- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "задънена улица"
здравейте. пиша ви за да ис изплача мъката!
наскоро с моята най-добра приятелка се запознахме с две момчета..
нещата се развиха така, че тя се влюби в едното момче и нещата между тях някак си потръгнаха... те се харесваха и им личеше от километри!
аз пък си харесах другото момченце и с някакси усещах, че не е безразличен към мен. беше адски мил с мен и това много ме впечатляваше..Момчетата са на по 20 и няколко... с около 4-5 години по-големи от нас. 4-мата бяхме страхотен отбор почти всяка вечер излизахме заедно и времето летеше неусетно!
тъкмо започнах да възлагам надежди за нещо... което би могло да се случи, когато една вечер останахме на саме с въпросото момче и си говорехме, изведнъж той ме погледна и каза: "трябва да ти кажа нещо, което май до сега вече трябваше да съм казал- аз съм женен"
от новината останах като попарена на място... радвам се, че не сме правили нищо с него защото сега съвеста ми щеше да ме убие.
от този момент наттаък аз с нищо не показвах какво изпитвам към това момче и пред другите се държахме приятелски... въпреки всичко аз все още имам чувства към него, но той е женен... какво да правя сега... повярвайте ми когато ми го каза се изплаших... първо той е само на 23-4... какво да правя сега......не спирам да мисля за него
..I wish I know a story
To tell you every night
A Sweet romantic story
To make your heart feel light...
I wish could write a poem
A verse to make you see
You mean more than all world
and all it holds for me..