.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    ааа сори,хамбургер са ностители на кеш,а тампере и тулуза са евро-анонимници...
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

То няма база за сравнение
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Мен ме е яд и за Литекс и за Локо освен за ЦСКА
    За пореден път съдиите режат БГ тимовете
    Миналата година знаем как се подиграха с Локо срещу Фейенорд и с ЦСКА срещу резаците
    А сега порязаха Литекс в първия мач и дадоха безумно смешен червен картон на Удоджи и нечувано продължение (то се играеше до гол... просто 6 минути се събираше по-лесно на таблото) в мача на ЦСКА
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Няма смисъл да се ядем един-друг...довиждане УЕФА!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз към съдията нямам претенции...
    даде ни дузпа и спести такава на Тулуза...

Удоджи според мен е черно лайно, а продължението верно, че беше адски дълго, ама от игонването на печката наще се осраха с бавене и...
    онзи ни го върна..
    Дузпата просто нямаше как да не я даде
    Щяха съвсем да го разкъсат
    А за тях дузпа нямаше
    Беше рамо в рамо

Удоджи първия жълт картон можеше да му го спести (беше му първо нарушение и не беше особено грубо) а втория съдията си го изсмука от пръстите
    Съвсем леко чукна топката назад к'во разкарване е това просто не знам
    Пък и за разкарване да се даде червен картон...

А лежането въобще не беше повече от колкото в много други мачове (всъщност франчолята се излежаваха през първата част доста повече)
    Повече от 5 минути продължение аз не съм виждал

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Действително продължението беше доста дълго!!!
    Замисли се - Скакауецо се търкаля маса време по терена, като го смениха пак затри поне 1-2 минути, Удоджи и той почна да бави, особено като го изгониха
    Просто с цял мач лежане и 1 дузпа велизарка без нито 1 голово положение не може да се победи
    Тройчо е некадърник, там им е проблема
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    важното е ,че се напрайхме на тарамбуки снощи, а ан ододжи ша му еба сестрите..дейба нещастника...кво ви пука толкова от теа мачове

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Продължението 6 мин е напълно в реда на нещата. Смените на 2 отбора, Удоджи бави 2 минути и вратаря и той бави 1 мин. При фаловете се бавеха. 6 мин е си е добре продължението. Но дузпа нямаше! Гледах повторението и се уверих дузпа няма

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    сега като изкарат виновни негрите който са единствените добри играчи в цеца (и тунчев) и като ги изгонят ще останат отново големите мастери - велизарката, янчев, дончо и пифчо - истинските колоси - ех лупи бегай дорде е време и докато Тулуз Тройчевски не ти е опапал всичките кредити

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    И да ревеме и да не ревеме тва е положението.. съдията наеба пак всички(или някой поак е ебал съдията (не е ясно)) , но факта си е факт и няма кво да спориме .. жал ми е, защото и 3те отбора (тука се очаква тъпата реакция на сините фенове) заслужаваха да стигнат по нагоре , колкото и да ги е яд някои... и все пак света не свършва с тая есен.. До година пак

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    И да ревеме и да не ревеме тва е положението.. съдията наеба пак всички(или някой поак е е*** съдията (не е ясно)) , но факта си е факт и няма кво да спориме .. жал ми е, защото и 3те отбора (тука се очаква тъпата реакция на сините фенове) заслужаваха да стигнат по нагоре , колкото и да ги е яд някои... и все пак света не свършва с тая есен.. До година пак
    ne mojeme da povqrvame kak hodime da bieme sled kato pieme

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    ... 2 отбора в ШЛ...
    Това ще стане след няколко години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си