможно най бързия начин.

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    по-добре, че си е признал. можеше и да си трае тогава щеше да стане по-лошо за тебе, все някога си щяла да разбереш за това
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Избий си мисълта, че между вас може да има нещо повече от приятелство. Той е женен, а ти не трябва да разбиваш брака му, нямаш никакво право. Сигурна съм, че ще го забравиш и скоро ще откриеш подходящото за теб момче.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    mi toi e 10 godini po gomql ot teb pri tova e jenen . nadqvam se da ne si postavi6 za cel da razvali6 negoviq brak zaradi va6ata b1de6a ednosednmi4na vr1zka....
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Фен
    Град
    Vkyshti
    edinstvenoto koeto 6te kaja e : "Ne trygvaite sys jeneni,samotata s vas da si likuva.Obi4at vi,jelaqt vi,ala praznicite ne sys vas praznuvat...!"
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: "задънена улица"

Цитирай Първоначално написано от Toblerone
    здравейте. пиша ви за да ис изплача мъката!
    наскоро с моята най-добра приятелка се запознахме с две момчета..
    нещата се развиха така, че тя се влюби в едното момче и нещата между тях някак си потръгнаха... те се харесваха и им личеше от километри!
    аз пък си харесах другото момченце и с някакси усещах, че не е безразличен към мен. беше адски мил с мен и това много ме впечатляваше..Момчетата са на по 20 и няколко... с около 4-5 години по-големи от нас. 4-мата бяхме страхотен отбор почти всяка вечер излизахме заедно и времето летеше неусетно!
    тъкмо започнах да възлагам надежди за нещо... което би могло да се случи, когато една вечер останахме на саме с въпросото момче и си говорехме, изведнъж той ме погледна и каза: "трябва да ти кажа нещо, което май до сега вече трябваше да съм казал- аз съм женен"
    от новината останах като попарена на място... радвам се, че не сме правили нищо с него защото сега съвеста ми щеше да ме убие.
    от този момент наттаък аз с нищо не показвах какво изпитвам към това момче и пред другите се държахме приятелски... въпреки всичко аз все още имам чувства към него, но той е женен... какво да правя сега... повярвайте ми когато ми го каза се изплаших... първо той е само на 23-4... какво да правя сега......не спирам да мисля за него
    забрави го!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Няма какво да правиш - оставате си най-много приятели и това е. Той е женен все пак!
    +1

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Явно е някав playboy дето си играе с жените. Представям си каква е жена му щом всяка вечер е с теб...

п.п. Забарави го. Спри да общуваш с него.

Мега фен Аватара на sasha_90
    И какво "като е само на 23-4".Той си има жена,която се предполага,че обича.Нямаш работа с него.Може единствено само приятели да си останете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си