- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Прогнози за мачовете на Литекс, ЦСКА и Локо Сф.
ааа сори,хамбургер са ностители на кеш,а тампере и тулуза са евро-анонимници...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
То няма база за сравнение
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Мен ме е яд и за Литекс и за Локо освен за ЦСКА
За пореден път съдиите режат БГ тимовете
Миналата година знаем как се подиграха с Локо срещу Фейенорд и с ЦСКА срещу резаците
А сега порязаха Литекс в първия мач и дадоха безумно смешен червен картон на Удоджи и нечувано продължение (то се играеше до гол... просто 6 минути се събираше по-лесно на таблото) в мача на ЦСКА
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Няма смисъл да се ядем един-друг...довиждане УЕФА!![]()
Дузпата просто нямаше как да не я дадеПървоначално написано от exploitedteen
Щяха съвсем да го разкъсат
А за тях дузпа нямаше
Беше рамо в рамо
Удоджи първия жълт картон можеше да му го спести (беше му първо нарушение и не беше особено грубо) а втория съдията си го изсмука от пръстите
Съвсем леко чукна топката назад к'во разкарване е това просто не знам
Пък и за разкарване да се даде червен картон...
А лежането въобще не беше повече от колкото в много други мачове (всъщност франчолята се излежаваха през първата част доста повече)
Повече от 5 минути продължение аз не съм виждал
Замисли се - Скакауецо се търкаля маса време по терена, като го смениха пак затри поне 1-2 минути, Удоджи и той почна да бави, особено като го изгонихаПървоначално написано от _Becko_
Просто с цял мач лежане и 1 дузпа велизарка без нито 1 голово положение не може да се победи
Тройчо е некадърник, там им е проблема
Jebem te u usta, jebem te u oko
важното е ,че се напрайхме на тарамбуки снощи, а ан ододжи ша му еба сестрите..дейба нещастника...кво ви пука толкова от теа мачове
Продължението 6 мин е напълно в реда на нещата. Смените на 2 отбора, Удоджи бави 2 минути и вратаря и той бави 1 мин. При фаловете се бавеха. 6 мин е си е добре продължението. Но дузпа нямаше! Гледах повторението и се уверих дузпа няма
сега като изкарат виновни негрите който са единствените добри играчи в цеца (и тунчев) и като ги изгонят ще останат отново големите мастери - велизарката, янчев, дончо и пифчо - истинските колоси - ех лупи бегай дорде е време и докато Тулуз Тройчевски не ти е опапал всичките кредити
И да ревеме и да не ревеме тва е положението.. съдията наеба пак всички(или някой поак е ебал съдията (не е ясно)) , но факта си е факт и няма кво да спориме .. жал ми е, защото и 3те отбора (тука се очаква тъпата реакция на сините фенове) заслужаваха да стигнат по нагоре , колкото и да ги е яд някои... и все пак света не свършва с тая есен.. До година пак![]()
ne mojeme da povqrvame kak hodime da bieme sled kato piemeПървоначално написано от GLeZoRanA
Това ще стане след няколко години.Първоначално написано от ATAKABG
![]()