- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бях изнасилена от таксиметров шофьор.
Снощи ме изнасили един таксиджия. Записах му номера на колата, но не знам какво да правя, защото ме заплаши, че знае къде да ме намери, защото му казах да ме закара до нас и му казах точния адрес и ако кажа за случилото се на някой, ще дойде. Какво да правя? Чувствам се ужасно. Той беше мръсен и гаден бакшиш. МРАЗЯ ГИ!
Ти си момче, или момиче?
И как ще дойде ако го осъдиш ? знаеш ли кви са присъдите за изнасилване ?
Иначе кво като ти знае адреса врата нямаш ли дет се заключва О.о викаш 1 скинар и си на кеф![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Полиция!Първо кажи на родителите си!Деба копеленцето мръсно![]()
![]()
![]()
![]()
незнам,но това според мен пак е някакъв глупав базик..та то е елементарно..ще го осъдиш и готово![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Момиче съм разбира се. Ами ако го пуснат след като го хванат... Ще дойде и какво като има врата. Ще ме хване някъде отвън. Ух ужасно ме е страх...
Ми тогава щъ езнасили пак... ама ако го направи вече няма начин да хо пуснат...
Иначе те и първия път няа го пуснат освен ако няма някви връзки там... или не е някво богаташче ама щом е бакшиш едва ли...
БАКШИШИТЕ НА САПУН!!! фчера един щеше да ме блъсне като пресичах![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
аз те предупредих да не казваш на никого, но ти не ме послуша - сега знам къде живееш, ще дойда с "Ладата" и лошо ти се пише![]()
драги съфорумници, представете си следната ситуация - изнасилват ви, а вие пускате тема за това в най-несериозният детински форум
това явно е ебавка и то каква![]()
Олее пич с ладата фчера те видех ва... и ти запомних номера... или ми я даваш за тая вечер да мое и аз да изнасила някоя вътре или те издавам на полицията... хубу си помисли...Първоначално написано от quench
Като се замисля, ако ме бяха изнасилили едва ли бих имала желание да стана от леглото, камоли да седна пред пс и да пиша тва в форума, нещо не се връзва! А както ти казваш това се е случило вчера ти тряя да си в шок, да не можеш името си да кажеш, И вместо да разкажеш на вашите, разказваш на нас, нито ни познаваш, нито можем да направим нещо за теб![]()
Първо, точно шока, за който говориш би я спрял да говори с родителите си! Второ, точно защото сме непознати, това би я улеснило да сподели с нас! Трето, има какво да направим! Не те изнасилват всеки ден, че да знаеш как точно да постъпиш! Тук можем да и дадем съвет и да я успокоим!Първоначално написано от sentient_
първо кажи на вашите пии едно хапче и отиваи в полицията кво те бърка че ти знае адреса
Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta
Кажи на вашите и те знаят какво да правят![]()
В социализма не е имало такива неща! Само тази мръсна демокрацьия ни докара до тук!
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Пф на таки'а теми не ми се отговаря.Няма смисъл да си хабя думите.С една дума Ебавка.
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Надявам се че темата не е плод на въображението ти...
Сподели с майка си (че даже и с баща си, колкото и да е трудно), обсъдете какво ще правите. Отидете в полицията, отидете на лекар, за да освидетелстват изнасилването. В момента имаш нужда от сериозна морална подкрепа, мисля че по-добра от тази на родителите си няма да намериш, така че моменално им кажи какво си преживяла. Кураж и дано виновника си получи заслуженото!
Хващаш си гадже някой голям батко дет тренира бойно изкуство и да е постоянно с теб и си готова.Първоначално написано от koletsa_2
Значи,викаш го...там намираш го някак си,взимаш една бухалка,хващаш я здраво,ииии УДРЯШ УДРРЯШ УДРЯШ...докато колата стане на....всичко друго но не и на кола,а после хващаш я по здраво и пак УДРЯШ УДРЯШ УДРЯШ...докато тоя го заприлича на всичко друго но не и на човек!![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Първоначално написано от swords1010
Съгласна съм.
Трябва да кажеш на родителите си и да отидеш в полицията,както вече те посъветваха.Успех!!!
Охх, много ги мразя такива гадни и долни същества като тоя.Виж, мила първо кажи на вашите и после подайте жалба в полицията.После идва най-трудното да преодолееш шока.Ако имаш нужда да поговориш с някой разкажи на някоя вярна приятелка или потърси помощ от психолог.Надявам се да се оправиш лесно.Успех!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
авторката , Не е хубаво да се ебаваш с тия неща![]()
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
Кажи на вашите, после отидете заедно в полицията.